MILF-seuraa netistä – seksiä, flirttiä tai kahvittelua?

MILF eli Mother I’d Like to Fuck on tunnettu käsite. Moni nuorempi mies kiihottuu hieman vanhemmista naisista – eikä ihme. Kokenut puuma tietää mitä haluaa ja on valmis sen nuorelta mieheltä ottamaan. Se vasta seksikästä onkin.

Ja ei. Kun sanoimme vanhemmista, emme tarkoita, että kukaan olisi ikäloppu. Tottakai jo kolmekymppinenkin nainen voi olla MILF. Kyse on enemmän olemuksesta kuin iästä. Tietysti aivan yhtä hyvin milf-seuraa löytyy myös nelikymppisistä, viisikymppisistä ja vaikka kuusikymppisistäkin naisista tai naisille – jos niin haluat. Sitten siellä tätä vanhemmassa ikäluokassa aletaan ennemmin puhua GILF-seurasta eli Grandmother I’d Like to Fuck. Se on sitten jo ihan oma kategoriansa – ei mennä sinne nyt.

MILF seuraa vanhemmista naisista

Miksi nuoret miehet pitävät vanhemmista naisista?

Kokeneet naiset ovat seksikkäitä. Emme tiedä onko taustalla jotakin freudilaista vai ei – emme halua edes ajatella. Parempi vain ajatella niitä hyviä puolia: itsestään huolta pitävä, omat halunsa ja kroppansa tunteva itsevarma nainen on erittäin haluttava. Sen tietävät niin nuoret miehet kuin vanhemmat äijät.

Ja naiset hei, tämä ei tarkoita, että teidän tarvitsee olla jotain bikinifitness-kisaajia, jotta miehet haluaisivat teitä. Ei missään nimessä. Miehiä on joka lähtöön. Toiset tykkäävät pienemmistä, jotkut suuremmista. Usein nuori mies vain rakastaa ajatusta kokeneesta naisesta.

Vanhempi nainen etsii seksiseuraa

50-vuotias nainen tuntee itsensä paljon paremmin kuin 20-vuotias. Itsevarma neli-viisikymppinen ei ole takertuva ja aneleva, vaan tietää mitä nuoresta miehestä haluaa. Tällaisen ihmisen kanssa on helpompi viettää aikaa ja nauttia muun muassa seksuaalisista asioista (jopa fantasioista), kun koko ajan ei tarvitse pohtia yhteistä tulevaisuutta.

Kokenut nainen on myös nuorempaa kilpasisartaan viisaampi. Jokaista miehen sanomaa sanaa ei ylianalysoida, vaan tärkeintä on nauttia elämästä ja pitää miehen kanssa hauskaa. 35-60 -vuotias nainen tuntuu nauttivan huomiostakin paljon enemmän kuin esimerkiksi 25-vuotias, joka oikeastaan ennemminkin vaatimalla vaatii sitä – ei niinkään nauti siitä.

Lisäksi vanhempi nainen usein ymmärtää miehiä paremmin. He tietävät miten miestä käsitellään niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. Näin sekä seksi, flirtti että muukin ajanvietto yhdessä on parempaa.

Mitä eroa on MILF ja Cougar-naisella?

Vaikka sekä termit MILF (äiti, jota haluaisin naida) että puuma eli cougar viittaavat naisiin, jotka ovat tyypillisesti kiinnostuneita nuoremmista miehistä, niiden merkityksessä on pieniä vihvahde-eroja.

MILF on termi, jota käytetään usein kuvaamaan seksuaalisesti houkuttelevaa naista, joka on äiti. Painopiste on naisen vetovoimassa ja haluttavuudessa, eikä se välttämättä tarkoita, että hän itse tavoittelee aktiivisesti nuorempia kumppaneita. MILF-sana on saavuttanut suuren suosion aikuisviihteen yhteydessä, ja jotkut naiset ovat omaksuneet sen ilmaisuna itseluottamuksesta ja seksuaalisesta voimaantumisesta. Nykyään sana MILF voi olla subjektiivinen ja usein humoristinenkin nimitys, joka tunnustaa naisen houkuttelevuuden riippumatta hänen vanhemmuudestaan.

