Panotreffit netistä

Kun panettaa, sovi panotreffit! Erilaiset panodeitit ja yhden illan suhteet ovat yleistyneet huomattavasti viimeisten vuosikymmenten aikana.

5 paikkaa, joista löydät panotreffit

Listasimme alle omat suosikkimme.

#1 Xperience United

Xperience United kokemuksiaXperience United on vapaamielisten aikuisten kohtauspaikka. Eli suomeksi: panotreffejä etsivien sivusto. Xperience United eli ”XU” on tullut tutuksi myös iltapäivälehdistä, sillä esimerkiksi Himoksella järjestetyt valtavat panobileet olivat XU:n kautta järjestetyt.

Xperience United onkin paikka, jonka kautta voit löytää seuraa esimerkiksi näihin.

  • yhden yön juttuja
  • salasuhteen
  • seksisuhteen
  • orgioita
  • swinger-seuraa

Siirry sivustolle

#2 Victoria Milan

Victoria Milan LogoVictoria Milan on erityisesti varatuille suunnattu panotreffisivusto. Vaikka Victoria Milania markkinoidaan pettäjäsivustona, jossa varatut ja naimisissa olevat voivat etsiä rentoa seuraa panotreffeille, löytyy sivustolta hyvin tilaa myös sinkuille.

Victoria Milan pitää huolta myös sinun yksityisyydestäsi! Sivusto on täysin anonyymi ja tilisi pysyy salassa mieheltäsi tai vaimoltasi.

Rekisteröidy sivustolle, tutustu profiileihin ja laita oma profiilisi hyvään kuntoon. Sen jälkeen voit lähestyä naisia, miehiä tai muita pariskuntia, jotka etsivät kolmatta pyörää panosessioihinsa.

Siirry sivustolle

#3 Suomi24 Treffit

Suomi24:llä on runsaasti ihmisiä, jotka etsivät seuraa, ja joukossa on myös niitä, jotka ovat kiinnostuneita pelkistä panotreffeistä. Valitse vain hakukriteereihin ”seksi”, niin löydät helpommin käyttäjäryhmän, joka on kiinnostunut seksideiteistä.

Suomi24 on yksi Suomen suurimmista treffisivustoista, ja se on pääasiassa suunnattu yleiseen seuranhakuun. Kuitenkin panotreffit voivat löytyä täältäkin, kunhan olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa.

Siirry sivustolle

#4 FlirttiClubi

Nimi kertoo paljon. Flirtticlubi on sosiaalinen ”viihdesivusto”, jonka käyttäjät ovat yli 18-vuotiaita aikuisia, jotka etsivät flirttiä ja piristystä päiväänsä.

Sivuston omien sanojen mukaan uusia jäseniä rekisteröityy satoja joka päivä. Kannattaa kuitenkin huomata, että osa Flirtticlubin tileistä (merkitty sydämellä) on luotu viihdetarkoitukseen. Et siis voi tavata fyysisesti tällaisen tilin pyörittäjää.

Siirry sivustolle

#5 PrivateDeitti

Private DeittiPrivateDeitti.com on suomalainen treffisivusto. Sen Match-ominaisuus auttaa sinua löytävään juuri sinulle sopivaa seuraa! Sivustolla on runsaasti ominaisuuksia aina chatista ja vieraskirjasta VIP-kutsuihin asti.

Sivustoa käyttävät niin varatut, sinkut kuin paritkin. PrivateDeitin takana on suomalainen yritys, joten voit olla varma palvelun luotettavuudesta.

Siirry sivustolle

Mitkä ihmeen panotreffit?

Nimensä mukaisesti panotreffit tarkoittavat tapaamista – siis treffejä – joiden päätarkoituksena on harrastaa seksiä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihmiset ovat 2000-luvulla samanaikaisesti sekä ymmärtäneet, että heidän oma nautintonsa on heistä itsestään kiinni ja sitä ei tarvitse millään tavalla hävetä – ja samalla arki on kiireistynyt niin hektiseksi, että baareissa ja tansseissa ei enää jakseta roikkua samaan tapaan kuin aikaisemmin.

