Hoitaja ja potilas roolileikki-ideat

Hoida mut, hoitsu! Parhaat ideat sairaanhoitaja & potilas -roolileikkiin

Hoitsut on hotteja. Sen me kaikki tiedämme. Ei siis ole ihme, että sairaanhoitaja-asut ja hoitsu-potilas-roolileikit ovat erittäin yleisiä seksifantasioita. Sairaanhoitaja-fantasiassa nainen pukeutuu hoitsuksi ja mies ottaa hoitoa tarvitsevan potilaan roolin.

Osta hoitsun asu netistä

Me listasimme parhaat ideat ja vinkit sairaanhoitajan seksiasun käyttöön!

Täydellisen seksiasun valinta

Oikean sairaanhoitaja-asun valinta on tärkeä osa roolileikkiä. Mikään halpa naamiaisasu ei toimi. Ota huomioon seuraavat vinkit, kun valitset asua.

Aitous: Valitse sairaanhoitaja-asu, joka näyttää aidolta ja muistuttaa oikean sairaanhoitajan asua. Tämä voi sisältää esimerkiksi siniset leikkaussalivaatteet tai valkoisen laboratoriotakin, sairaanhoitajan hatun (tosin näitä ei osastoilla kyllä näe), stetoskoopin ja muita lisävarusteita. Toki seksiasi saa olla aina hutsahtava, mutta panosta joka tapauksessa laatuun.

Mukavuus: Valitse kuitenkin sairaanhoitaja-asu, joka on mukava käyttää ja jossa voit liikkua vapaasti roolileikin aikana. Etsi mukavista ja hengittävistä materiaaleista valmistettuja asuja.

Istuvuus: Varmista, että hoitsun asu istuu hyvin ja korostaa vartaloasi tavalla, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja seksikkääksi.

Henkilökohtainen mieltymys: Pohdi henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja fantasioitasi valitessasi seksiasua. Voit valita perinteisen sairaanhoitaja-asun tai tutkia muita muunnelmia, kuten tuhma sairaanhoitaja tai seksikäs hoitaja toiveidesi mukaan.

Luo tila ja tunnelma

Oikean ilmapiirin luominen on ratkaisevan tärkeää mukaansatempaavassa sairaanhoitaja potilas -roolileikissä. Harkitse seuraavia vinkkejä ja luo seksikäs tilanne.

Sijainti: Valitse sopiva paikka roolileikille. Tämä voi olla mukavasti omassa kodissasi tai hotellihuoneessa mieltymystesi ja yksityisyyden tason mukaan. Työhuoneesta, jos sinulla on sellainen, saa pienellä vaivalla hyvän vastaanoton.

Rekvisiitta ja tarvikkeet: Käytä rekvisiitta ja lisävarusteita, jotka lisäävät roolileikin aitoutta. Rekvisiitta voi sisältää sairaalasängyn (esim. oman sängyn tai sohvan peittämisen sopivalla kankaalla), lääketieteellisiä instrumentteja (stetoskooppi, kuumemittari, jne), lääkärin laukun ja muita lääketieteellisiä välineitä.

Valaistus ja musiikki: Aseta tunnelma sopivalla valaistuksella ja musiikilla. Pehmeä, himmeä valaistus voi luoda aistillisen tunnelman, kun taas tunnelmaa parantava musiikki voi parantaa kokemusta.

Sovi skenaariosta etukäteen: Keskustele ja sovi kumppanisi kanssa etukäteen mitä roolileikki saa sisältää. Se voi sisältää valmiiksi käsikirjoitetun skenaarion tai improvisointia mieltymystesi mukaan. Aseta selkeät rajat, jos on asioita, joita et halua tehtävän (peppuleikit nyt tulee ensimmäisenä mieleen).

Rooli sairaanhoitajana

Sairaanhoitajan rooli vaatii luovuutta, itseluottamusta ja rohkeaa asennetta. Harkitse seuraavia vinkkejä, kun toimit sairaanhoitajana.

