Aamuseksi eli seksi aamulla

Aamuseksi: Vinkkejä seksiin aamulla

Aamuseksi on hieno tapa aloittaa päivä nautinnollisesti. Me jaamme vinkkejä ja tekniikoita aamuseksiin alla!

Kiireinen, hoida ajoitus oikein

Ajoitus on avain, kun kyse on aamuseksistä. Et halua sen häiritsevän työtä tai muita velvoitteita. Jos haluat tehdä aikaa aamuseksille, aseta varhainen herätys ja varmista, että menet nukkumaan kohtuullisessa ajassa edellisenä iltana.

On myös tärkeää kommunikoida kumppanisi kanssa ja varmistaa, että teillä molemmilla on tarpeeksi aikaa läheisyyteen. Suunnittelemalla etukäteen voit tehdä aamuseksistä säännöllisen osan rutiiniasi.

Aloita vapaapäivä nautinnolla

Aamuseksi voi asettaa positiivisen sävyn päivälle. Ota vapaapäivänä aikaa halata ja keskustella kumppanisi kanssa ennen päivän aloittamista. Viettäkää aikaa sängyssä ja antakaa tilanteen edetä omalla painollaan.

Joskus pesu tekee hyvää

Raikas hengitys ja puhdas vartalo voivat viedä pitkälle aamuseksissä. Joskus aamuinen hengitys ja vartalon haju voivat olla turn off, joten yhteinen suihku voi olla hyvä tapa aloittaa päivä. Harjaa hampaasi ja astukaa yhdessä suihkuun pesemään toisianne. Suihku voi olla esileikkiä tai toki voitte viedä aktin virtaavan veden alla loppuunkin.

Ole luova

Aamuseksi voi olla erilaista kuin seksi muina vuorokauden aikoina. Hyödynnä tätä kokeilemalla uusia paikkoja, asentoja tai tekniikoita. Uusien asioiden kokeilu voi auttaa pitämään asiat mielenkiintoisina ja jännittävinä. Voit myös sisällyttää seksileluja aamurutiiniin maustaaksesi asioita.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että aamuseksi voi olla hauska ja intiimi tapa aloittaa päivä. Joten miksi et kokeilisi sitä ja katso, kuinka siitä voi olla hyötyä suhteellesi!

UKK

K: Onko seksi turvallista aamulla?
V: Kyllä, niin kauan kuin molemmat kumppanit suostuvat siihen, aamuseksi on täysin turvallista.

K: Kuinka voin varmistaa, että minulla on tarpeeksi aikaa aamuseksiin?
V: Suunnittele eteenpäin asettamalla varhainen hälytys ja menemällä nukkumaan kohtuullisessa ajassa edellisenä iltana. Kommunikoi kumppanisi kanssa varmistaaksesi, että molemmilla on tarpeeksi aikaa läheisyyteen.

K: Entä jos en saa fiilistä aamuseksiin?
V: Voi viedä jonkin aikaa päästä oikeaan fiilikseen. Voit kokeilla ajatella fantasioitasi tai halailla kumppanisi kanssa. Jos toinen tekee aloitteen, muista, että voit aina myös kieltäytyä.