Panotreffit netistä

Kun panettaa, sovi panotreffit! Erilaiset panodeitit ja yhden illan suhteet ovat yleistyneet huomattavasti viimeisten vuosikymmenten aikana.

Hanki panotreffit netistä

Mitkä ihmeen panotreffit?

Nimensä mukaisesti panotreffit tarkoittavat tapaamista – siis treffejä – joiden päätarkoituksena on harrastaa seksiä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihmiset ovat 2000-luvulla samanaikaisesti sekä ymmärtäneet, että heidän oma nautintonsa on heistä itsestään kiinni ja sitä ei tarvitse millään tavalla hävetä – ja samalla arki on kiireistynyt niin hektiseksi, että baareissa ja tansseissa ei enää jakseta roikkua samaan tapaan kuin aikaisemmin.

Moni on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja siirtynyt harrastamaan anonyymiä (tai jossei anonyymiä niin ainakin muuten vapaampaa) seksiä ja yhden illan juttuja. Panotreffit voidaan toki sopia sekä tuntemattomien että tuttujen kesken, mutta yhtenä perusajatuksena on, että aamulla ei tarvitse pohtia parisuhdetta tai seksin jälkiseuraamuksia (kunhan muistat käyttää kondomia).

Hanki panotreffit netistä

Mistä panotreffit löytää?

Netissä on useita erilaisia sivustoja, jotka toimivat kuten tavalliset treffisivustot, mutta niiden tarkoituksena on löytää sinulle seksiseuraa. Alla olemme esitelleet muutamia.

Huom! Useimpiin palveluihin rekisteröityminen on ilmaista, mutta yhteydenotto sekä muut lisäominaisuudet maksavat. Lisäksi suurin osa palveluista tarjoaa lyhyttä testijaksoa. Usein tilaus jatkuu jatkuvamuotoisena testijakson jälkeen. Jos et halua jatkaa tilaustasi, pitää sinun erikseen peruuttaa se.

Kenelle panotreffit sopivat?

Kenelle tahansa. Netissä on käyttäjiä aina 20-vuotiaista nuorista sinkuista keski-ikäisiin pariskuntiin ja senioreihin asti. Toiset haluavat yhden yön juttua, joku voi etsiä pidempääkin seksisuhdetta. Pariskunnat saattavat haluta jonkun toteuttamaan kolmen kimppaa tai sitten oikein kunnon parinvaihtoa. Jotkut haluavat vain perinteistä panemista, toiset saattavat etsiä kinkynpää seuraa. Luonnollisesti netistä löytyy seuraa niin hetero-, gay-, bi- kuin muillekin sinkuille. Tärkeintä on, että pidät mielesi avoimena ja et tuomitse ketään seksiseuraa etsivää.

Panotreffit sopivat miehelle tai naiselle, joka haluaa löytää itselleen seksiseuraa ilman varauksia tai ilman parisuhdetta. Panodeitti voi olla estoton kokemus, jota varten ei tarvitse norkoilla baarin tiskillä kortsu taskussa tunti- tai päiväkausia.

Seksitreffisivustot ovat pitkälle kehittyneitä. Ne osaavat yhdistää ihmisiä haetun iän, sukupuolen, asuinalueen ja mieltymysten mukaan siten, että jokaiselle löytyy vaivattomasti potentiaalisia panokavereita.

Siksi on tärkeää, että täytät kaikki profiilisi tiedot rehellisesti. Oletus ei ole, että haet juuri oman ikäistäsi seuraa tai omalta alueeltasi – vaan voit halutessasi valita, että haluat esimerkiksi 10 vuotta nuorempaa seuraa Suomen toiselta laidalta.

Onnistuminen on itsestäsi kiinni. Luo profiili, kirjoita itsestäsi ne tiedot joita pyydetään ja ole aktiivinen. Kaikkein parhaiten saat seuraa, kun itse otat yhteyttä toisiin käyttäjiin ja flirttaat omana itsenäsi.

HUOM! Palvelut eivät vaadi nimen, tarkan osoitteen tai muiden tunnistetietojen lisäämistä. Sinua ei voida tunnistaa.

Voiko varattu hankkia panotreffit?

