Suihkuseksi

Suihkuseksi: Vinkit ja tekniikat kuinka harrastaa seksiä suihkussa

Suihkuseksi eli seksi suihkussa voi olla jännittävä ja hauska kokemus pariskunnille. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä haasteista ja turvallisuushuoleista. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, tekniikoita ja turvatoimia, joiden avulla voit viettää turvallisen ja nautinnollisen ajan suihkussa.

Osta vedenkestävät seksilelut netistä

Valmistautuminen suihkuseksiin

Ensimmäinen askel seksin harrastamisessa suihkussa on alueen valmisteleminen. Tämä sisältää suihkutilan perusteellisen puhdistamisen, liukastumattomien mattojen käyttämisen liukastumisen ja putoamisen estämiseksi sekä suihkutarvikkeiden, kuten suihkupäiden, sijoittamisen sopivaan paikkaan. Sinun tulee myös valita oikea suihkupää, lämpötilansäädin ja valaistus luodaksesi mukavan ja rentouttavan tunnelman.

Suihkuseksin tekniikat ja asennot

Parit voivat kokeilla erilaisia suihkuseksiasentoja ja -tekniikoita. Seisomaasennot, kuten vastakkain tai takaapäin, voivat olla hauskoja ja jännittäviä, kun taas istuma-asennot, kuten kylpyammeen reunalla, voivat olla mukavampia. Polvistusasentoa voi myös kokeilla, jos sinulla on liukumaton pinta suihkussa. Samaa sukupuolta oleville pareille voidaan myös kokeilla asennon muunnelmia. Lisäksi yksin suihkuseksi voi olla yhtä miellyttävää, ja siihen voi liittyä suihkupäiden tai muiden seksilelujen käyttöä. On tärkeää olla tietoinen kulmista ja tunkeutumissyvyydestä suihkussa ja käyttää runsaasti voitelua epämukavuuden estämiseksi.

Turvallisuusvinkkejä

Vaikka suihkuseksi voi olla nautinnollista, on tärkeää priorisoida turvallisuus. Liukastumisen ja putoamisen estämiseksi käytä suihkussa liukumattomia mattoja ja vältä seisomista märillä tai liukkailla pinnoilla. Varo teräviä reunoja suihkussa ja vältä törmäämästä niihin seksin aikana. Suojaa tulee käyttää myös sukupuolitautien (STI) ja raskauden ehkäisyyn. Suosittelemme kondomien, hammaspatojen tai muiden esteiden käyttöä. On tärkeää ylläpitää hyvää hygieniaa käyttämällä hajusteettomia saippuoita ja välttämällä veden tai saippuan joutumista emättimen tai peräaukon sisään.

Seksi suihkussa vinkit

Suihkuseksin jälkihoito

Suihkun jälkeen on tärkeää käydä suihkussa puhtaalla vedellä, jotta saippua tai roskat pestään pois. Täysin kuivaaminen on myös tärkeää, koska kosteuden jääminen voi johtaa infektioihin. Voiteluaineen uudelleen levittämistä suositellaan tarvittaessa epämukavuuden välttämiseksi. Lisäksi on tärkeää ryhtyä varotoimiin virtsatieinfektioiden (UTI) välttämiseksi, kuten virtsaaminen seksin jälkeen ja karkeiden saippuoiden tai tuoksuvien tuotteiden välttäminen.

UKK

K: Onko suihkuseksi turvallista raskaana oleville naisille?
V: Vaikka suihkuseksi voi olla turvallista raskaana oleville naisille, on tärkeää keskustella terveydenhuollon tarjoajan kanssa kaikista huolenaiheista tai komplikaatioista.

K: Voinko käyttää saippuaa voiteluaineena?
V: Ei, saippuaa ei saa käyttää voiteluaineena. Saippua voi aiheuttaa ärsytystä ja johtaa infektioihin. Käytä sen sijaan vesipohjaista liukastetta.

K: Voinko käyttää öljypohjaisia voiteluaineita suihkussa?
V: Ei, öljypohjaisia voiteluaineita ei saa käyttää suihkussa, koska ne voivat tehdä pinnasta liukkaan ja lisätä putoamisriskiä. Käytä sen sijaan vesipohjaisia voiteluaineita.

Johtopäätös

Suihkuseksi voi olla hauska ja jännittävä kokemus pariskunnille. On kuitenkin tärkeää ryhtyä varotoimiin turvallisuuden varmistamiseksi ja epämukavuuden tai infektioiden estämiseksi. Valmistelemalla suihkutilan, käyttämällä oikeita asentoja ja tekniikoita sekä turvallisuutta priorisoimalla voit viettää turvallisen ja nautinnollisen ajan suihkussa. Muista kommunikoida kumppanisi kanssa ja priorisoida aina suostumus ja turvallisuus kaikissa seksuaalisissa toimissa.