Seksitreffit netistä

Kaipaatko seuraa? Halutako seksiä? Mitä ajattelisit, jos sanoisin, että voit hankkia paremmat seksitreffit netistä? Siis oikeasti sopia toisen henkilön kanssa, että tapaatte ja nussitte. Siis ihka oikeat seksideitit.

Kyllä, se on mahdollista 2019.

victoria milan

Suosituksemme!

Yksi omista suosikeistamme. Profiilin luominen on ilmaista!

victoria milan

Victoria Milan

Victoria Milan on Euroopan johtava deittisivusto naimisissa...

Siirry sivustolle
sexpartner

Sexpartner.fi

SexPartner.fi on turvallinen ja suosittu...

Siirry sivustolle

Yhä useampi suomalainen on avoin seksuaalisuudestaan ja valmis yhden yön juttuihin. Siksi me NussiMua.com -sivustolla haluammekin esitellä verkkopalveluita, joiden kautta myös suomalaiset hakevat seuraa niin yhden illan juttuihin, pidempiin seksisuihteisiin kuin varattujen salasuhteisiin.

Huom! Useimpiin palveluihin rekisteröityminen on ilmaista, mutta yhteydenotto sekä muut lisäominaisuudet maksavat.

 

Mitä tarkoittaa seksitreffit?

Nimensä mukaisesti seksitreffit tarkoittavat tapaamista, jonka aikana harrastetaan seksiä. Mitään virallista määritelmää seksitreffeille ei varmasti ole ja moni käyttää niistä muitakin nimityksiä kuten seksideitit, panodeitit tai seksideitit. Eikä seksitreffit tietysti tarkoita, että tapaamisen aikana vain ja ainoastaan harrastetaan seksiä. Tapoja on varmasti yhtä monta kuin tapaamisiakin. Kaikki on kiinni siitä mitä sovit toisen henkilön kanssa.

Yleisesti suosittelemme, että ensimmäinen tapaaminen on aina julkisella paikalla. Mutta tästä eteenpäin seksitreffit voivat edetä käytännössä flirttailun kautta petipuuhiin esimerkiksi jommankumman kämpillä, hotellissa tai jossakin muualla.

Minä henkilökohtaisesti pidän tärkeänä, että seksideittien molemmille osapuolille on selvää, että kyse on vain seksistä. Tarkoitus ei ole siis löytää parisuhdetta tai pitää yhteyttä jälkikäteen. Tietysti, jos seksi oli tosi hyvää ja kemiat istuivat kohdilleen, voitte sopia uudestakin tapaamisesta tai pidemmästä seksisuhteesta. Mutta monesti paremmat seksideitit voivat olla ihan vain yhden yön juttu.

Mistä sinkku löytää seksiseuraa?

Perinteisestihän paikkoja on ollut kaksi: baareista ja netistä. No, okei. Voihan sitä seksiseuraa vuonna 2019 löytää kuntosalilta, töistä, pikkujouluista, festareilta tai vaikka kirjastosta.

Mutta me olemme itse tykästyneet nettiin. Emme tietysti väitä, että jokainen sinkku löytää seksiseuraa netistä. Emme missään nimessä. Ensinnäkin, me kaikki olemme erilaisia. Me haluamme eri asioita. Ja se vain on karu fakta, että toiset ovat viehättävämpiä kuin toiset. Ainakin noin niinkuin yhteiskunnan keskiarvonäkemyksen mukaan. On suhteellisen turvallista väittää (vaikka ei meillä dataa ole), että hyvännäköiset naiset saavat paljon helpommin seuraa kuin keskivertoa epäviehättävämmät miehet.

Olitpa mies tai nainen, seksikäs tai et (omasta mielestäsi) – yksi netin deittipalveluiden hienouksista on niiden laajuus. Kun käyttäjiä on samalta paikkakunnalta ehkä jopa satoja tahi tuhansia, on helpompaa löytää henkilö, joka on kiinnostunut sinusta ja joka kiinnostaa sinua.

Yksi tärkeimmistä asioista sinkulle, joka etsii seksitreffejä netistä, on oma aktiivisuus. Mitä enemmän olet yhteydessä muihin käyttäjiin, mitä aktiivisemmin yrität löytää panodeittejä, sitä todennäköisemmin niitä osuu kohdalle.

Yksi suosikkipalveluistamme on Sexpartner. Lue alta tarkemmin mitä SexPartner tarjoaa.

Mistä varattu voi hankkia seksitreffit?

Varatuille henkilöille on erikseen niin sanottuja ”salasuhdesivustoja” – eli verkkopalveluita, joihin varatut miehet ja naiset voivat rekisteröityä löytääkseen itselleen salasuhteen. Yksi Euroopan suosituimmista on Victoria Milan.