Moni on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja siirtynyt harrastamaan anonyymiä (tai jossei anonyymiä niin ainakin muuten vapaampaa) seksiä ja yhden illan juttuja. Panotreffit voidaan toki sopia sekä tuntemattomien että tuttujen kesken, mutta yhtenä perusajatuksena on, että aamulla ei tarvitse pohtia parisuhdetta tai seksin jälkiseuraamuksia (kunhan muistat käyttää kondomia).

Hanki panotreffit netistä

Mistä panotreffit löytää?

Netissä on useita erilaisia sivustoja, jotka toimivat kuten tavalliset treffisivustot, mutta niiden tarkoituksena on löytää sinulle seksiseuraa. Alla olemme esitelleet muutamia sivustoja, joista panotreffit voi löytää.

Huom! Useimpiin palveluihin rekisteröityminen on ilmaista, mutta yhteydenotto sekä muut lisäominaisuudet maksavat. Lisäksi suurin osa palveluista tarjoaa lyhyttä testijaksoa. Usein tilaus jatkuu jatkuvamuotoisena testijakson jälkeen. Jos et halua jatkaa tilaustasi, pitää sinun erikseen peruuttaa se.

Kenelle panotreffit sopivat?

Kenelle tahansa. Netissä on käyttäjiä aina 20-vuotiaista nuorista sinkuista keski-ikäisiin pariskuntiin ja senioreihin asti. Toiset haluavat yhden yön juttua, joku voi etsiä pidempääkin seksisuhdetta. Pariskunnat saattavat haluta jonkun toteuttamaan kolmen kimppaa tai sitten oikein kunnon parinvaihtoa. Jotkut haluavat vain perinteistä panemista, toiset saattavat etsiä kinkynpää seuraa. Luonnollisesti netistä löytyy seuraa niin hetero-, gay-, bi- kuin muillekin sinkuille. Tärkeintä on, että pidät mielesi avoimena ja et tuomitse ketään seksiseuraa etsivää.

Panotreffit sopivat miehelle tai naiselle, joka haluaa löytää itselleen seksiseuraa ilman varauksia tai ilman parisuhdetta. Panodeitti voi olla estoton kokemus, jota varten ei tarvitse norkoilla baarin tiskillä kortsu taskussa tunti- tai päiväkausia.

Seksitreffisivustot ovat pitkälle kehittyneitä. Ne osaavat yhdistää ihmisiä haetun iän, sukupuolen, asuinalueen ja mieltymysten mukaan siten, että jokaiselle löytyy vaivattomasti potentiaalisia panokavereita.

Siksi on tärkeää, että täytät kaikki profiilisi tiedot rehellisesti. Oletus ei ole, että haet juuri oman ikäistäsi seuraa tai omalta alueeltasi – vaan voit halutessasi valita, että haluat esimerkiksi 10 vuotta nuorempaa seuraa Suomen toiselta laidalta.

Onnistuminen on itsestäsi kiinni. Luo profiili, kirjoita itsestäsi ne tiedot joita pyydetään ja ole aktiivinen. Kaikkein parhaiten saat seuraa, kun itse otat yhteyttä toisiin käyttäjiin ja flirttaat omana itsenäsi.

HUOM! Palvelut eivät vaadi nimen, tarkan osoitteen tai muiden tunnistetietojen lisäämistä. Sinua ei voida tunnistaa.

5 vinkkiä panotreffeihin

Keräsimme omasta mielestämme viisi parasta vinkkiä panotreffien löytämiseen ja sopimiseen.

Käytä online-treffialustoja

Online-treffialustat kuten Tinder, Xperience United ja PrivateDeitti tarjoavat kätevän ja huomaamattoman tavan pitää yhteyttä potentiaalisiin seksikumppaneihin. Ilmoita mieltymyksesi ja aikomuksesi profiilissasi löytääksesi samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita satunnaisista kohtaamisista. Suosituissa treffisovelluksissa on usein ominaisuuksia, joiden avulla voit suodattaa osumia seksuaalisten mieltymysten perusteella.

