Seksiä netistä – ilmaista pillua & kullia

Haluaisitko löytää ilmaista seksiä netistä? Siis ihan aitoa panoseuraa eli ilmaista pillua tai maksutonta kullia? Siis kaverin, jonka kanssa nussia kerran tai pari ilman sen syvempää deittailua tai parisuhdetta?

Olet tullut oikeaan paikkaan! Nussimua.com antaa vinkkejä seksiseuran etsimiseen ja esittelee muutamia netissä toimivia seksitreffisivustoja, joita myös suomalaiset käyttävät löytääkseen ilmaista seuraa seksiin netistä.

Tässä kohtaa todettakoon tosin kaksi asiaa: 1) Tinder on toimiva vaihtoehto. Sieltä saattaa löytää sopivan ikäistä, näköistä ja oloista seuraa seksiin. Toisaalta moni käyttää Tinderiä nykyään ihan parisuhteen etsimiseen – vaikka oikeasti sen alkuperäinen tarkoitus oli auttaa ihmisiä löytämään yhden yön juttuja. 2) Haluamme huomauttaa, että me emme itse pyöritä yhtään esittelemistämme verkkopalveluista. Sivustomme on vain ja ainoastaan infon ja inspiraation tarjoaja, ei muuta.

Ilmaista seksiä ja pillua netistä

Miksi ihmiset etsivät ilmaista seksiä netistä?

Siihen lienee monia syitä.

Yksi näistä on seksuaalisuuden arkipäiväistyminen ja seksipositiivisuus. Me olemme kaikki oman seksuaalisuutemme hallitsijoita. Minä saan päättää milloin, miten ja kenen kanssa harrastan ilmaista seksiä ja miksi. Jos haluan, voin tehdä sitä tuntemattoman kanssa. Yhteiskunta ei voi olettaa, että minun tarvitsee käydä treffeillä tai olla parisuhteessa harrastaakseni seksiä.

Ja tämä näkemys on yleistynyt. Seksi ei ole enää tabu. Se on arkea.

Lisäksi moni on nykyään kiireinen. Baareissa ja tapahtumissa ei yksinkertaisesti ehdi juosta, koska muut asiat kuten työ ja harrastukset vievät suuren osan ajasta. Löytyypä näistä palveluista myös runsaasti yksinhuoltajia, jotka eivät lapsen tai lasten takia yksinkertaisesti voi juosta baareissa etsimässä itselleen seuraa.

Baareissa juokseminen on epäterveellistä. Nykyään moni panostaa kokonaisvaltaiseen terveyteen ja alkoholin juominen ei siihen istu. Tuopit ovat monella vaihtuneet käsipainoihin ja kaljoittelu crossfittiin. Näin ei tietenkään ole kaikkien kohdalla, mutta yleinen trendi on menossa kohti terveellisempää ja vähemmän juomista sisältävää maailmaa.

Seksin etsiminen netistä on myös helppoa ja vaivatonta. Voit kotisohvallasi ottaa puhelimen, läppärin tai tabletin eteen ja saat nopeasti eteesi kuvia käyttäjistä, jotka myös etsivät seksiseuraa. Tiedät jo valmiiksi, että muut käyttäjät siis haluavat löytää seuraa. Verkon ulkopuolella (baarissa, kahvilassa, kuntosalilla, jne) et voi tietää kuka on varattu ja kuka sinkku (jos sormessa ei ole sormusta) – etkä varmasti voi tietää kuka on halukas panemaan sinua ja kuka ei. Paitsi, jos avoimesti kysyt asiasta. Netissä tilanne on kuitenkin paljon helpompi, sillä arvailu on turhaa. Tiedät jo, että palveluiden käyttäjät ovat etsimässä ilmaista seksiä netistä.

Onko ilmaista pillua tai kullia olemassakaan?

Hyvä kysymys.

Ensinnäkin, suurin osa suosittelemistamme palveluista on itse asiassa maksullisia. Voit luoda tilin kyllä ilmaiseksi, mutta jos haluat ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin, joudut maksamaan kuukausimaksua. Moni seksitreffisivusto lisäksi automaattisesti laskuttaa tilauksen joka kuukausi. Jos siis et halua jatkaa maksullisen tilin käyttöä, tulee sinun erikseen se lopettaa olemalla yhteydessä palvelun ylläpitoon.

Toisekseen, toki itse ilmainen seksi aktina on usein ilmainen, mutta siihen johtavat askeleet eivät. Ainakaan parisuhteessa. Toki näistä suosittelemistamme palveluista ja Tinderistä löytyy käyttäjiä, jotka yksinkertaisesti haluavat vain suoraan nussimaan ja sillä selvä – mutta etenkin parisuhteessa ja tapaamalla kumppanin perinteisellä tavalla, usein ennen sänkyyn päätymistä käydään treffeillä esim. syömässä tai harrastamassa aktiviteetteja.

Näin ollen periaatteessa ilmaista pillua tai kullia ei ole olemassakaan. Mutta jokainen tehköön omat kokeensa ja johtopäätöksensä.

Ilmaista pillua