Mitä on breadcrumbing

Mitä on breadcrumbing?

Jatkuvasti kehittyvässä deittailumaailmassa näyttää olevan aina jokin uusi suuntaus. Yksi turhauttavimmista trendeistä on breadcrumbing.

Breadcrumbing eli ”murustelu” on termi, jota käytetään kuvaamaan flirttailevien tai vihjailevien viestien lähettämistä ilman aikomustakaan toteuttaa mitään yhdessä tai ilman minkäänlaista sitoutumista.

Yleensä ”murustelija” tekee tätä useille ihmisille samanaikaisesti ja jatkaa pienten murujen jättämistä pitkällä aikavälillä – tasaisen vaihtelevin väliajoin. Se on tapa joillekin ihmisille pitää vaihtoehtonsa avoimina – mutta se voi olla emotionaalisesti todella rasittavaa vastaanottaville osapuolille.

Mitä on breadcrumbing?

Breadcrumbing on siis deittailutrendi, jossa joku lähettää ajoittaisia ja flirttailevia viestejä pitääkseen toisen kiinnostuneena, mutta ilman varsinaisia suunnitelmia jatkaa suhdetta. Tämä käytös on tapa, jolla joku voi pitää sinut kiinnostuneena ilman oikean yhteyden muodostamista.

Mistä murustelun tunnistaa?

Jos et ole varma siitä, onko sinua breadcrumbattu, sinun on syytä etsiä muutamia merkkejä.

Yksi yleisimmistä on ajoittaisten viestien vastaanottaminen, jotka voivat vaihdella flirttailusta vihjaileviin, mutta ilman tapaamista tai pitkiä jatkoviestittelyitä.

Toinen merkki on, että henkilöllä saattaa kestää kauan vastata sinun viesteihisi tai hän saattaa lähettää vain yhden sanan vastaukset.

Miksi ihmiset breadcrumbaavat?

Syitä siihen, miksi joku saattaa osallistua muruhommiin, voi olla monia. Saattaa olla, että he nauttivat huomiosta ja pitävät siitä, että heillä on joku, jonka kanssa flirttailla, mutta he eivät itse asiassa ole oikeasti kiinnostuneita todellisesta suhteesta.

He saattavat myös pitää vaihtoehtonsa avoimina etsiessään muita yhteyksiä. Käytännössä he pitävät sinua ”varalla”, kun etsivät jotakin kiinnostavampaa.

Joskus ihmiset ryhtyvät breadcrumbingiin yksinkertaisesti siksi, että he eivät halua satuttaa jonkun tunteita olemalla rehellisiä kiinnostuksen puutteestaan.

Kuinka käsitellä tilanne

Jos epäilet jonkun piinaavan näin sinua, paras asia, jonka voit tehdä, on kohdata heidät. Kerro heille, miltä heidän käytöksensä saa sinut tuntemaan ja pyydä rehellisyyttä heiltä.

Jos sinua on breadcrumbattu, on tärkeää tunnistaa, milloin on aika siirtyä eteenpäin. Älä tuhlaa energiaasi sellaiseen ihmiseen, joka ei ole halukas ponnistelemaan luodakseen todellista yhteyttä kanssasi. Keskity löytämään joku, joka on todella kiinnostunut todellisesta suhteesta ja joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet. Olet sen ansainnut.

Breadcrumbing ei ole sinun vikasi. Eikä se kerro arvostasi mitään. Se vain osoittaa, että toinen ihminen ei olen sinun arvousesi.

Ihmiset, jotka ”murustelevat”, kamppailevat usein omien ongelmiensa ja epävarmuuksiensa kanssa. Älä anna jonkun toisen käytöksen saada sinua epäilemään omaa arvoasi tai kykyäsi löytää todellinen yhteys.

Yhteenveto

Breadcrumbing on turhauttava ja satuttava kokemus. Se ei kuitenkaan ole sinun vikasi – vaan sitä tekevän ihmisen omien ongelmien tuotos.