Ole selkeä aikeistasi

Rehellinen viestintä on avainasemassa seksitreffejä etsiessä. Ilmaise aikomuksesi selkeästi ajoissa varmistaaksesi, että sekä sinä että mahdollinen kumppanisi olette samalla sivulla. Tämä välttää väärinkäsitykset.

Osallistu aikuisten sosiaalisiin tapahtumiin

Etsi paikallisia aikuisten sosiaalisia tapahtumia tai juhlia. Erilaisia seksitapaamisia järjestetään muun muassa Xperience United -sivuston kautta. Nämä tapahtumat voivat tarjota mukavan ympäristön tavata ihmisiä, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet (ja avoin seksuaalisuus).

Liity verkkoyhteisöihin

Osallistu online-yhteisöihin tai -foorumeihin, jotka keskittyvät panodeitteihin tai satunnaisiin kohtaamisiin. Näiden alustojen avulla voit osallistua keskusteluihin, jakaa kokemuksia ja olla yhteydessä ihmisiin, jotka myös etsivät seksitreffejä. Ole kunnioittava ja noudata yhteisön ohjeita luodaksesi positiivisia yhteyksiä. Netistä löytyy sekä foorumeita että esimerkiksi Facebook-ryhmiä aiheesta.

Muista käyttää kondomia

Olipa kyseessä sitten yhden illan hoito tai pidempään jatkunut seksisuhde, kondomin käyttö on aina tarpeellista ja suositeltavaa. Kondomi suojaa sinua ja seksikumppaniasi sekä ei-toivotuilta raskauksilta että seksitaudeilta. Vaikka itse olisit puhdas, et voi ikinä olla varma toisesta. Siksi kumi aina ylle, kun ruvetaan jyystämään.

Löydä panotreffi nopeasti

Löytyykö panotreffit kotikaupungistani?

Suomessa panotreffit löytyvät onneksi melkein mistä vain – jos jaksat vaan nähdä vähän vaivaa.

Helsinki

Sovi panotreffit Helsinkiin! PK-seudulla on paljon sekä paikallisia, turisteja että suomalaisia työmatkalaisia. Mikä heitä yhdistää? Tietisty tahto löytää sopivat panodeitit (no ei ihan jokainen tietysti sellaista seuraa etsi, mutta potentiaalisia panokumppaneita on kyllä Uudellamaalla paljon). Helsingissä on paljon aktiivisa käyttäjiä niin seksitreffisivustoilla kuten Xperience United, Victoria Milan ja Ashely Madison – että tietysti Tinderissä. Kuten PK-seudulle kuuluukin, ovat ihmiset pääasiassa avoimia yhden yön jutuille ja varaukseton seksi nähdään positiivisena asiana. Jos siis haluat löytää panotreffit Helsingistä, sellaiset voi löytyä jopa tänään!

Tampere

Kulttuuriltaan ja hengeltään avoin Tampere on pullollaan sekä hyviä yökerhoja että mahtavia majoitusvaihtoehtoja, jos seksitreffit ovat sinun mielessäsi. Hämeenkadun varrelta löydät paljon hyviä tapaamispaikkoja, kun sovit panotreffit netissä Tampereelle. Alueella on runsaasti myös opiskelijoita, jotka ovat perinteisesti hyvin vapaita seksuaalisesti. Sama meno jatkuu keskustan lisäksi muun muassa Hervannassa, jossa inssiopiskelijat panevat kyllä mielellään.

Turku

Täl puol jokke vai tois puol jokke? Molemmilla puolilla kyllä seksitreffit maittavat turkulaisille. Kesäisin mahtavaan kukoistukseen puhkeava Turku on toki aktiivinen kaupunki muinakin vuodenaikoina. Suuri osa yökerhoista on kävelymatkan päässä torilta ja hotelleja ja AirBnB-majoitusta löytyy runsaasti. Kuten Tampereellakin, Turussa opiskelijat tuntuvat nuorentavan kulttuuria – vaikka kyllä täältä vanhempaakin seksiseuraa on mahdollista löytää.

