Leapfrog eli Sammakko Seksiasento

Leapfrog eli sammakko-asento seksissä

Leapfrog-asento eli sammakko seksiasento on muunnelma doggy style asennosta, joka mahdollistaa syvemmän tunkeutumisen ja voi olla loistava vaihtoehto sekä emätin- että anaaliseksissä.

Ohjeet

1. Aloita vastaanottavan kumppanin ollessa käsillään ja polvillaan, kyynärvarret ja kyynärpäät sängyssä tai muulla pinnalla.
2. Tunkeutuva kumppani astuu sisään takaapäin polvistuen vastaanottavan kumppanin taakse.
3. Vastaanottava kumppani voi sitten kaareuttaa selkänsä, tuo vartalonsa sänkyä kohti ja nostaa lantiotaan korkeammalle.
4. Tunkeutuva kumppani voi sitten käyttää käsiään pitääkseen kiinni vastaanottavan kumppanin lantiosta tai reisistä vakauden ja hallinnan lisäämiseksi.
5. Vastaanottava kumppani voi sitten rentouttaa lihaksiaan ja antaa tunkeutuvan kumppanin hallita tunkeutumisnopeutta ja -syvyyttä.

Tee sammakosta vielä nautinnollisempi seksileluilla

UKK

K: Onko Leapfrog-asento mukava?
V: Leapfrog eli sammakko voi olla mukava, jos molemmat kumppanit kertovat mukavuustasostaan ja tekevät säätöjä tarpeen mukaan. Vastaanottava kumppani voi käyttää tyynyjä tai tyynyjä käsivarsien ja kyynärpäiden alla lisätuen saamiseksi, ja tunkeutuva kumppani voi käyttää käsiään säätämään kulmaa ja tunkeutumissyvyyttä.

K: Sopiiko Leapfrog-asento kaikille vartalotyypeille?
V: Sammakko voi olla haastava kumppaneille, jotka eivät ole joustavia tai joilla on rajoitettu liikkuvuus, koska se vaatii mukavan polvistusasennon. Kumppanit voivat kuitenkin muuttaa asentoa käyttämällä tyynyjä tai makaamalla tukevalla pinnalla, kuten sängyllä tai pöydällä.

K: Mitä muita The Leapfrog -asennon muunnelmia on?
V: Joitakin The Leapfrogin muunnelmia ovat Reverse Leapfrog, jossa vastaanottava kumppani on kasvot poispäin tunkeutuvasta kumppanista ja kaareutuu selkänsä kohti sänkyä tai pöytää, ja vatsaluun asento, jossa vastaanottava kumppani makaa vatsallaan jaloillaan. suljetaan ja tunkeutuva kumppani astuu sisään takaa.

K: Voiko Leapfrog-asentoa muuttaa liikuntarajoitteisille?
V: Leapfrog-asento ei ehkä sovi liikuntarajoitteisille, koska se vaatii jonkin verran fyysistä joustavuutta. Kumppanit voivat kuitenkin muuttaa asentoa käyttämällä tyynyjä tai makaamalla tukevalla pinnalla, kuten sängyllä tai pöydällä.

K: Onko The Leapfrog -asennossa käytettävä voiteluainetta?
V: Voiteluaineen käyttö voi tehdä The Leapfrog eli sammakko seksiasennosta mukavamman ja nautinnollisemman molemmille osapuolille. Muista valita vesipohjainen liukaste, jos käytät kondomia, sillä öljypohjaiset tai silikonipohjaiset liukastusaineet voivat vahingoittaa lateksikondomeja.

Muista aina kommunikoida kumppanisi kanssa ja asettaa etusijalle mukavuus ja turvallisuus seksin aikana. Nauti The Leapfrog eli sammakko-asennon tutkimisesta ja pidä hauskaa!