77 seksiasento – tämä asento villitsee naiset

Seksiasento 77 on intensiivinen erityisesti naisille, sillä se antaa miehelle mahdollisuuden osua juuri oikeisiin paikkoihin erityisellä tavalla. Näin asento 77 toimii.

Tykkäätkö lusikoida? Sitten tykkäät varmasti seksiasento 77:sta. Seiskaseiska on nimittäin parannettu versio lusikasta. Ai millä tavalla paranneltu?

Asento 77 vaihtaa hieman penetraation kulmaa ja näin penis osuu millimetrin tarkasti naisen G-pisteeseen. Ainakin teoriassa.

Näin asento 77 tehdään

  1. Asettukaa perinteiseen lusikka-asentoon.
  2. Mies tulee erittäin lähelle naista. Miehen vatsan tulee koskettaa naisen selkää.
  3. Nyt nainen asettaa jalkansa miehen ylemmän jalkan ympärille. Kyllä, tämä vaatii vähän akrobatiaa, mutta on sen arvoista.
  4. Halutessasi voit samalla työntää takapuoltasi kaarella kohti miestä. Näin penetraatio syvenee vielä entisestään.
  5. Sitten se seksiasento 77 nimikkoliike: nainen työntää jalkansa 45 % kulmaan eteenpäin. Muista pitää jalkasi samalla miehen ylemmän jalan ympärillä.
  6. Sitten vaan nainen vaihtelee vuorotellen jalkojen eteenpäin venytytystä ja takapuolen taakse työntä. Näin aiheuttaen liikettä ja vaihtelevaa puristusta.

Miksi seksiasento on nimeltään 77?

No, periaatteessa miehen ja naisen kropat näyttävät kahdelta seiskalta, kun seksiasento tehdään oikein. Tosin vähän epämuodostuneilta seiskoilta yleensä.