Kuopio

Savon sydän, Kuopio, on sekin aktiivinen kaupunki. Yöelämää kaipaavalle löytyy tekemistä aina baareista ja bileistä rauhallisempiin kuppiloihin asti. Panoseuraa voi löytyä lisäksi netistä, sillä kuopiolaiset ovat hekin aktiivisia Tinderin ja seksisivustojen käyttäjiä.

Oulu

Toripoliisista päivää. Itse asiassa Toripoliisin ympäristö on hyvä paikka sopia panotreffit. Kun tapaat ensin julkisella paikalla Oulussa, löytyy sen jälkeen majoitusvaihtoehtoja niin hotelleista, hostelleista, AirBnB-vuokrauksesta telttamajoitukseen asti. Oulu on aktiivinen kaupunki ympäri vuoden, vaikka talvella pimeä tuleekin nopeasti.

Voiko varattu hankkia panotreffit?

Tietysti. Me emme halua kannustaa ketään pettämään kumppaniaan, mutta kyllä verkosta löytyy palveluja myös niin sanottujen salasuhteiden löytämiseen. Luonnollisesti varattu mies tai nainen voi käyttää myös yhtä yllä esitellyistä sivustoista. Suosittelemme kuitenkin olemaan profiilissasi rehellinen ja kertomaan mahdolliselle seksikumppanillesi, että olet varattu. Kaikki sinkut eivät välttämättä halua sotkeutua parisuhdekuvioihisi.

Voiko pariskunta hankkia panotreffit?

Kyllä, parit voivat todellakin löytää panotreffit netistä. Moni pari kaipaa piristystä makuuhuoneeseen ja kolmannen henkilön tai toisen parin ottaminen mukaan seksileikkeihin voi lisätä aivam uuden ulottuvuuden pariskunnan seksuaalisiin kokemuksiin. Monet treffialustat palvelevat myös pariskuntia, jotka etsivät samanhenkisiä henkilöitä ryhmäakteihin tai vaikkapa vaimonvaihtoon.

Monilla seksitreffialustoilla on jopa ominaisuuksia, joiden avulla parit voivat luoda yhteisiä profiileja, jotka osoittavat selvästi heidän mieltymyksensä, rajansa ja mitä he etsivät mahdollisesta kumppanista tai kumppaneista.

Seksitreffit pariskunnalle netistä edellyttää tehokasta viestintää ja yhteisiä odotuksia. On tärkeää, että molemmat kumppanit ovat samalla sivulla toiveidensa, rajojensa ja hakemansa kokemuksen suhteen. Selkeä ja avoin viestintä takaa, että molemmat henkilöt ovat tyytyväisiä prosessiin ja lopputulokseen.

Vinkkejä

Ole rehellinen. Sinun ei tarvitse käydä läpi koko elämäntarinaasi ja selittää kaikkia huonoja puoliasi. Ei tietenkään. Rehellisyys kuitenkin tarkoittaa, että et valehtele profiilissasi etkä keskustellessasi muiden käyttäjien kanssa. Jos sinulla ei ole 30 sentin kullia, älä väitä niin. Jos et rakasta anaaliseksiä, älä sano niin. Älä valehtele iästäsi tai mistään muustakaan. Voit tietysti painottaa hyviä puoliasi.

Ole itsevarma. Itsevarmuus on aina seksikästä, olitpa mies tai nainen – nuori tai vanha. Itsevarmuus näkyy positiivisina ajatuksina itsestä, rehellisyytenä ja aktiivisuutena. Muista kuitenkin, että itsevarmuus ja mulkkuna oleminen ovat kaksi eri asiaa, mutta hyvin lähellä toisiaan. Ole siis aina muille ystävällinen, korosta omia hyviä puoliasi ja anna itsestäsi itsevarma kuva, vaikka sinua vähän jännittäisikin.

