Seksiä netistä – ilmaista pillua & kullia

Haluaisitko löytää ilmaista seksiä netistä? Siis ihan aitoa panoseuraa eli ilmaista pillua tai maksutonta kullia? Siis kaverin, jonka kanssa nussia kerran tai pari ilman sen syvempää deittailua tai parisuhdetta?

Olet tullut oikeaan paikkaan! Nussimua.com antaa vinkkejä seksiseuran etsimiseen ja esittelee muutamia netissä toimivia seksitreffisivustoja, joita myös suomalaiset käyttävät löytääkseen ilmaista seuraa seksiin netistä.

Unohda porno, live seksi on nykypäivää

Chaturbate BanneriChaturbate.com on ilmainen aikuisten live-video ja webcam-sivusto.

  • Ei pakko luoda tiliä
  • Pääset heti katsomaan live-videoita.
  • Helppo käyttää

Siirry sivustolle

Tässä kohtaa todettakoon tosin kaksi asiaa: 1) Tinder on toimiva vaihtoehto. Sieltä saattaa löytää sopivan ikäistä, näköistä ja oloista seuraa seksiin. Toisaalta moni käyttää Tinderiä nykyään ihan parisuhteen etsimiseen – vaikka oikeasti sen alkuperäinen tarkoitus oli auttaa ihmisiä löytämään yhden yön juttuja. 2) Haluamme huomauttaa, että me emme itse pyöritä yhtään esittelemistämme verkkopalveluista. Sivustomme on vain ja ainoastaan infon ja inspiraation tarjoaja, ei muuta.

Ilmaista seksiä ja pillua netistä

Miksi ihmiset etsivät ilmaista seksiä netistä?

Siihen lienee monia syitä.

Yksi näistä on seksuaalisuuden arkipäiväistyminen ja seksipositiivisuus. Me olemme kaikki oman seksuaalisuutemme hallitsijoita. Minä saan päättää milloin, miten ja kenen kanssa harrastan ilmaista seksiä ja miksi. Jos haluan, voin tehdä sitä tuntemattoman kanssa. Yhteiskunta ei voi olettaa, että minun tarvitsee käydä treffeillä tai olla parisuhteessa harrastaakseni seksiä.

Ja tämä näkemys on yleistynyt. Seksi ei ole enää tabu. Se on arkea. Pillua ja kullia saa etsiä ja haluta juuri niin paljon kuin itsestä tuntuu hyvältä.

Lisäksi moni on nykyään kiireinen. Baareissa ja tapahtumissa ei yksinkertaisesti ehdi juosta, koska muut asiat kuten työ ja harrastukset vievät suuren osan ajasta. Löytyypä näistä palveluista myös runsaasti yksinhuoltajia, jotka eivät lapsen tai lasten takia yksinkertaisesti voi juosta baareissa etsimässä itselleen seuraa.

Baareissa juokseminen on epäterveellistä. Nykyään moni panostaa kokonaisvaltaiseen terveyteen ja alkoholin juominen ei siihen istu. Tuopit ovat monella vaihtuneet käsipainoihin ja kaljoittelu crossfittiin. Näin ei tietenkään ole kaikkien kohdalla, mutta yleinen trendi on menossa kohti terveellisempää ja vähemmän juomista sisältävää maailmaa.

Seksin etsiminen netistä on myös helppoa ja vaivatonta. Voit kotisohvallasi ottaa puhelimen, läppärin tai tabletin eteen ja saat nopeasti eteesi kuvia käyttäjistä, jotka myös etsivät seksiseuraa. Tiedät jo valmiiksi, että muut käyttäjät siis haluavat löytää seuraa. Verkon ulkopuolella (baarissa, kahvilassa, kuntosalilla, jne) et voi tietää kuka on varattu ja kuka sinkku (jos sormessa ei ole sormusta) – etkä varmasti voi tietää kuka on halukas panemaan sinua ja kuka ei. Paitsi, jos avoimesti kysyt asiasta. Netissä tilanne on kuitenkin paljon helpompi, sillä arvailu on turhaa. Tiedät jo, että palveluiden käyttäjät ovat etsimässä ilmaista seksiä netistä.

Onko ilmaista pillua tai kullia olemassakaan?

Hyvä kysymys.

Ensinnäkin, suurin osa suosittelemistamme palveluista on itse asiassa maksullisia. Voit luoda tilin kyllä ilmaiseksi, mutta jos haluat ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin, joudut maksamaan kuukausimaksua. Moni seksitreffisivusto lisäksi automaattisesti laskuttaa tilauksen joka kuukausi. Jos siis et halua jatkaa maksullisen tilin käyttöä, tulee sinun erikseen se lopettaa olemalla yhteydessä palvelun ylläpitoon.

Toisekseen, toki itse ilmainen seksi aktina on usein ilmainen, mutta siihen johtavat askeleet eivät. Ainakaan parisuhteessa. Toki näistä suosittelemistamme palveluista ja Tinderistä löytyy käyttäjiä, jotka yksinkertaisesti haluavat vain suoraan nussimaan ja sillä selvä – mutta etenkin parisuhteessa ja tapaamalla kumppanin perinteisellä tavalla, usein ennen sänkyyn päätymistä käydään treffeillä esim. syömässä tai harrastamassa aktiviteetteja.

Näin ollen periaatteessa ilmaista pillua tai kullia ei ole olemassakaan. Mutta jokainen tehköön omat kokeensa ja johtopäätöksensä.

Kullia halukkaalle naiselle

Miksi ihmiset kaipaavat ilmaista seksiä?

