Step Sister fantasia ja ideat

Step Sister fantasia: 7+1 ideaa sisarpuoli-roolileikkiin

Sisarpuoli eli step sister -roolileikki on saavuttanut valtavan suosion. PornHub ja OnlyFans on pullollaan erilaisia sisarpuolen panemiseen liittyviä fantasioita ja ideoita. Niimpä mekin päätimme kantaa kortemme kekoon ja listasimme 7 parasta roolileikki-ideaa tuhmaan step sister sisarpuoli -fantasiaan.

Osta asut roolileikkeihin netistä

1. Kadonnut sisarus

Tässä skenaariossa sisarpuoli on ollut kadoksissa vuosia ja ilmestyy yhtäkkiä veljensä ovelle. Velipuoli ottaa hänet luokseen ja tajuaa pian tuntevansa aikamoista seksuaalista vetoa häntä kohtaan.

2. Kilpailevat sisarukset

Tässä roolileikissä velipuoli ja sisarpuoli kilpailevat jatkuvasti toisiaan vastaan kaikessa aina kouluarvosanoista urheiluun. Eräänä päivänä heidän kilpailunsa saa seksuaalisen käänteen ja he päätyvät seksiin. Kilpailua voi maustaa seksuaalisella palkinnolla. Esimerkiksi Trivial Pursuit -illan hävinnyt sisarus joutuu ottamaan voittajalta suihin. Voitte sitten ihan oikeasti pelata tästä palkinnosta.

3. Kielletyt sisarukset

Tässä ideasss velipuoli ja sisarpuoli ovat aina olleet kiinnostuneita toisistaan, mutta eivät koskaan toimineet tunteidensa mukaan, koska se on tabu. Eräänä päivänä he vihdoin antautuvat haluilleen, sanovat sen ääneen ja harrastavat seksiä.

4. Mustasukkainen velipuoli

Tässä tilanteessa sisarpuoli alkaa seurustella jonkun muun kanssa ja velipuoli tulee mustasukkaiseksi. Hän päättää puuttua naisen toimintaan ja he päätyvät seksiin. Molempien suostumuksella tämä leikki voi olla myös puoliväkisin alistamista.

5. Sisarusten salaisuus

Tässä roolileikissä sisarukset ovat olleet salaa tekemisissä jo jonkin aikaa, mutta eivät uskalla kertoa kenellekään. Eräänä päivänä he jäävät kiinni ja joutuvat käsittelemään seurauksia.

6. Sisarusten loma

Tässä skenaariossa sisarukset ovat lomalla yhdessä ja jakavat huoneen. Yksi asia johtaa toiseen ja he päätyvät harrastamaan seksiä. Velipuoli voi vaikka ”vahingossa” nähdä sisarpuolen suihkussa, vaihtamassa bikineitä ylleen tai laittamassa sensuellisti aurinkorasvaa.

7. Sisarusten koulutehtävöt

Tässä ideassa velipuoli ja sisarpuoli opiskelevat yhdessä koetta varten. Kun he opiskelevat, heidän mielensä alkavat vaeltaa. Sisarella voi vaikkapa olla hieman avoin kaula-aukko, joka vie veljen huomion. Vaihtoehtoisesti velipuolella saattaa olla erektio, jonka opiskeleva step sister huomaa. Ja lopulta he tietysti päätyvät harrastamaan seksiä.

+1 Sisarpuoli jää jumiin

Luulitko, että unohtaisimme tämän! Emme tietenkään. Legendaarinen jumiin jääminen. Sisarpuoli voi olla esimerkiksi ottamassa pyykkiä pois pesukoneesta ja jäädä koneeseen jumiin. Vaihtoehtoisesti sisko voi vaikkapa siivota ja yllättäen päätyy perse pystyssä jumiin olohuoneen sohvapöydän väliin tai alle. Velipuoli pyydetään paikalle auttamaan, mutta auttamisen sijasta hän laskee siskopuolen housut ja aloittaa seksiaktin.

Puhu ja aseta rajat

On tärkeää asettaa rajat etukäteen ja sopia kumppanisi kanssa millaiseen roolileikkiin olette ryhtymässä. Suostumus on avainasemassa, ja on tärkeää varmistaa, että molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä roolipeli-ideaan.

Onko puolisisko-fantasia normaalia?

Kyllä, on normaalia, että sinulla on fantasioita sisaruksista tai mistä tahansa muusta tabu-skenaariosta. Niin kauan kuin molemmat kumppanit ovat suostuvaisia, näiden step sister -fantasioiden tutkimisessa ei ole mitään väärää.