Strap-On Dildot netistä – näin käytät sträpäriä

Strap-on dildot tai tuttavallisemmin sträpärit ovat mielenkiintoinen seksilelu, joka sopii moneen aina peggingistä DP:seen ja heteropareista aina lesbo- ja homopareille asti. Siis kaikille nuorista vanhoihin moneen käyttätarkoitukseen!

Tilaa strap-on dildo netistä

Mitä ovat Strap-On-dildot?

Strap-on dildot ovat seksileluja, joissa on valjaat tai olkaimet, joihin on kinnitetty dildo. Näin toinen kumppani voi pukea dildon ylleen ja tunkeutua toiseen. Hihnalla kiinnitettäviä strap-on dildoja on useita muotoja, kokoja ja materiaaleja, ja niitä voidaan käyttää vaginaali-, anaali- tai suuseksissä. Niitä voivat myös käyttää minkä tahansa sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen ihmiset.

Strap-On Dildojen käytön edut

Strap-on dildojen käyttämisessä on monia etuja, mukaan lukien:

 • Uusien seksuaalisten kokemusten ja fantasioiden tutkiminen ja toteuttaminen
 • Fyysisen nautinnon lisääminen
 • Kyky kokea penetroiva seksi ilman biologista penistä
 • Kyky vaihtaa rooleja ja vuorotellen olla sekä penetroiva että penetroiduttava

Erilaisia sträpäreitä

Strap-on dildoja eli sträpäreitä on kahta päätyyppiä: puettavat (valjaat) ja valjaaton.

Valjaat eli puettavat: Nämä strap-on dildot koostuvat dildosta, joka on kiinnitetty valjaisiin, joita käytetään vyötärön ympärillä ja jalkojen välissä. Valjaat voidaan valmistaa useista eri materiaaleista, kuten nahasta, nailonista tai neopreenistä, ja ne voidaan säätää sopimaan eri vartalotyypeille. Valjaisiin kiinnitettäviä dildoja on eri muotoisia ja kokoisia, ja dildo voidaan helposti vaihtaa toiseen haluttaessa.

Valjaaton: Nämä sträpärit on suunniteltu käytettäväksi ilman valjaita, ja ne pitävät dildon paikoillaan käyttäjän lantion lihaksissa. Valjaattomat strap-on-dildot voivat olla vaikeampia käyttää kuin puettavat sträpärit, koska ne vaativat enemmän voimaa ja hallintaa pysyäkseen paikoillaan.

Kuinka valita strap-on dildo

Kun valitset strap-on dildoa, on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • Koko ja muoto: Valitse dildo, joka on mukava ja miellyttävä molemmille osapuolille. Aloita pienemmällä koolla ja siirry ajan myötä suurempiin kokoihin.
 • Materiaali: Etsi materiaalia, joka on vartalolle turvallinen ja mukava käyttää. Silikoni, kumi ja nahka ovat suosittuja vaihtoehtoja.
 • Puettava vai ei: Harkitse, haluatko puettavat vai valjaattoman mallin, ja valitse sellainen, joka on mukava ja turvallinen sinulle ja kumppanillesi.
 • Rakenne: Joissakin dildoissa on kuvioidut pinnat tai nystyt stimulaation lisäämiseksi. Päätä, haluatko sileän vai teksturoidun dildon.

Strap-On -dildon käyttäminen

Strap-on dildon käyttö vaatii kommunikaatiota, kärsivällisyyttä ja harjoittelua. Tässä on vinkkejä alkuun pääsemiseksi:

 1. Harjoittele ensin yksin: Kokeile käyttää puettavaa strap on dildoa yksin ennen kuin käytät sitä kumppanin kanssa. Tämä auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi lelun kanssa ja ymmärtämään, miltä dildo tuntuu puettuna.
 2. Käytä runsaasti liukastetta: Levitä runsas määrä vesipohjaista liukastetta dildolle ja vastaanottavan kumppanin vartalolle. Tämä tekee penetraatiosta mukavampaa ja miellyttävämpää.
 3. Kommunikoi avoimesti: Keskustele kumppanisi kanssa siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Käytä ei-verbaalisia vihjeitä, kuten voihkimista ja kehonkieltä, arvioidaksesi heidän nautintoaan ja säätääksesi toimintaasi sen mukaan.
 4. Aloita hitaasti: Aloita lempeillä, hitailla työntöillä ja lisää vähitellen tunkeutumissyvyyttä ja -nopeutta.
 5. Kokeile eri asentoja: Kokeile erilaisia ​​asentoja löytääksesi mikä sopii sinulle ja kumppanillesi parhaiten. Lähetyssaarnaaja, doggy style ja cowgirl ovat kaikki suosittuja strap-on asentojen vaihtoehtoja.
 6. Vaihda rooleja: Muista, että roolin vaihdosta voivat nauttia molemmat kumppanit. Ole vuorotellen antaja ja vastaanottaja pitääksesi asiat mielenkiintoisina ja tutkiaksesi erilaisia ​​tuntemuksia.

Turvallisuus ja hoito

Kuten kaikkia seksileluja, sträpäreitäkin tulee käyttää ja hoitaa turvallisesti.

 • Tarkista kuluminen: Tarkasta säännöllisesti dildon kulumisen merkkejä, kuten materiaalissa olevia halkeamia tai repeytymiä. Vaihda kuluneet tai vaurioituneet osat välittömästi.
 • Puhdista ja desinfioi: Pese strap on dildo lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella jokaisen käyttökerran jälkeen. Muista kiinnittää huomiota kaikkiin dildon nystyihin tai kuvioihin.
 • Säilytä turvallisesti: Säilytä dildoa puhtaassa, kuivassa paikassa erillään muista seksileluista.
 • Yhteenveto

  Strap-on-dildot voivat olla hauska ja jännittävä lisä seksielämääsi, jolloin sinä ja kumppanisi pääsette tutkimaan uusia tuntemuksia ja hankkimaan uusia seksuaalisia kokemuksia. Muista kommunikoida kumppanisi kanssa, käyttää runsaasti liukuvoidetta ja harjoitella turvallista ja hygieenistä seksilelujen käyttöä saadaksesi parhaan hyödyn sträpärin käytöstä ja kokemuksestasi.

  Osta strap on dildot netistä

  Näitä verkkokauppoja suosittelemme.