Cam Girl eli Webcam-malli – näin aloitat ja tienaat rahaa

Chaturbate Webcam Show & Cam Girls tytötHelppo raha viehättää ja muiden katseet kiihottavat, eikö totta? Siksi niin moni nuori nainen, ja miksei mies tai parikin, ryhtyy niin sanotuksi cam girl:ksi eli eroottiseksi webcam-malliksi.

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä ja kerromme miten pääset alkuun. Jos panostat ja käytät aikaa, voit tienata rahaa sellaisilla webcam-sivustoilla kuin esimerkiksi Chaturbate.

Älä pakota itseäsi tähän hommaan

On tietysti totta, että me emme aina rakasta työtämme. Itsensä streamaamimen puolialasti tai alasti masturboimassa on kuitenkin sellainen teko, jota ei voi ottaa takaisin. Ennen kuin ryhdyt siis cam girl -malliksi, pohdi tarkkaan oletko varma päätöksestäsi.

Jos olet aktiivinen ja tiedät miten katsojia houkutellaan sekä katsomaan että antamaan tippejä, voi eroottisesta seksikamerasta tulla työsi. Tai ainakin voit tienata lisää rahaa. Mutta omaa sieluaan ei kannata myydä tämän takia.

Luotettavat ja hyvät cam-sivustot

Kun aloitat uraasi eroottisena webcam-mallina, on tärkeää rekisteröityä luotettavalle ja hyvin toimivalle sivustolle.

Chaturbate on meidän suosikkimme. Se on maailman käytetyin webcam-sivusto, jolla vierailee yli 330 miljoonaa ihmistä joka kuukausi. Mallit tienaavat rahaa tippien muodossa ja sivustolla on paljon helppokäyttöisiä apuvälineitä ja sovelluksia, joilla katsojia voi kannustaa tippaamiseen.

Tämä ala on pullollaan huonoja sivustoja ja suoranaisia huijauksia. Siksi aloittelijan on aina parempi valita iso ja tunnettu brändi, jotta voit olla varma, että sinua ei kuseteta.

Muista, tämä on bisnestä

Kyllä, on erittäin tärkeää, että nautit hommasta. Kukaan ei jaksa olla cam girl, jos siitä ei tykkää. Kannattaa silti pitää takaraivossa muistissa se fakta, että kyse on bisneksestä. Siis liiketoiminnasta. Liiketoiminta vaatii aina vaivannäköä, opettelua ja AIKAA. Älä siis luule, että voit yksinkertaisesti rekisteröityä ja rahaa alkaa virrata ovista ja ikkunoista.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun täytyy aktiivisesti myös lähettää streamejä. Siis olla online ja kuvata itseäsi. Kannattaa katsoa muiden webcam-mallien videoita ja oppia sieltä mikä toimii ja mikä ei toimi. Hyvät cam girlit nimittäin osaavat juuri oikealla tavalla luoda kontaktin katsojiinsa ja samalla kannustavat heitä tippien antamiseen.

Älä anna periksi, jos rahaa ei tule heti ensimmäisistä striimeistä. Kokeile eri päivä ja kellonaikoja. Kokeile erilaisia asusteita. Ota mukaan seksileluja. Tee lähetyksiä, joissa on jokin teema.

Rakenna mainetta

Kukaan ei halua katsoa sellaista cam-mallia, joka ei ikinä tee mitä lupaa. Jos siis esimerkiksi käytät jotakin sovellusta, jossa katsojat voivat tippiä antamalla saada sinut tekemään jotakin, täytyy sinun myös toteuttaa lupaamasi asiat. Jos siis esimerkiksi 500 tokenilla lupaat tunkea dildon perseeseesi, kannattaa niin myös tehdä, kun sen 500 tokenia saat.

Kun teet mitä lupaat ammattimaisesti ja olet kaikille ystävällinen, alkaa sinulle kertyä ihan oikeita faneja ja seuraajia. Oman seuraajakunnan rakentaminen on varmin tapa hankkia jatkuvaa tulovirtaa, sillä heille tulee aina sähköposti tai muu ilmoitus, kun sinä olet online.

Ole aina ystävällinen ja leikkisä. Parhaat cam girlit ovat niitä, jotka saavat katsojalle sellaisen olon aivan kuin he olisivat kavereita.

Sinun ei ole pakko reagoida kävijöiden viesteihin tai keskustella heidän kanssaan, mutta meidän mielestämme aktiivinen chattailu ja katsojien huomioiminen on tehokkain tapa kasvattaa suosiotasi.

Joukossa on aina häiriköitä

Älä lannistu, jos sinulle tulee katsojia, jotka kommentoivat jotakin täysin asiatonta. Näillä sivustoilla on aina häiriköitä. Älä siis välitä, jos joku kommentoi ulkonäöstäsi jotakin negatiivista. Olet hyvä juuri tuollaisena ja saat varmasti itsellesi faneja ja katsojia, jotka rakastavat ulkonäköäsi ja toimintaasi juuri tuollaisena.

Mitä tarvitsen aloittamiseen?

Luulen, että sinulla on jo tietokone. Ihan perinteinen läppäri eli kannettava tietokone käy, kunhan se ei ole älyttömän vanha. Tämän lisäksi tarvitset laadukkaan webcamin eli nettikameran ja hyvän mikrofonin. Suosittelemme myös hankkimaan jonkin spottivalon, jota pystyt säätämään helposti (esim. eri suuntaan tai eri voimakkuuteen). Web-kameroissa suosimme itse Logitech-merkkiä. Tavallisesti hyvät webkamerat voivat maksaa noin 100-200 euroa.

Kun välineet on valmiina, tarvitset vielä nopean nettiyhteyden. Kukaan ei halua katsoa pätkivää video streamiä.

Suosittelemme panostamaan vielä seksivälineisiin. Erilaisilla seksikkäillä asuilla ja seksileluilla (dildot, vibraattorit) saat esityksestäsi paljon mielenkiintoisemman ja katsojat viihtyvät varmemmin.

Jos haluat oikeasti kannustaa katsojiasi lähettämään sinulle tippejä, tilaa Lovense-vibraattori. Sen voi yhdistää suoraan Chaturbateen niin, että se värisee automaattisesti, kun katsojasi antavat sinulle tippiä. Tämä on kiihottavaa ja kiinnostavaa katsoa.

Aloita jo tänään

Avaa Chaturbate ja aloita rahan tienaaminen jo tänään. Älä anna periksi, jos et heti saa suuria tippejä. On tärkeää olla aktiivinen ja rakentaa itsellesi omaa fani- ja seuraajakuntaasi.