Tottakai, jälleen kerran, varattukin voi hankkia seksitreffit ihan baaristakin. Tai työpaikalta. Eiköhän niitä salasuhteita paljon niinkin synny. Mutta jos oikein tarkoituksella olet etsimässä salaista suhdetta parisuhteesi oheen, on Victoria Milan mielenkiintoinen palvelu. Se on luonnollisesti täysin anonyymi eli vaimosi tai miehesi ei pitäisi vahingossakaan löytää sinua sieltä (tai ainakaan tunnistaa, että se olet sinä).

Voit palvelussa hakea panoseuraa esimerkiksi omalta paikkakunnaltasi tai jostain kauempaa vaikkapa työ- tai lomamatkoja silmällä pitäen.

Käytännössä varattu voi joko sopia seksitreffit toisen varatun kanssa – tai sitten hakea seuraa sinkuista.

Toki osa varatuista pariskunnista haluaa löytää seuraa myös esimerkiksi parinvaihtoon tai kolmen kimppoihin. Kirjoitamme näistä aiheista myöhemmin erikseen, mutta todettakoon nyt, että myös parinvaihto ja kolmen kimppa ovat asioita, joita Suomessakin tietysti harrastetaan.

Miten parantaa mahdollisuuksia saada seksitreffit?

Ensinnäkin, sinun pitää ehdottomasti olla aktiivinen. Olemme sen jo yllä maininneet kertaalleen. Mutta sitä ei voi toistaa riittämiin. Oma aktiivisuutesi on erittäin tärkeää. Et voi vain odottaa, että joku tulee kotiovellesi ja haluaa maata kanssasi. Tietysti sinun pitää ensin etsiä kiinnostavia käyttäjiä, selata profiileja, katsoa kuvia ja ottaa yhteyttä toisiin samanhenkisiin käyttäjiin. Yksi iso etu netin niin sanotuissa seksitreffisivustoissa on, että niiden käyttäjät ovat kaikki sivustoilla samasta syystä: löytääkseen panotreffit. Sinun ei siis tarvitse erikseen arvuutella, onkohan joku varattu vai sinkku, etsivätkö he seksiseuraa vai pitkää parisuhdetta. Tiedät, että muutkin käyttäjät haluavat samaa kuin sinäkin.

Oman aktiivisuuden ohella toinen iso juttu on hyvä profiili. Alla siitä enemmän.

Vinkit profiilin luomiseen

Jos haluat löytää paremmat seksitreffit, yksi tärkeimpiä asioita on hyvä profiili. Profiili kiinnittää muiden kävijöiden huomion, se kertoo sinusta riittävästi, mutta ei kuitenkaan kaikkea. Alla meidän mielestämme parhaat vinkit hyvän profiilin luomiseen.

  • Ole itsevarma. Tietysti itsevarmuus voi joskus olla vaikeaa näyttää tekstin läpi. Tärkeintä on muistaa välttää suomalaisten perisyntiä: itsensä vähättelyä. Älä siis vähättele itseäsi millään tavalla. Ei ulkonäköäsi. Ei työtäsi. Ei harrastuksiasi. Ei mitään muutakaan. Kerro itsevarmasti ovat hyvät puolesi, mutta älä kuitenkaan valehtele.
  • Kerro mitä haluat. Profiilissa on hyvä olla avoin siitä mitä ja mistä etsit. Jos haluat löytää noin 20-35 -vuotiaan sinkkunaisen mieluiten PK-seudulta, kirjoita profiiliisi niin. Jos oma kaupunkisi on Turku ja tykkäät rotevammista naisista (esim. isot tissit), kerro se rehellisesti. Näin saat todennäköisemmin yhteydenottoja juuri sen tyyppisiltä ihmisiltä. Jos taas etsit urheilevaa miestä Tampereelta, mainitse asiasta. Anna kuitenkin vain suuntaviivat, älä aseta liikaa rajoituksia. Esimerkiksi tasan 28-vuotias metallia kuunteleva isotissinen sinkku goottinainen, joka tykkää viineistä ja taiteesta voi olla liian tarkka vaatimus.
  • Muista huumori. Pilke silmäkulmassa toimii aina. Jälleen kerran, voi olla vaikeaa näyttää huumoria tekstissä, mutta yritä. Käytä leikkisiä sanoja, vihjaa ja flirttaa. Tämä pätee niin profiilissasi kuin keskusteluissasi muiden käyttäjien kanssa. Kaksi asiaa tosin kannattaa muistaa: sarkasmi on usein huono valinta (väärinkäsityksiä syntyy liian usein) ja puujalkavitsit eivät toimi. Huumori on siis kepeää leikittelyä ja pilkettä, ei huonoja vitsejä.
  • Lisää kuvia. Ehkä se tärkein asia tulee nyt viimeisenä. Kuvien lisääminen. Hyvässä deittiprofiilissa on aina kuvia. Profiilikuvaksi kannattaa valita sellainen, joka näyttää kasvosi ja hieman kropastasi (paitsi, jos et halua, että muut näkevät kasvojasi – tällöin blurraa ne tai vaihtoehtoisesti ota kuva kulmasta, jossa kasvojasi ei näy). Tällöin muut käyttäjät näkevät nopealla vilkaisulla miltä näytät. Esimerkiksi omasta vartalostaan on parempi olla rehellinen – kaikilla miehillä ei ole sixpackiä, kaikilla naisilla ei ole isoja tissejä, osalla meistä on mahaa, toisilla ei. Mutta hieno puoli on se, että ihmiset myös tykkäävät eri asioista. Toisille niin sanottu dadbod on paljon seksikkäämpi kuin vatsalihakset. Toiset tykkäävät vähän pyöreämmistä naisista tai miehistä. Eivät kaikki halua mitään steroidimonsteria tai pikajuoksijaa. Kun kuvasi näyttää rehellisesti sekä kasvosi että vartalosi (mutta tietysti hyvästä kuvakulmasta), saat todennäköisemmin yhteydenottoja henkilöiltä, jotka oikeasti ovat kiinnostuneita sinusta. Lisää profiilikuvan lisäksi profiiliisi myös mahdollisesti muita kuvia. Osa läheltä, osa kaukaa. Niin, että sinusta saa monipuolisen kuvan. Voit osassa kuvista esitellä myös kiinnostuksen kohteitasi – esimerkiksi matkailua (rantakuvat ovat aina pop), urheilua ja liikuntaa, kulttuuria, lemmikkejäsi tai muuta sinulle tärkeää.