Seksuaalisten suhteiden etsintä on ihmisluonnon synnynnäinen ja monimutkainen osa, joka on syvästi kietoutunut biologiaamme, psykologiaamme ja yhteiskuntaamme. Pohjimmiltaan sitä ohjaavat ihmisen perustavanlaatuiset halut läheisyyttä, yhteyttä, nautintoa ja lisääntymistä kohtaan. Seksuaaliset suhteet tarjoavat yksilöille ainutlaatuisen tavan ilmaista rakkautta, halua ja haavoittuvuutta luoden siteitä, jotka voivat olla emotionaalisesti ja fyysisesti täyttäviä.

Lisäksi seksuaalisten suhteiden eli sen pillun tai kullin tavoittelu ei ole pelkästään fyysistä tyydytystä; se on usein validointia, vahvistusta ja itsensä löytämistä. Ihmiset etsivät yhteyksiä, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa halutuiksi, arvostetuiksi ja ymmärretyiksi. Nämä yhteydet voivat tarjota tarkoituksen tunteen, onnellisuuden ja syvällisen ymmärryksen omista haluistaan ja rajoistaan.

Vaikka yhteiskunnalliset ja kulttuuriset normit muokkaavat ihmisten suhtautumista ilmaiseen seksiin, taustalla olevat motiivit ovat juurtuneet syvälle ihmisyyteemme. Se on monipuolinen matka, jossa ihmiset tutkivat nautinnon, identiteetin ja yhteyden rajoja ja jossa yksimielinen ja kunnioittava vuorovaikutus on ensiarvoisen tärkeää seksuaalisen luontomme tyydyttävälle ja vastuulliselle tutkimiselle.

Ilmaista pillua

Miten löytää ilmaista pillua netistä?

Keräsimme 5 parasta vinkkiä ilmaisen pillun ja kullin löytämiseksi.

1. Käytä hyvämaineisia treffialustoja

Valitse luotettava ja hyvämaineinen deittailualusta, joka vastaa mieltymyksiäsi. Monet treffisovellukset ja -sivustot tarjoavat ilmaisia jäsenyyksiä perusominaisuuksineen. Etsi alustoja, joilla on suuri käyttäjäkunta ja myönteisiä arvosteluja.

2. Ole rehellinen profiilissasi

Kun luot online-treffiprofiiliasi, ole rehellinen aikeistasi. Jos etsit rentoa kahviseuraa, kerro siitä. Jos haluat jotain perverssiä, tee sekin selväksi. Joka tapauksessa kerro ainakin, että etsit seksiseuraa – et pidempää suhdetta. Rehellisyys alusta alkaen auttaa löytämään samanhenkisiä ihmisiä.

3. Hyödynnä ilmaisia ominaisuuksia

Useimmat treffiympäristöt tarjoavat ilmaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit selata profiileja, lähettää perusviestejä ja tutkia mahdollisia matcheja. Hyödynnä näitä ilmaisia ominaisuuksia saadaksesi käsityksen alustasta ja muodostaaksesi yhteyden muihin. Vasta, kun tiedät miten treffisivusto toimii, harkitse palvelusta maksamista.

4. Liity sosiaalisen median ryhmiin tai foorumeihin

Seksiseuraa etsitään yllättävän paljon Facebookin suljetuista ryhmistä ja erilaisilta foorumeilta. Niihin kannattaa tutustua, sillä niiden käyttö on usein ilmaista. Monilla foorumeilla on omat osiot seksitreffejä etsiville henkilöille. Näihin yhteisöihin osallistuminen voi tarjota mahdollisuuksia olla yhteydessä samanhenkisiin yksilöihin.

5. Muista aina turvallisuus

Kun etsit seksiä netistä, aseta turvallisuutesi aina etusijalle. Ole esimerkiksi tarkka jakamiesi tietojen kanssa ja ole aina varovainen tapaessasi jonkun henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa. Käytä aikaa tutustuaksesi mahdollisiin kumppaneihin verkossa, ennen kuin harkitset tapaamista oikeassa maailmassa. Jos jokin tuntuu väärältä, luota vaistoihisi ja lopeta keskustelu.

Seuranhaku netissä kannattaa

Seuranhaku netissä on vuosi vuodelta yhä suositumpaa, koska se tarjoaa monia etuja nykypäivän digitaaliaikana. Yksi merkittävä etu on sen tarjoama mukavuus ja helppous. Verkkoympäristöt kuten Victoria Milan, Suomi24 Treffit, PrivateDeitti ja muut foorumet sekä treffisovellukset kuten Tinder yhdistävät ihmisiä, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Sovellukset ja foorumit helpottavat samanhenkisten ihmisten löytämistä merkittävästi. Tämä mukavuus voi olla erityisen arvokasta niille, joilla on kiireiset aikataulut tai rajalliset mahdollisuudet tavata uusia ihmisiä henkilökohtaisesti. Tai jotka eivät yksinkertaisesti viihdy baareissa ja yökerhoissa.

Toinen netin seksisivustojen etu on kyky tutkia ja kokeilla omaa seksuaalisuuttaan turvallisessa ja kunnioittavassa ympäristössä. Netin erilaisilla alustoilla ja seksiryhmissä kannustetaan avoimeen viesintään, jolloin ihmiset voivat keskustella toiveistaan, rajoistaan ja mieltymyksistään. Näin halukkaat löytävät oikeanlaista ilmaista seksiä netistä – eivätkä esimerkiksi turhaan juokse baareissa. Ilmaista pillua ja kullia voi siis etsiä tehokkaasti ja terveellisesti.