 • Itseluottamus: Ota sairaanhoitajan rooli vakavasti. Osoita ammattimaisuutta ja auktoriteettia teoissasi ja sanoissasi. Sinä käsket, potilas tottelee.
 • Välitä potilaastasi: Omaksu kuitenkin välittävä ja hoivaava käytös ”potilastasi” kohtaan. Osoita empatiaa vuorovaikutuksessasi.
 • Lääketieteellisen ammattislangin käyttö: Sisällytä roolileikkiin lääketieteen ammattislangia ja terminologiaa. Tutki etukäteen yleisiä lääketieteellisiä termejä ja lauseita, joita voit käyttää roolileikin aikana.

Rooli potilaana

Potilaan roolissa oleminen vaatii haavoittuvuutta, mutta kuitenkin aktiivista osallistumista roolileikkiin Harkitse seuraavia vinkkejä, kun olet potilaana.

 • Haavoittuvuus: Omaksu potilaan rooli olemalla haavoittuvainen ja antamalla kumppanisi huolehtia itsestäsi. Päästä irti estoista ja uppoudu täysin roolipeliin.
 • Viestintä: Kerro toiveistasi, tarpeistasi ja mieltymyksistäsi kumppanillesi roolipelin aikana. Tämä voi sisältää epämukavuuden ilmaisemista tai palautteen antamista kokemuksen parantamiseksi. Kyllähän lääkärissä kerrotaan, jos eturauhastutkimus tuntuu epämukavalta.
 • Reagoi hoitajaan: Vastaa hoitajan tekoihin ja sanoihin realistisella tavalla. Tämä voi sisältää reagoimista lääketieteellisiin tutkimuksiin, ohjeiden noudattamista ja realistista potilaan ja sairaanhoitajan vuorovaikutusta.
 • Aktiivinen osallistuminen: Osallistu aktiivisesti roolileikkiin vastaamalla sairaanhoitajan kehotuksiin, esittämällä kysymyksiä ja käymällä vuoropuhelua luodaksesi dynaamisen ja mukaansatempaavan kokemuksen.

Aistillisten ja eroottisten elementtien sisällyttäminen

Hoitaja ja potilas -roolipeliin pitää tietysti sisällyttää myös aistillisia ja eroottisia elementtejä. Harkitse ainakin seuraavia vinkkejä.

 • Kiusoittelu ja flirttailu: Käytä kiusoittelua ja flirttailua osana roolileikkiä luodaksesi seksuaalista jännitystä ja odotusta. Tämä voi sisältää vihjailevia kommentteja, leikkisiä kosketuksia ja vietteleviä eleitä.
 • Eroottinen kosketus: Lisää roolileikkiin pikkuhiljaa aistillisia ja eroottisia kosketuksia, kuten lempeitä hyväilyjä, intiimejä suudelmia lisätäksesi kiihottumista.
 • Dirty Talk: Käytä viettelevää ja vihjailevaa kieltä roolileikin aikana lisätäksesi eroottista latausta. Tämä voi sisältää tuhman sairaanhoitaja-aiheisen kielen käyttämisen tai toiveiden ja fantasioiden ilmaisemisen.
 • Rekvisiitta ja seksilelut: Esittele rekvisiittaa ja leluja, jotka sopivat sairaanhoitajan rooliin. Näitä voivat olla hoitsun alusvaatteet, sairaalan siteet vaikeille tapauksille tai erilaiset tutkimusvälineet. Toki voit myös näyttää erilaisia seksileluja ja keksiä mitä tutkimuksia niillä voi tehdä.

Keskustele kokemuksesta jälkikäteen

Roolileikin jälkeen käytä aikaa keskusteluun kumppanisi kanssa. Keskustele siitä, mistä pidit, mitä saatat haluta kokeilla toisin seuraavalla kerralla, ja ilmaise tunteesi tai huolenaiheet, joita roolileikin aikana on herännyt. Kunnioittakaa toistenne rajoja, toiveita ja mukavuustasoja aina.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että sairaanhoitajan ja potilaan seksikäs roolileikki voi olla jännittävä ja nautinnollinen seksuaalinen roolipelikokemus pariskunnille. Valitse asu, valmistele vastaanottohuone ja valmistaudu eroottisiin tutkimuksiin!