MILF-seuraa netistä – seksiä, flirttiä tai kahvittelua?

MILF eli Mother I’d Like to Fuck on tunnettu käsite. Moni nuorempi mies kiihottuu hieman vanhemmista naisista – eikä ihme. Kokenut puuma tietää mitä haluaa ja on valmis sen nuorelta mieheltä ottamaan. Se vasta seksikästä onkin.

Ja ei. Kun sanoimme vanhemmista, emme tarkoita, että kukaan olisi ikäloppu. Tottakai jo kolmekymppinenkin nainen voi olla MILF. Kyse on enemmän olemuksesta kuin iästä. Tietysti aivan yhtä hyvin milf-seuraa löytyy myös nelikymppisistä, viisikymppisistä ja vaikka kuusikymppisistäkin naisista tai naisille – jos niin haluat. Sitten siellä tätä vanhemmassa ikäluokassa aletaan ennemmin puhua GILF-seurasta eli Grandmother I’d Like to Fuck. Se on sitten jo ihan oma kategoriansa – ei mennä sinne nyt.

MILF seuraa vanhemmista naisista

Miksi nuoret miehet pitävät vanhemmista naisista?

Kokeneet naiset ovat seksikkäitä. Emme tiedä onko taustalla jotakin freudilaista vai ei – emme halua edes ajatella. Parempi vain ajatella niitä hyviä puolia: itsestään huolta pitävä, omat halunsa ja kroppansa tunteva itsevarma nainen on erittäin haluttava. Sen tietävät niin nuoret miehet kuin vanhemmat äijät.

Ja naiset hei, tämä ei tarkoita, että teidän tarvitsee olla jotain bikinifitness-kisaajia, jotta miehet haluaisivat teitä. Ei missään nimessä. Miehiä on joka lähtöön. Toiset tykkäävät pienemmistä, jotkut suuremmista. Usein nuori mies vain rakastaa ajatusta kokeneesta naisesta.

Vanhempi nainen etsii seksiseuraa

50-vuotias nainen tuntee itsensä paljon paremmin kuin 20-vuotias. Itsevarma neli-viisikymppinen ei ole takertuva ja aneleva, vaan tietää mitä nuoresta miehestä haluaa. Tällaisen ihmisen kanssa on helpompi viettää aikaa ja nauttia muun muassa seksuaalisista asioista (jopa fantasioista), kun koko ajan ei tarvitse pohtia yhteistä tulevaisuutta.

Kokenut nainen on myös nuorempaa kilpasisartaan viisaampi. Jokaista miehen sanomaa sanaa ei ylianalysoida, vaan tärkeintä on nauttia elämästä ja pitää miehen kanssa hauskaa. 35-60 -vuotias nainen tuntuu nauttivan huomiostakin paljon enemmän kuin esimerkiksi 25-vuotias, joka oikeastaan ennemminkin vaatimalla vaatii sitä – ei niinkään nauti siitä.

Lisäksi vanhempi nainen usein ymmärtää miehiä paremmin. He tietävät miten miestä käsitellään niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. Näin sekä seksi, flirtti että muukin ajanvietto yhdessä on parempaa.

Yhteenveto

Miksi nuoremmat miehet pitävät vanhemmista naisista? Koska he ovat itsevarmoja, tietävät mitä haluavat, osaavat käsitellä miehiä ja haluavat pitää hauskaa. Oletpa mies tai nainen, lopeta turha huolehtiminen ja nauti elämästä! Kokeile siis yhtä suosittelemistamme nettisivustoista ja hae MILF-seuraa netistä – seksiin, flirttiin tai vaikka kahvitteluun – jo tänään.