Deepthroat eli syväkurkku

Deepthroat: syväkurkku suihinotto tekniikka vinkit

Deepthroat on termi, jota käytetään kuvaamaan suuseksiä, jossa penis työnnetään syvälle vastaanottajan suuhun ja kurkkuun. Niin syvälle kuin se ikinä menee.

Tämä tekniikka vaatii paljon taitoa ja harjoittelua, mutta voi tuottaa intensiivistä nautintoa molemmille kumppaneille. Jos olet kiinnostunut oppimaan syväkurkkua, tämä opas kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tekniikasta.

Mitä tarkoittaa syväkurkku?

Deepthroat on suuseksissä käytetty tekniikka, jossa penis työnnetään todella syvälle suuhun ja kurkkuun.

Tämä tekniikka suoritetaan yleensä miehille (ylläri, heillä on se penis), mutta se voidaan tehdä myös naiselle, jolla on kiinnitettävä strap-on dildo. Syväkurkku suihinoton avain on kyky rentouttaa kurkun lihaksia ja hengittää nenän kautta, jolloin penis pääsee aina vain syvemmälle suuhun.

Deepthroating-vinkit

Syväkurkku voi olla haastavaa, varsinkin jos kokeilet sitä ensimmäistä kertaa. Tässä on muutamia tekniikoita ja vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

  • Aloita hitaasti: Aloita ottamalla penis suuhusi ja liikuttamalla sitä edestakaisin kevyesto ja hitaasti. Kun olet tyytyväinen tähän, yritä ottaa se joka työnnöllä hieman syvemmälle. Etene hitaasti.
  • Käytä liukuvoidetta: Runsaan liukasteen levittäminen penikseen voi helpottaa liukumista sisään ja ulos suusta. Joitakin liukuvoide suussa ällöttää, mutta syväkurkku suihinotossa siitä voi olla hyötyä.
  • Rentouta kurkku: Helpommin sanottu kuim tehty. Avain syväkurkkuun on rentouttaa kurkun lihaksia. Hengitä syvään nenäsi kautta ja keskity kurkun rentouttamiseen.
  • Säädä kulmaa: Kokeile kallistaa päätäsi hieman taaksepäin tai nostaa kumppanisi lantiota ylös auttaaksesi penistä liukumaan syvemmälle.
  • Harjoittele dildon kanssa: Jos olet hermostunut oikean peniksen syväkurkusta, kokeile ensin dildon tai muun seksilelun kanssa.

Turvaohjeet

Deepthroat-suihinotto voi olla riskialtista, jos sitä ei tehdä turvallisesti. Tekniikka on tärkeää.

  • Kommunikoi: Varmista, että sinä ja kumppanisi tunnette olonne turvalliseksi ja riittävän mukavaksi koko aktin ajan.
  • Vältä kakomista: Kakominen ja oksentamimen voi olla erittöin epämukavaa ja jopa vaarallista. Jos sinusta tuntuu, että aiot kakoa oikein kunnolla tai oksentaa, pidä tauko ja nouse hetkeksi seisomaan.
  • Käytä turvasanaa: Sovi etukäteen turvasana, jota voit käyttää, jos haluat pysähtyä tai hidastaa vauhtia.
  • Älä pakota: Jos syväkurkku on epämiellyttävää tai tuskallista, älä pakota sitä. Ota aikaa ja kokeile rennosti uudestaan myöhemmin.

Asento syväkurkkua varten

Oikea asento voi tehdä syväkurkusta helpompaa ja mukavampaa molemmille osapuolille. Tässä on joitain asentoja mitä kannattaa kokeilla.

Polvistuminen: Mies seisoo ja nainen polvistuu hänen eteensä.

Makuuasennossa: Mies makaa selällään, kun nainen polvistuu hänen ylleen tai muuten kumartuu hänen peniksensä päälle.

Taivutettu: Nainen voi seistä ja kumartua eteenpäin. Mies ottaa naisesta kiinni ja seisten tunkee kullinsa syvälle naisen suuhun.

Kenelle deepthroat sopii?

Deepthroating eli peniksen vieminen syvälle suuhun ja kurkkuun suuseksin aikana, sopii yksilöille ja pariskunnille, jotka ovat kiinnostuneita uusien tuntemusten ja kokemusten tutkimisesta.

Vaikka se ei sovellu kaikille, jotkut ihmiset pitävät syväkurkkua eroottisena ja intiiminä nautinnon muotona. Tekoon liittyy usein korkea luottamus ja vuorovaikutus kumppanien välillä, koska se edellyttää antajalta mukavaa ja rentoa oloa. Väkisin vääntämällä se kikkeli harvoin menee sinne syvälle, vaan kurkku pitää olla rentota.

On totta, että deepthroat-akti sopii hyvin osaksi valtapelejä ja alistumisen dynamiikkaa. Kullin kurkkuunsa ottava alistuu siihen, että häntä syväkurkutetaan ja valtaa pitävä kullin omistaja suorastaan käyttää kurkkua hyväkseen. Näin siis joskus, ei toki aina. Deepthroat voi olla osa ihan rakastavaakin hellää seksiä.

Onko deepthroat-suihinotto nautinnollista molemmille?
Syväkurkkuun liittyvä mielihyvä voi vaihdella yksilöiden välillä, ja se riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä, mukavuustasosta ja kumppanien välisestä viestinnästä. Vastaanottajalle deepthroat voi tarjota voimakkaita fyysisiä tuntemuksia ja ainutlaatuisen stimulaation muodon. Jotkut ihmiset pitävät tekoa miellyttävänä esimerkiksi penikseen kohdistuvan lisääntyneen paineen ja kitkan vuoksi. Lisäksi syväkurkkuun liittyvä luottamuksen ja läheisyyden (joskus myös alistumisen) psykologinen puoli voi lisätä molempien kumppanien yleistä nautintoa.

Antajalle ilo syväkurkusta tulee usein kumppanille tuotetusta nautinnosta. Sekä onnistumisen tunteesta. Kun 20 senttinen vällykäärme vilahtaa suoraan kokonaan suusta sisään, on siinä moni ihmeissään. Teko vaatii taitoa ja luottamusta kumppaneiden välillä. Toki osa suihinottajista nauttii kullin tuomasta tunteesta kurkussaan, mutta lienee melko paljon yleisempää, että syväkurkun nautinto on enemmän saajan puolella.

Harjoittelu tekee mestarin

Syväkurkku suihinotto vaatii harjoittelua, joten älä lannistu, jos et saa sitä heti onnistumaan. Jatka harjoittelua kumppanisi kanssa. Hän tuskin panee harjoittelua pahakseen.