Parhaat seksikohtaukset elokuvissa

10 suosituinta seksikohtausta elokuvissa

Seksikohtaukset ovat olleet elokuvien keskeinen osa filmiteollisuuden alusta lähtien. Jotkut kohtaukset ovat olleet ikonisia ja mieleenpainuvia aistillisuutensa vuoksi, kun taas toiset ovat olleet kiistanalaisia rivon luonteensa vuoksi. Tässä on 10 suosituinta tunnettua seksikohtausta elokuvissa.

Basic Instinct (1992)

Michael Douglasin ja Sharon Stonen kohtaus Basic Instinctissä on yksi elokuvahistorian ikonisimmista. Siinä Stonen hahmo suorittaa viettelevän jalkojen ristimisen, joka ei jätä juurikaan varaa mielikuvitukselle.

Titanic (1997)

Leonardo DiCaprion ja Kate Winsletin seksikohtaus Titanicissa on yksi elokuvahistorian romanttisimmista. Kohtaus on intohimoinen ja koko tarina traaginen.

Fifty Shades of Grey (2015)

Suosittuun romaanisarjaan perustuva Fifty Shades of Grey sisältää useita eroottisia kohtauksia Jamie Dornanin ja Dakota Johnsonin välillä. Ikimuistoisin lienee hissikohtaus, jossa kaksikko kohtaa kiihkeästi.

Sininen on lämpimin väri (2013)

Ranskalainen elokuva Blue Is the Warmest Color sisältää 7 minuutin seksikohtauksen sen kahden päänäyttelijän, Adele Exarchopoulosin ja Lea Seydoux’n välillä. Kohtaus on sekä erittäin paljastava että intiimi, ja se oli aikoinaan erittäin kiistanalainen pituudestaan ja selkeästä luonteestaan johtuen.

Brokeback Mountain (2005)

Seksikohtaus Heath Ledgerin ja Jake Gyllenhaalin välillä Brokeback Mountainissa on keskeinen hetki elokuvassa, sillä se merkitsee heidän salaisen rakkaussuhteensa alkua. Kohtaus on lempeä ja intohimoinen, ja se auttoi murtamaan LGBTQ-esityksen esteitä elokuvissa.

American Pie (1999)

American Pie -elokuvan pahamaineinen ”omenapiirakka” on yksi komediahistorian ikimuistoisimmista seksikohtauksista. Siinä Jason Biggsin hahmo osallistuu yksin seksuaaliseen kohtaamiseen paistetun jälkiruoan kanssa.

Eyes Wide Shut (1999)

Stanley Kubrickin Eyes Wide Shut -elokuvan viimeinen seksikohtaus on sekä aavemainen että eroottinen. Siinä Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin hahmot osallistuvat naamioituneeseen orgiaan, ja taustalla soi kummitteleva soundtrack.

Wild Things (1998)

Matt Dillonin, Denise Richardsin ja Neve Campbellin kolmikkokohtaus Wild Thingsissa on eroottisen trillerin kohokohta. Kohtaus on sekä höyryävän kuuma että jännittävä, kun kolme hahmoa osallistuvat vaaralliseen viettely- ja petospeliin.

Don Jon (2013)

Seksikohtaus Joseph Gordon-Levittin ja Scarlett Johanssonin välillä Don Jonissa on tunnettu kommenteistaan nykyajan seksuaalisista odotuksista. Kohtaus on esitetty hypertyyliteltynä ja epärealistisesti heijastaen päähenkilön pornografisia odotuksia.

Monster’s Ball (2001)

Seksikohtaus Halle Berryn ja Billy Bob Thorntonin välillä Monster’s Ballissa on syvästi tunteellinen hetki elokuvassa. Siinä kaksi surevaa hahmoa löytävät lohtua toisistaan eroistaan ​​huolimatta.

Yhteenveto

Seksikohtaukset ovat olleet osa elokuvia pitkään ja ovat tarjonneet katsojille joitain elokuvan ikonisimpia hetkiä. Olivatpa kohtaukset kiistanalaisia, romanttisia tai humoristisia, nämä seksikohtaukset vangitsevat edelleen huomiomme ja mielikuvituksemme.