Mitä tarkoittaa pearl necklace

Mitä tarkoittaa pearl necklace? Lue vastaus!

”Pearl necklace” on seksitermi. Kyllä, nyt ei ole kyse perinteisestä helmikaulakorusta.

”Pearl necklace” on slangitermi, joka tarkoittaa, että mies siemensyöksyn aikana ejakuloi kumppaninsa kaulalle. Kaulalla olevat spermat muistuttavat helmikaulakorua (pearl necklace). Tämä termi on saanut nimensä visuaalisesta yhtäläisyydestä, kun siemenneste muodostaa kaulan ympärille helminauhan kaltaisen kuvion.

Joidenkin mielestä sperman näkeminen kaulalla ja rinnuksilla on eroottinen kokemus, toisten mielestä se on vain ällöttävää ja likaista. Mielipiteitä on monia ja tärkeintä onkin keskustella kumppanin kanssa etukäteen mihin mies saa tai ei saa ejakuloida. Täytyy tässä kohtaa myös todeta, että vaikka spermat kaulalla on joillekin kiihottava ajatus, moni nainen kokee sen myös jotenkin halventavana heitä kohtaan. Siksi jokaisen seksiparin tuleekin sopia itse rajoistaan.

Ei ole myöskään selvää mistä kaulalle ja rinnuksille ejakuloimisen suosio johtuu. Sitä tehdään kuitenkin melko paljon. Onko porno yleistänyt tämän visuaalisen aktin? Kukaties.

Vinkit hyvään pearl necklace kokemukseen

  • Pidä paperia lähellä. Nenäliinat tai talouspaperi käyvät molemmat. Näin saat suurimmat mällit pyyhittyä ennen kuin ne ovat lakanoissa tai huonekaluissa.
  • Kokeile pearl necklacea suihkussa! Märkä seksi on muutenkin hot, niin miksipä ei? Näin sperman peseminen pois kaulalta on helppoa ja nopeaa, kun akti loppuu.
  • Onko kaula sinulle arka alue? Ei hätää. Miehet tulevat yhtä mielellään myös suoraan rintojen päälle. Ehkä se onkin parempi vaihtoehto kuin ihan puhdas pearl necklace?
  • Helmikaulakorua voi edeltää monenlainen seksuaalinen akti. Kaulalle ejakulointi voi tapahtua suoraan penetraation jälkeen tai esimerkiksi, jos annat miehelle suihinoton tai hän panee sinua rintojen väliin. Kaikki tavat lasketaan, kunhan spermat lentävät kaulalle tai rinnuksille!
  • Jos miehesi haluaa tulla naamallesi, mutta siitä ajatuksesta et tykkää yhtään, ehdota hänelle pearl necklace -ejakulaatiota. Se on hyvä vaihtoehto, jos et halua nenän ja silmien täydeltä spermaa.

Lopuksi todettakoon, että pearl necklace voi olla yhteinen juttu – eli on etukäteen sovittu, että kaulalle tai rinnuksille tuleminen on OK – ja mies voi ottaa ohjat ja yksinkertaisesti tulla alueelle sovitusti. Tai vaihtoehtoisesti nainen voi myös yllättää miehen esimerkiksi suihinoton lopuksi: kun mies on tulemaisillaan, yksinkertaisesti ohjaa hänen kikkelinsä kaula-alueellesi ja anna hänen heittää helmikaulakorut kaulaasi.