Lisää profiiliisi kuva. On useita kertoja todistettu, että kuvalla varustetut profiilit saavat merkittävästi enemmän yhteydenottoja. Vaikka olisit ujo ja et olisi omasta ulkonäöstäsi täysin varma, kannattaa profiilikuva silti lisätä.

Kerro mitä etsit. Jos oikeasti olet kiinnostunut vain isotissisistä blondeista tai lihaksikkaista miehistä, ei ole mitään järkeä käyttää aikaa muunlaisten ihmisten vikittelyyn. Tietysti, jos olet moniruokainen, ei profiilissa kannata rajata kaipaamaasi seuraa liian vahvasti. Yritämme tässä kuitenkin sanoa, että kerro profiilissasi mistä pidät ja mistä et. Näin löydät varmemmin juuri omaan makuusi sopivat panodeitit ja vältyt turhilta yhteydenotoilta.

Ole aktiivinen. On sanomattakin selvää, että et löydä panotreffejä netistä vahingossa. Sinun pitää itse olla aktiivinen ja etsiä seuraa muista käyttäjistä. Selaa siis muiden käyttäjien profiileja, ota heihin yhteyttä ja aloita keskusteluita aktiivisesti.

Miten profiili kannattaa täyttää?

Seuraavaksi ajattelin antaa sinulle muutamia vinkkejä hyvän profiilin luomiseen.

Hyvä profiili = Enemmän yhteydenottoja.

  • Kaikki alkaa kuvan lisäämisestä. Kuvalliset profiilit saavat jopa yli 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat, joten jos olisin sinä, lisäisin kuvan heti. Jos pelkäät, että joku tunnistaa sinut, valitse sellainen kuva, jossa kasvosi, tatuointisi ja tunnistettavat korut eivät näy selvästi.
  • Älä valehtele. Profiiliin ei kannata lisätä valkoisia valheita. Saat seksitreffit helpoiten, kun olet oma itsesi ja rehellinen siitä, millainen olet.
  • Tarkasta kieliasu. Kirjoitusvirheet ovat turnoff. Kirjoita siis selvää suomea ja lue kirjoittamasi teksti lopuksi läpi.
  • Vältä nettislangia. Vaikka OMG, LOL ja muut netti-ilmaisut ovat hauskoja, eivät ne sovi vakavaan seksitreffiprofiiliin.

Panodeitti miehelle tai naiselle

Miten pysyä anonyyminä?

Koska nimettömänä pysyminen on usein seksitreffipalveluissa tärkeää, listasimme alle parhaat vinkit miten pysyä anonyyminä.

1. Käytä pseudonyymiä

Valitse pseudonyymi tai käyttäjätunnus, joka ei paljasta oikeaa nimeäsi. Vältä käyttämästä mitään osaa oikeasta nimestäsi säilyttääksesi anonymiteetin. Tämä varmistaa, että henkilöllisyyttäsi ei voida helposti jäljittää nopealla verkkohaulla.

2. Rajoita henkilökohtaisia tietoja

Ole varovainen profiilissasi ja chatissä jakamiesi tietojen suhteen. Vaikka on tärkeää tarjota tarpeeksi tietoa kiinnostuksen herättämiseksi, vältä tiettyjen tietojen, kuten työpaikan, kotiosoitteen tai yhteystietojen, paljastamista. Pidä keskustelu riittävän tarkkana mielenkiinnon ylläpitämiseksi, mutta vältä paljastavia yksityiskohtia..

3. Valitse valokuvat tarkkaan

Valitse profiiliisi kuvia, jotka eivät sisällä tunnistettavia maamerkkejä tai taustoja. Vältä käyttämästä kuvia, jotka on jo liitetty muihin sosiaalisen median tileihisi. Yleiset kuvat, jotka korostavat persoonallisuuttasi paljastamatta liikaa sijainnistasi tai jokapäiväisestä elämästäsi, ovat ihanteellisia anonymiteetin säilyttämiseen. Kasvot ja tatuoinnit saat toki sumennettua eli blurrattua helposti – moni treffisivusto tarjoaa tähän automaattisen vaihtoehdon.