Toisaalta puuma viittaa nimenomaan vanhempiin, tyypillisesti 40-vuotiaisiin tai vanhempiin naisiin, jotka etsivät aktiivisesti suhteita tai kohtaamisia nuorempien miesten kanssa. Puumat nähdään usein itsevarmoina, itsenäisinä ja seksuaalisesti kokeneina yksilöinä, jotka haluavat aktiivisesti harjoittaa suhteita nuorempien kumppaneiden kanssa.

Vaikka sekä MILF että puuma tarkoittavat usein hieman vanhempia naisia (yli 30v joka tapauksessa), MILF kertoo enemmän siitä, että nainen on ”pantava”, kun taas puuma on vanhempi nainen, joka itse etsii nuorempia miehiä pantavakseen.

Miten iskeä MILF?

Keräsimme parhaat vinkit siihen miten löytää MILF-seuraa ja iskeä kunnon pantava äiti.

1. Luottamus ja kunnioitus on tärkeintä

Kun lähestyt MILF:iä (tai ketä vain naista), luottamus ja itsevarmuus ovat houkuttelevia piirteitä. On kuitenkin tärkeää tasapainottaa luottamus ja kunnioitus. Älä käytä perinteisiä kliseisiä iskulauseita, jotka voivat tuntua epäkunnioittavilta tai esineellistäviltä. Kohtele MILF:iä kunnioituksella ja osoita häneen aitoa kiinnostusta.

2. Aloita oikea keskustelu

MILF:it, kuten kaikki muutkin naiset, arvostavat aitoja ja merkityksellisiä keskusteluja. Sen sijaan, että keskittyisit pelkästään hänen fyysiseen ulkonäköönsä, osoita kiinnostusta hänen kokemuksiaan, mielipiteitään ja harrastuksiaan kohtaan. Syvälliseen keskusteluun osallistuminen osoittaa kypsyyttäsi ja aitoa kiinnostusta tutustua häneen ihmisenä.

3. Ole aito ja autenttinen

Aitoudella pääsee pitkälle missä tahansa sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Ole oma itsesi, äläkä yritä esittää jotakin muuta. MILFit, kuten kaikki muutkin naiset, arvostavat aitoutta ja rehellisyyttä.

4. Kehu harkiten

Vaikka kohteliaisuudet voivat olla hyvä tapa ilmaista kiinnostuksesi, ole kehujen kanssa harkitsevainen. Kehu hänen persoonallisuuttaan, saavutuksiaan tai tyyliään koskevia asioita sen sijaan, että keskittyisit pelkästään fyysisiin ominaisuuksiin. Aito ja hyvin harkittu kohteliaisuus tekee todennäköisemmin positiivisen vaikutelman. MILF-seuraa hakeva nuorukainen tuntuu liian innokkaalta, jos hän vain kommentoi kauneutta tai tissejä.

5. Kunnioita rajoja

Kunnioita kaikkien ihmisten henkilökohtaisia rajoja. Jos kumppanisi näyttää välinpitämättömältä tai hänellä on selvästi epämukava olo, peräänny iskuyrityksestö suosiolla. Kunnioitus jättää positiivisen vaikutelman lopputuloksesta riippumatta.

Yhteenveto

Miksi nuoremmat miehet pitävät vanhemmista naisista? Koska nämä naiset ovat itsevarmoja, tietävät mitä haluavat, osaavat käsitellä miehiä ja haluavat pitää hauskaa. Oletpa mies tai nainen, lopeta turha huolehtiminen ja nauti elämästä! Kokeile siis yhtä suosittelemistamme nettisivustoista ja hae MILF-seuraa netistä – seksiin, flirttiin tai vaikka kahvitteluun – jo tänään.