Waterfall eli vesiputous-seksiasento

Vesiputous-seksiasento eli The Waterfall

Vesiputous-seksiasento on loistava tapa muuttaa tavallista rutiiniasi ja lisätä jännitystä seksielämääsi.

Etene näin

1. Aloita tunkeutuvalla kumppanilla, joka makaa selällään jalat koukussa ja jalanpohjat tasaisesti sängyssä.
2. Vastaanottavan kumppanin tulee sitten kierrellä tunkeutuvan kumppanin kanssa kasvot heistä poispäin ja laskeutua kumppaninsa penikseen.
3. Vastaanottava kumppani voi sitten nojata taaksepäin asettamalla kätensä sängylle taakseen tukeakseen ja ojentamalla jalkansa suoraan eteensä.
4. Tunkeutuva kumppani voi käyttää käsiään pitääkseen kiinni vastaanottavan kumppanin lantiosta vakauden ja hallinnan lisäämiseksi.
5. Vastaanottava kumppani voi sitten alkaa liikkua ylös ja alas kumppaninsa peniksellä ohjaten tunkeutumisnopeutta ja -syvyyttä.

UKK

K: Onko Waterfall-asento mukava?
V: Vesiputous voi olla mukava, jos molemmat kumppanit kertovat mukavuustasostaan ja tekevät säätöjä tarpeen mukaan. Vastaanottava kumppani voi käyttää tyynyjä tai tyynyjä pohjan tai polvien alla lisätuen saamiseksi.

K: Mitä muita The Waterfall -asennon muunnelmia on?
V: Joitakin The Waterfallin muunnelmia ovat käänteinen vesiputous, jossa vastaanottava kumppani on kasvot läpäisevää kumppania kohti, ja seisova vesiputous, jossa vastaanottava kumppani seisoo kasvot tunkeutuvasta kumppanista poispäin kädet lähellä olevalla pinnalla tukeakseen.