Vinkkejä ensitapaamiseen

Ensitapaaminen on molemmille osapuolille aina jännittävää aikaa. Ja vaikka panotreffien tulisikin keskittyä nautintoon ja seksiin, on turvallisuudesta aina silti huolehdittava ensin.

Sovi siis aina ensitapaaminen julkiselle paikalle. Ihan varmuudeksi. Vaikka toivottavasti oletkin jo keskustellut toisen osapuolen kanssa pitkään, hän on kertonut sinulle runsaasti itsestään – olette ehkä jo jopa soitelleet – ainakin nähneet toistenne kuvia runsaasti, pitää silti omasta turvallisuudesta pitää huolta. Julkisen paikan suurin etu on sen näkyvyys ja neutraalisuus: voit tavata seksikumppanisi ensimmäistä kertaa ympäristössä, joka ei ole ”kummankaan” omaa. Ympärilläsi on paljon muita ihmisiä, jotka luovat turvaa tilanteelle. Vaikka se ei ole yleistä, aina on vaara, että toinen osapuoli ei olekaan samanlainen kuin olet chatin perusteella luullut.

Jos teillä ei olekaan kasvotusten kemiaa tai potentiaalinen kumppanisi on erilainen kuin luulit, voit tässä kohtaa vielä perua itse seksideitin. Seksitreffien sopiminen ei siis tarkoita, että sinun on pakko edetä sänkyyn asti, jos toinen ei miellytäkään. Voit aivan hyvin sanoa ei.

Muista aina!

Toinen tärkeä asia on suojautuminen: siis kondomi. Jos harrastat seksiä tuntemattoman tai puolitutun kanssa, on aina suositeltavaa käyttää kondomia. Se on ainut ehkäisymenetelmä, joka suojaa sinua sukupuolitaudeilta. Lisäksi kondomi tietysti suojaa raskaudelta. Vaikka nainen siis söisikin e-pillereitä, on kondomi silti hyvä pukea ylle. E-pillerit, kierukat tai muut vastaavat eivät estä sukupuolitautien leviämistä. Kortsut eivät ole kalliita ja voit tilata ne kätevästi netistä.

Lue esimerkiksi tästä: tilaa kondomit netistä.

Huomaa myös tämä

Haluamme muistuttaa, että me emme itse pyöritä näitä kyseisiä palveluita, joita esittelemme tällä Nussimua.com -sivustolla.

Emme siis voi taata onnistumistasi. On mahdollista, että löydät seksideitit heti tänään, mutta toisaalta voi myös käydä niin, ettet löydä niitä ollenkaan netistä. Oma aktiivisuutesi ja omat valintasi vaikuttavat lopputulokseen vahvasti.

Tietysti emme myöskään voi ottaa kantaa esimerkiksi laskutus- tai tilausasioihin. Nämä asiat sinun tulee aina hoitaa kuntoon kyseisen palvelun asiakaspalvelun kanssa.

Yhteenveto

Nyt tiedät mistä voit etsiä seksitreffit netistä ja miten muun muassa oma aktiivisuutesi ja profiilisi vaikuttavat mahdollisuuksiisi löytää panoseuraa.

Lopuksi haluamme toivottaa sinulle onnea ja menestystä mitä tahansa elämässäsi teetkään. Toivottavasti löydät haluamasi paremmat seksitreffit netistä!