Kivin Method – mikä ihmeen Kivin ja miten Kivin-suuseksi toimii

Kyllä, netissä on paljon keskustelua niin sanotusta Kivin Method -suuseksistä. Ja väitteiden mukaan kaikki naiset rakastavat tätä oraaliseksin tyyliä ja asentoa. Onko tässä kukaties paras asento suuseksiin?

Mikä Kivin Method on ja mitä se tarkoittaa? Kivin Method on sivuttaista suuseksiä. Kyllä. Perinteisen pitkittäisen suulla hyväilyn sijaan Kivin-tyylissä suuseksiä annetaan poikittain.

Monien alan asiantuntijoiden mukaan poikittainen liike toimii ja sitä on suositeltu jo vuosikymmeniä, mutta kaikki eivät vain tienneet, että sillä on nimikin: Kivin Method.

Nopean googletuksen perusteella voidaan todeta, että Kivin Method väitetysti antaa naiselle orgasmin nopeammin kuin mikään muu oraaliseksin asento, tyyli tai tapa. Lisäksi orgasmit ovat väitetysti voimakkaampia.

Miten Kivin suuseksiä annetaan?

Vastaanottava nainen makaa selällään perinteiseen tyyliin. Suuseksiä antava henkilö makaa poikittain (90 asteen kulmassa vastaanottajaan nähden). Kumpikin suunta (vasen, oikea) toimii. Tosin vastaanottavalla naisella voi olla omia suosikkisuuntia, joten molempia kannattaa kokeilla.

Poikittain makaava suuseksin antaja voi nyt nuolla klitorista ja klitoriksen huppua edestakaisin ja samalla antaa hieman painetta sormilla naisen vaginan ja anuksen väliseen välilihan alueeseen. Paine tuntuu hyvältä ja lisäksi orgasmin lähestyessä kyseinen alue alkaa sykkiä vahvemmin. Näin tiedät milloin orgasmi on tulossa.

Entä jos Kivin ois kivoin? Seksilelut auttavat!

Vinkit Kivin Method -tapaan

  • Käytä edestakaisia kielen liikkeitä klitoriksen hupun päällä.
  • Aseta keskisormi välilihan päälle ja paina kevyesti. Älä kuitenkaan liikuta tätä sormea, sillä turha liikuttelu aiheuttaa naisen keskittymisen siirtymisen klitoriksen tunteista pois.
  • Lue naisen kehonkieltä ja etsi kielellesi juuri oikea kohta klitoriksen hupun päältä.
  • Kokeilkaa molempia puolia: antava osapuoli vasemmalla tai oikealla (osalla naisista klitoriksen toinen puoli on herkempi kuin toinen).
  • Jos haluatte, voitte nostaa naisen jalat ylös hänen rintaansa ja antava osapuoli voi pitää niitä käsillään ylhäällä. Vastaavasti voitte kokeilla myös pitää naisen jalkoja suorana ja lähes yhdessä. Mikä tahansa jalkojen asento on naiselle mieluisin.

Yksi Kivin Method -tavan hienoista puolista on sen uutuudenviehätys. Tunne on erilainen kuin perinteisessä pystysuorassa suuseksissä. Suihin ottaminen tuntuu erilaiselta kuin aiemmin ja tämä itsessään tuottaa jo lisää mielihyvää.

Suosittelemme kokeilemaan Kivin Method -asentoa ja tapaa eli poikittain naiselle annettavaa suuseksiä. Monien mielestä se on paras asento suuseksiin naiselle.