4. Sovi panotreffit chatissä, älä Whats Appissa

Pidä viestintäsi aluksi deittisivuston viestijärjestelmässä. Vältä henkilökohtaisten yhteystietojen, kuten puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, jakamista, kunnes olet saavuttanut tietyn tason luottamuksen toiselle henkilölle. Sovi siis ainakin ensimmäiset panotreffit treffipalvelun chatin tai yksityisviestien kautta. Anna puhelinnumerosi toiselle vasta, jos ensitapaaminen meni hyvin ja haluatte tavata useammin.

5. Jaa tietoa asteittain

Kun luottamus kasvaa ajan myötä, harkitse henkilökohtaisten tietojen asteittaista jakamista. Aloita yleisistä yksityiskohdista ja paljasta lisää vähitellen suhteen edetessä. Tämän lähestymistavan avulla voit hallita sitä, mitä paljastat, ja varmistaa, että anonymiteettisi säilyy.

Miten aloittaa keskustelu treffisivustolla?

Keskustelun aloittaminen treffisivustolla voi olla hieman pelottavaa, mutta tässä on kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua tekemään positiivisen ja mukaansatempaavan vaikutelman, kun haussa on panotreffit.

1. Aloita henkilökohtaisella viestillä

Räätälöi avausviestisi henkilön profiilin pohjalta. Mainitse jotain, jota pidit kiinnostavana, tai kysy heidän harrastuksiinsa, kiinnostuksen kohteestaan tai valokuviinsa liittyviä kysymyksiä. Henkilökohtaiset avaukset osoittavat, että olet käyttänyt aikaa tutkiakseen heidän profiiliaan ja olet aidosti kiinnostunut tutustumaan heihin. Jos he esimerkiksi mainitsevat suosikkikirjan, voit kysyä heidän ajatuksiaan siitä tai suositella samanlaista kirjaa, josta pidit. Voit kommentoida heidän tatuointejaan positiivisen humoristisesti, ottaa kantaa johonkin heitä kiinnostavaan aiheeseen tai harrastukseen tai esimerkiksi kysyä mistä he ovat hankkineet jonkin tietyn esineen.

2. Huumori toimii aina

Huumorin lisääminen avausviestiisi voi saada sinut erottumaan joukosta ja luomaan positiivista tunnelmaa. Kevyt ja nokkela kommentti voi murtaa jään ja tehdä keskustelusta nautinnollisempaa. On kuitenkin tärkeää muistaa toisen henkilön huumorintaju ja välttää loukkaavia tai liian sarkastisia huomautuksia. Heidän profiiliinsa liittyvä leikkisä kommentti tai lempeä kiusanteko voi antaa keskustelulle ystävällisen sävyn.

3. Esitä avoimia kysymyksiä

Vaikka panotreffit eivät olekaan mikään työhaastattelu, voi kysymyksillä saada viestin vastaanottajan aktivoitumaan. Kannusta siis toista osapuolta mielekkääseen keskusteluun esittämällä avoimia kysymyksiä, jotka kutsuvat toisen henkilön kertomaan enemmän itsestään. Vältä kysymyksiä, joihin voidaan vastata yksinkertaisella ”kyllä” tai ”ei”. Sen sijaan tiedustele heidän kokemuksiaan, mielipiteitään tai tulevaisuuden suunnitelmiaan. Avoimet kysymykset osoittavat, että olet kiinnostunut heidän näkökulmastaan ja tarjoavat mahdollisuuden syvempään ja kiinnostavampaan keskusteluun. Esimerkiksi sen sijaan, että kysyisit: ”Oliko sinulla hyvä viikonloppu?” voit kysyä: ”Mikä oli viikonloppusi kohokohta?” tai ”Mitä teit perjantai-iltana?”

Muista olla aito, kunnioittava ja muistaa toisen mukavuuden. Keskustelun aloittaminen tarkoittaa yhteyden luomista ja kiinnostuksen osoittamista henkilöön profiilikuvien lisäksi.

