PK-seuraa netistä – löydä päiväkahviseuraa läheltäsi

Haluaisitko löytää PK-seuraa netistä? Jos vastasit kyllä, olet oikealla sivustolla. Me autamme sinua löytämään netin parhaat treffipalvelut ja kerromme, miten päiväkahviseuraa löytyy netistä.

Vielä jokunen vuosi sitten PK-seuraa haettiin lähinnä baareista tai tuttavien kautta – tai vielä perinteisemmälllä tavalla sanomalehtien ilmoitusten kautta. Nykyään päiväkahviseuran hakeminen on siirtynyt nettiin. Miksi? Koska PK-seuraa löytyy netistä paljon enemmän. helpommin ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

Suosittuja sivustoja PK-seuran hakuun

Huomaathan, että rekisteröityminen palveluihin on usein ilmaista, mutta viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen tilin. Me emme omista tai pyöritä näitä sivustoja, mutta saamme pienen palkkion, jos sinä rekisteröidyt sivustolle. Muista myös, että maksulliset tilit tavallisesti veloitetaan automaattisesti joka kuukausi. Jos siis et halua maksaa palvelun käytöstä, tulee sinun olla yhteydessä verkkopalvelun ylläpitoon (ei meidän, vaan sen treffipalvelun, jota käytät) ja pyytää tilauksesi lopettamista.

PK-seuraa netistä

Mitä PK-seura tarkoittaa?

PK-seura on lyhenne sanoista päiväkahviseura ja se tarkoittaa seksiseuraa. Moni kuitenkin kummastelee, miten PK-seura voi tarkoittaa seksiseuraa. Noh, alun perin erilaiset lehdet julkaisivat ihmisten henkilökohtaisia ilmoituksia, mutta kielsivät seksiseuran hakemisen. Päiväkahviseurasta muodostui kiertoilmaus. Jokainen ilmoittaja ja lukija tiesi, että PK-seuraa etsivä haluaa seksiä. Lehdet eivät sensuroineet näitä viestejä, vaan julkaisivat ne – koska lehdet eivät voineet todistaa, että henkilö haki panoseuraa.

Nykyään kun PK-seuran etsiminen on siirtynyt nettiin, on termistökin tullut selkeämmäksi: etenkin nuoremmat sukupolvet sanovat ihan suoraan seksiseuraa tai panoseuraa. Päiväkahviseura on jäänyt terminä oikeastaan enemmän ikääntynemmän väestön käyttöön.

Huomaathan, että kun me puhumme PK-seurasta, tarkoitamme aina ilmaista maksutonta seuraa. Aikoinaan osa PK-seurasta saattoi olla myös maksullista – mutta me tarkoitamme seksiseuralla aina kahden ihmisen vapaaehtoista ja maksutonta kanssakäymistä.

Mistä löytää päiväkahviseuraa netistä?

Olemme tällä sivustolla esitelleet useita erilaisia verkkopalveluita – niin sanottuja ”treffisivustoja” tai ”seksitreffisivustoja”, joiden kautta moni suomalainen etsii nykyään itselleen seuraa.

Toki on pakko myöntää, että Tinder on aivan loistava ilmainen vaihtoehto. Sen avulla löydät lähialueeltasi kiinnostavia henkilöitä, joiden kanssa pääset parhaassa tapauksess chattailemaan ja ehkä tapaamaankin. Tinderin suurin miinus on kuitenkin sen muuttuminen seksiseuran hakupalvelusta enemmän treffipalveluksi. Siis Tinderin käyttäjät ovat hieman muuttuneet. Mobiilisovellus luotiin aluksi vain seksiseuran etsimiseen, mutta nykyään moni suomalaisista käyttäjistä etsii Tinderistä ihan vakituistakin suhdetta.

Nussimua.com esitteleekin useita muita vaihtoehtoja Tinderin lisäksi: esim. SexPartner, Flirtfair, Ashley Madison, Victoria Milan, Naughty Milan ja monia muita. Nämä netin palvelut ovat seksiseuran etsimiseen tarkoitettuja sivustoja, joihin rekisteröityvät käyttäjät, jotka oikeasti etsivät PK-seuraa netistä. Suureen osaan palveluista rekisteröityminen on ilmaista. Voit siis tutustua palveluiden toimintaan ja osassa jopa katsella kuvia ilmaiseksi. Ikävä kyllä viestien lähettäminen toisille käyttäjille kuitenkin tavallisesti maksaa.

Toki vanhat tavatkin toimivat yhä: kyllä baarista tai kuntosalilta panoseuraa voi löytää. Netin suurimpina etuina ovat hakemisen helppous ja vaivattomuus: seksitreffisivustoilla kaikki käyttäjät haluavat samaa asiaa – löytää seuraa seksiin. Baarissa et voi ikinä tietää kuka on varattu ja kuka sinkku, kuka haluaa seksiä ja kuka on vain viettämässä rauhallista iltaa kavereiden kanssa.

Päiväkahviseuraa

Lisäksi netissä on helpompi puhua seksistä suorempaan. Kun tiedät, että muutkin verkon käyttäjät ovat etsimässä päiväkahviseuraa, on helpompi kertoa millaisesta seksistä nauttii ja mitä seksikumppanilta odottaa. Lisäksi voit tarkemmin valita minkä näköisiin henkilöihin olet yhteydessä (baarissa valinnanvaraa voi olla niukasti). Lisäksi verkkopalveluissa on usein helpompi löytää käyttäjiä, joilla on muutenkin samanlaisia tai samanhenkisiä harrastuksia.

Toki netin seuranhaku ei rajoitu pelkkään päiväkahviseuraan. Voit hakea myös ihan pelkkää flirttailuseuraa (ilman seksiä) tai seikkailuseuraa vaikkapa ulkomaan matkalle. Lisäksi esimerkiksi Victoria Milan on erikoistunut salasuhteisiin (salasuhde varatulle).

Sovi ensitapaaminen julkiselle paikalle

Haluamme tässä kohtaa muistuttaa, että ensimmäinen tapaaminen kannattaa aina varmuudeksi sopia julkiselle paikalle. Vaikka suurin osa palveluiden käyttäjistä haluaakin löytää seksiseuraa ja käyttäytyy hyvin, ei vara venettä kaada. Kun tapaaminen tapahtuu julkisella paikalla, voitte ensin tutustua toisiinne juttelemalla kasvotusten ja katsoa toimivatko kemiat. Jos vastapuoli onkin hieman erilainen kuin odotit, voit vielä tässä kohtaa sanoa ei ja lähteä yhteisymmärryksessä eri suuntiin – seksin harrastaminen ei missään nimessä ole pakollista, vaikka tapaamisesta onkin sovittu.