Tietysti. Me emme halua kannustaa ketään pettämään kumppaniaan, mutta kyllä verkosta löytyy palveluja myös niin sanottujen salasuhteiden löytämiseen. Luonnollisesti varattu mies tai nainen voi käyttää myös yhtä yllä esitellyistä sivustoista. Suosittelemme kuitenkin olemaan profiilissasi rehellinen ja kertomaan mahdolliselle seksikumppanillesi, että olet varattu. Kaikki sinkut eivät välttämättä halua sotkeutua parisuhdekuvioihisi.

Vinkkejä

Ole rehellinen. Sinun ei tarvitse käydä läpi koko elämäntarinaasi ja selittää kaikkia huonoja puoliasi. Ei tietenkään. Rehellisyys kuitenkin tarkoittaa, että et valehtele profiilissasi etkä keskustellessasi muiden käyttäjien kanssa. Jos sinulla ei ole 30 sentin kullia, älä väitä niin. Jos et rakasta anaaliseksiä, älä sano niin. Älä valehtele iästäsi tai mistään muustakaan. Voit tietysti painottaa hyviä puoliasi.

Ole itsevarma. Itsevarmuus on aina seksikästä, olitpa mies tai nainen – nuori tai vanha. Itsevarmuus näkyy positiivisina ajatuksina itsestä, rehellisyytenä ja aktiivisuutena. Muista kuitenkin, että itsevarmuus ja mulkkuna oleminen ovat kaksi eri asiaa, mutta hyvin lähellä toisiaan. Ole siis aina muille ystävällinen, korosta omia hyviä puoliasi ja anna itsestäsi itsevarma kuva, vaikka sinua vähän jännittäisikin.

Lisää profiiliisi kuva. On useita kertoja todistettu, että kuvalla varustetut profiilit saavat merkittävästi enemmän yhteydenottoja. Vaikka olisit ujo ja et olisi omasta ulkonäöstäsi täysin varma, kannattaa profiilikuva silti lisätä.

Kerro mitä etsit. Jos oikeasti olet kiinnostunut vain isotissisistä blondeista tai lihaksikkaista miehistä, ei ole mitään järkeä käyttää aikaa muunlaisten ihmisten vikittelyyn. Tietysti, jos olet moniruokainen, ei profiilissa kannata rajata kaipaamaasi seuraa liian vahvasti. Yritämme tässä kuitenkin sanoa, että kerro profiilissasi mistä pidät ja mistä et. Näin löydät varmemmin juuri omaan makuusi sopivat panodeitit ja vältyt turhilta yhteydenotoilta.

Ole aktiivinen. On sanomattakin selvää, että et löydä panotreffejä netistä vahingossa. Sinun pitää itse olla aktiivinen ja etsiä seuraa muista käyttäjistä. Selaa siis muiden käyttäjien profiileja, ota heihin yhteyttä ja aloita keskusteluita aktiivisesti.

Miten profiili kannattaa täyttää?

Seuraavaksi ajattelin antaa sinulle muutamia vinkkejä hyvän profiilin luomiseen.

Hyvä profiili = Enemmän yhteydenottoja.

  • Kaikki alkaa kuvan lisäämisestä. Kuvalliset profiilit saavat jopa yli 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat, joten jos olisin sinä, lisäisin kuvan heti. Jos pelkäät, että joku tunnistaa sinut, valitse sellainen kuva, jossa kasvosi, tatuointisi ja tunnistettavat korut eivät näy selvästi.
  • Älä valehtele. Profiiliin ei kannata lisätä valkoisia valheita. Saat seksitreffit helpoiten, kun olet oma itsesi ja rehellinen siitä, millainen olet.
  • Tarkasta kieliasu. Kirjoitusvirheet ovat turnoff. Kirjoita siis selvää suomea ja lue kirjoittamasi teksti lopuksi läpi.
  • Vältä nettislangia. Vaikka OMG, LOL ja muut netti-ilmaisut ovat hauskoja, eivät ne sovi vakavaan seksitreffiprofiiliin.

Panodeitti miehelle tai naiselle

Yhteenveto

Nyt tiedät miten hankkia panotreffit netistä. Olet lukenut meidän vinkkimme, olet saanut jonkun käsityksen siitä millaiset panodeitit ovat kokemuksena ja olet saanut esimerkkejä sivustoista, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden etsiä seksiseuraa toisista käyttäjistä.

Haluamme muistuttaa, että useimmat palvelut maksavat. Ole siis tarkkana mihin sitoudut.