Pari myyttiä panotreffeistä

Listasimme alle yleisiä väärinkäsityksiä panotreffeistä.

Myytti #1: Täysin tunteetonta

Yksi yleinen myytti panotreffeistä on usko, että panokavereilla ei ole emotionaalista yhteyttä. Vaikka pääpaino on tietysti seksissä, voivat yhden yön jutun – ja etenkin pidemmän panosuhteen – osapuolet luoda tunnesiteenkin. Siitä päästäänkin kohtaan kaksi.

Myytti #2: Panotreffit johtaa aina ongelmiin

On harhakäsitys, että panotreffi johtaa väistämättä komplikaatioihin tai tunne-elämän sotkuihin. Kyllä, on totta, että etenkin tunteiden tuleminen mukaan kuvioihin voi hankaloittaa panemista, mutta ei se tarkoita, että panosuhteesta tulee hankala.

Myytti #3: Epäterveellinen tai leimattu tapa

Panemiseen ja panosuhteisiin liittyvä stigma on vanhanaikainen. Satunnaisiin seksuaalisiin kohtaamisiin osallistuminen on nykyään täysin normaalia ja yleistymässä vauhdilla. Panotreffit ovat kaikille positiivinen kokemus, kun ne hoidetaan aikuismaisesti ja kumppania kunnioittaen.

Myytti #4: Kaikki panotreffit ovat samanlaisia

No eivät todellakaan ole. Se, mikä toimii yhdelle, ei toimi toiselle. Tämä liittyy niin seksiin, kommunikaatioon kuin kaikkeen muuhunkin panosuhteessa. Siksi kaikki panotreffit ja seksisuhteet ovat erilaisia. Vain osallistuvat henkilöt voivat itse määrittää miten heidän dynamiikkansa ja suhteensa toimii.

Mitä eroa on panotreffeillä ja fuckbuddylla?

Ero panotreffien ja fuckbuddyn eli panokaverin välillä piilee suhteen luonteessa ja odotuksissa. Seksitreffit eli panotreffit viittaavat tyypillisesti kertaluonteiseen tai satunnaiseen seksuaaliseen kohtaamiseen sellaisten henkilöiden välillä, jotka eivät ehkä ole sitoutuneet pitkäaikaisesti toisiinsa. Seksitreffi voi sisältää tapaamisen nimenomaan seksuaalista kokemusta varten ilman aikomusta muodostaa jatkuvaa yhteyttä. Seksitreffeille on usein ominaista keskittyminen välittömään fyysiseen puoleen, eivätkä mukana olevat henkilöt välttämättä odota jatkuvaa vuorovaikutusta kohtaamisen jälkeen.

Toisaalta panokaverijärjestelyyn liittyy johdonmukaisempi ja toistuvampi seksuaalinen suhde kahden ihmisen välillä. Yleensä he ovat saavuttaneet jonkinlaisen ”mukavuuden” ja tuttuuden tason. Vaikka suhteesta saattaa puuttua sitoutuneen romanttisen suhteen emotionaalinen syvyys, fuckbuddy-skenaario tarkoittaa jatkuvaa yhteyttä, joka rakentuu säännöllisen seksuaalisen kanssakäymisen ympärille. Toisin kuin seksitreffit, panokaverijärjestely viittaa tiettyyn ymmärryksen ja kommunikoinnin tasoon asianomaisten henkilöiden välillä, vaikka pääpaino jääkin suhteen fyysiseen puoleen.

Keskeinen ero on siis kohtaamisten tiheydessä ja jatkuvuudessa.

Löydä panotreffit täältä

Yhteenveto

Nyt tiedät miten hankkia panotreffit netistä. Olet lukenut meidän vinkkimme, olet saanut jonkun käsityksen siitä millaiset panodeitit ovat kokemuksena ja olet saanut esimerkkejä sivustoista, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden etsiä seksiseuraa toisista käyttäjistä.

Haluamme muistuttaa, että useimmat palvelut maksavat. Ole siis tarkkana mihin sitoudut.