Seksi festareilla

Seksi festareilla – parhaat vinkit kesän festivaaleille

Ai että. Kunnon likainen festariseksi. Kyllä se on jännittävä kokemus. Musiikin, alkoholin ja huolettoman tunnelman yhdistelmä voi johtaa spontaaneihin ja unohtumattomiin hetkiin. Tai sitten tosi helposti unohtuviin.

Me annamme parhaat vinkit turvalliseen ja nautinnolliseen seksiin festareilla.

1. Muista aina kondomi

Se on sanomattakin selvää, että festareilla harrastetaan aina turvaseksiä. Ota kondomit mukaasi ja käytä niitä. Ihan sama sekstaatko eturivissä, puskassa, bajamajassa tai leirintäalueen teltassa – käytä kortsua.

2. Muista nesteytys

Festivaalit voivat olla kuumia ja kosteita, joten on tärkeää pitää huolta nestetasapainosta. Juo runsaasti vettä välttääksesi kuivumista ja lämpöuupumusta. Lisäksi hyvä nesteytys takaa paremman seksin festareilla.

3. Etsi yksityinen sijainti

Vaikka ajatus seksin harrastamisesta julkisessa paikassa voi olla jännittävää, on tärkeää löytää yksityinen paikka, jotta vältytään jäämästä kiinni tai joutumasta oikeudellisiin ongelmiin. Siksi oma teltta on tietysti hyvä valinta.

4. Suojaudu säältä

Sää voi olla arvaamaton ystävä festareilla, joten suojaa itsesi sääolosuhteilta. Tämä voi tarkoittaa aurinkovoidetta, hyönteiskarkotetta ja sadetakkia tai sadeponchoa. Valmistautuminen kaikkiin sääolosuhteisiin voi auttaa sinua ja kumppaniasi viihtymään paremmin seksin aikana. Ja onhan sadeponcho kieltämättä aika seksikäs.

5. Vältä huumeita ja alkoholia

Vaikka alkoholi ja huumeet saattavat tällä hetkellä tuntua hyvältä idealta, ne voivat heikentää harkintakykyäsi ja lisätä riskiäsi tehdä huonoja päätöksiä. On tärkeää pysyä raittiina ja valppaana festariseksin aikana.

6. Kunnioita muita festivaalikävijöitä

Muista, että et ole ainoa henkilö festareilla. Kunnioita muita festivaalikävijöitä ja vältä seksiä julkisilla paikoilla tai sellaisten ihmisten edessä, jotka eivät ehkä halua nähdä sitä.

7. Yritä olla hiljaa

Seksin harrastaminen teltassa tai muussa yksityisessä paikassa saattaa tuntua hyvältä ajatukselta, mutta huomioi silti melutaso. Naapurisi eivät ehkä halua kuulla seksuaalisia kohtaamisiasi, joten pidä melu alhaalla. Yleensä festareille tullaan kuuntelemaan musiikkia, ei sinun voihkintaasi.

8. Pidä hauskaa

Lopuksi, pidä hauskaa ja pysy turvassa. Festarit ovat loistava paikka päästää irti ja tutkia omaa seksuaalisuuttaan, mutta on tärkeää tehdä se vastuullisesti ja turvallisesti. Nauti hetkestä ja tee muistoja, jotka kestävät koko elämän.