FemDom

Femdom – lady domina alistaa miestä

Femdom, lyhenne sanoista Female Dominance naisten dominanssi, on BDSM-alakulttuuri, joka tutkii hallitsevan naiskumppanin ja alistuvan mieskumppanin dynamiikkaa. Hallitsevasta naisesta käytetään usein myös termejä domina ja dominatrix.

Femdom on monelle tabu, joka ymmärretään usein väärin. Se on kuitenkin nautinnollista niille, jotka sitä rakastavat – niin miehille kuin naisille.

Hae femdom-seuraa

Mitä on Femdom?

Femdom on termi, joka kuvaa BDSM-suhdetta, jossa nainen ottaa hallitsevan roolin ja hänen mies ottaa alistuvan roolin.

Naisella on täysi määräysvalta tapahtuviin toimiin, ja mies suostuu hänen haluihinsa. Femdom ja lady domina -toimintaan voi kuulua orjuutta, piiskaamista, sitomista, nöyryyttämistä ja paljon muuta.

Miksi ihmiset nauttivat femdomista?

On monia syitä, miksi ihmiset nauttivat femmuudesta. Joillekin miehille se on tapa tutkia alistuvaa puoltaan ja luovuttaa hallinta voimakkaalle kumppanille.

Toisille se on tapa kokea voimakkaita tuntemuksia tai tutkia kinkkejä ja fetissejä. Jotkut ihmiset huomaavat, että femdom antaa heille mahdollisuuden tutkia voimadynamiikkaa, joka eroaa heidän jokapäiväisestä elämästään.

Moni nainen, kuten miehetkin, nauttii myös vallan tunteesta ja perinteisten roolien vaihtamisesta.

Kuinka aloittaa miehen dominointi?

Aloita keskustelemalla kumppanisi kanssa siitä, mitä olet kiinnostunut kokeilemaan. Kerro suoraan, jos sinua kiinnostaa alistua tai alistaa. Mikäli kumppanisi ei halua samoja asioita, voitte ehkä käydä syvemmän keskustelun halujenne syistä ja löytää kompromissin, joka tyydyttää molempia.

Toki, jos olet sinkku ja mies, voit myös ostaa lady domina dominatrix -palveluita. Suomessa ne ovat laillisia ja varsin yleisiä.

Mitä tehdä alistuvalle miehelle?

Femdom-aktiviteetit voivat vaihdella lievästä äärimmäiseen riippuen osallistuvien yksilöiden mieltymyksistä. Joitakin yleisiä toimintoja ovat muun muassa seuraavat.

  • orjuuttaminen
  • piiskaaminen
  • siveysvyöt
  • sitominen
  • orgasmin kieltäminen
  • nöyryytys

Muista, että viestintä ja suostumus ovat välttämättömiä BDSM-toimintaa harjoittaessa. Puhu siis rajoista etukäteen ja muista sopia turvasama.

Mitä hyötyä Femdomista on?

Femdomista nauttiville etuja voivat olla kinkkien ja fetissien tutkiminen, voimakkaiden tuntemusten kokeminen sekä luottamuksen ja läheisyyden rakentaminen kumppanin kanssa. Femdom voi myös tarjota turvallisen tilan voimadynamiikan tutkimiseen ja omien tuttujen rajojen ylittämiseen.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että femdom ja lady domina / dominatrix -sessiot voivat olla jännittävä ja palkitseva seksin ja seksuaalisen ilmaisun muoto niille, jotka nauttivat BDSM:stä ja voimapelistä.