Spitroast seksiasento

Spitroast-asento – kaksi miestä ottaa naisen eri päistä

Spitroast on seksuaalinen käytäntö, tai seksiasento, jossa kaksi miestä tunkeutuu yhteen naiseen samanaikaisesti eri päistä.

Mitä tarkoittaa spitroast?

Spitroast on seksuaalinen teko, johon osallistuu yksi nainen ja kaksi miestä. Nainen on nelinkontin. Toinen mies tunkeutuu naisen sisään takaapäin (tavallisesti pilluun, mutta toki persekin on vaihtoehto), kun taas toinen mies penetroituu naisen suuhun.

Termi ”spitroast” tulee siitä, että nainen on kahden miehen välissä muistuttaen tikun päässä tulella paahdettua lihapalaa.

Muista kortsut ja liukkari

Kondomin käyttö on erittäin suositeltavaa spitroastin aikana suojautuaksesi sukupuolitaudeilta ja ei-toivotuilta raskauksilta. On tärkeää käyttää uutta kondomia, jos vaihdat reiästä toiseen.

Myös liukuvoiteesta voi olla apua. Korkealaatuisen vesipohjaisen liukasteen käyttö voi tehdä kokemuksesta nautinnollisemman kaikille mukana oleville.

Aloita rauhassa

Spitroast voi olla intensiivistä, joten on tärkeää varata aikaa ja mennä sellaiseen tahtiin, joka tuntuu mukavalta kaikille osapuolille. Aloita hitaasti ja lisää asteittain intensiteettiä.

Todettakoon vielä, että spitroast-asento voi olla nautinnollinen ja jännittävä seksuaalinen kokemus kaikille osallistujille. Jos siis kolmen kimppa kiinnostaa, laita spitroast tulille!