Sokerideittailu

Sokerideittailu – mitä se on ja mistä löytää sokerideitti

Sokerideittailu yleistyy vauhdilla. Ja miksipä ei? Se hyödyttää kaikkia. Omalla tavallaan. Mutta mitä on sokerideittailu ja mistä sinä voit löytää oman sugardaddyn tai sugarmaman?

Hanki sokerideitti

Mitä on sokerideittailu?

Sokeridettailuun liittyy ”sugar daddyn” tai ”sugar maman” ja ”sugar babyn” välinen suhde. Se perustuu keskinäiseen järjestelyyn, jossa taloudellisesti vakaa kumppani (sugar daddy tai mama) tarjoaa rahaa, lahjoja tai kokemuksia (ylenesä nuoremmalle) toiselle kumppanille (eli sugar babylle) vastineeksi kumppanuudesta ja läheisyydestä – joskus jopa seksistä.

Tavallisin sokerideittailun muoto on vanhempi mies sugar daddyna ja nuorempi nainen sugar babynä. Mutta muutkin vaihtoehdot ja viritelmät ovat täysin mahdollisia.

Mitä hyötyä on sokerideittailusta?

Sokeritreffeille on ominaista yhteisesti sovittu järjestely eli eräänlainen ”sopimus”, jossa sovitaan odotuksista ja rajoista. Sugar baby tietysti saa deittailusta taloudellista tukea, lahjoja ja halutessaan myös jonkinlaista mentorointia ja ehkäpä verkostoitumista. Maksava osapuoli taas saa läheisyyttä, näyttäytyä nuoremman halutun seuralaisen kanssa sekä mahdollisesti tunnesuhteen, josta nauttii. Kuten todettua, joskus sokerideittailuun voi liittyä myös seksi, mutta aina näin ei ole. Yksittäinen sokerideitti voi hyvin päättyä siihen, että molemmat lähtevät omille teilleen omiin koteihinsa.

Sokerisuhteet voivat siis vaihdella sitoutumisen ja läheisyyden määrän mukaan. Jotkut järjestelyt ovat platonisia ja keskittyvät kumppanuuteen ja mentorointiin, kun taas toiset voivat sisältää syvemmän emotionaalisen yhteyden ja fyysisen läheisyyden aina seksiä myöden.

Sokerideitti

Vinkit tosielämään

Sokerideittailussa ihmissuhteet voivat olla monenlaisia. Esimerkiksi sugar baby voi saada taloudellista tukea opiskeluun, kun taas sugardaddy voi nauttia nuoremman kumppanin seurasta.

Vinkit sugar babylle

  • Selvitä odotuksesi ja rajasi (mitä suostut tai et suostu tekemään).
  • Aseta turvallisuutesi ja hyvinvointisi etusijalle.
  • Luo aito yhteys kumppaniisi.
  • Ole rehellinen ja kerro avoimesti tarpeistasi.

Vinkit sugar daddylle ja mamalle

  • Kunnioita kumppanisi rajoja ja itsenäisyyttä.
  • Tarjoa taloudellista tukea ja lahjoja sopimuksen mukaan.
  • Ole mentori ja tarjoa tarvittaessa ohjausta.
  • Edistä mielekästä yhteyttä, joka perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen.

Muista olla rehellinen

Avoin ja rehellinen viestintä on ratkaisevan tärkeää sokerideittailussa. Molempien kumppanien tulee keskustella odotuksistaan, toiveistaan ja rajoistaan molempia osapuolia tyydyttävän järjestelyn varmistamiseksi. Selkeiden rajojen asettaminen auttaa myös ylläpitämään tervettä sokerisuhdetta. Näitä rajoja ei tule ylittää, jossei asiasta ole erikseen etukäteen sovittu.

Sokeritreffit voivat antaa ihmisille mahdollisuuden jatkaa suhteita omilla ehdoillaan. Se tarjoaa molemmille kumppaneille mahdollisuuden kokea kumppanuutta ja tukea ilman yhteiskunnallista arvostelua.

Yhteenveto

Sokerideittailu tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan ihmissuhteisiin. Siitä hyötyvät molemmat osapuolet, mutta erilaisin tavoin. Maksava osapuoli saa yleensä läheisyyttä ja kumppanuutta, kun taas sugar baby saa rahaa, lahjoja ja kokemuksia. Joskus sokerideitti voi päätyä seksiin asti, mutta näin ei missään nimessä aina ole.