Rimming

Rimming: vinkit, asennot ja mitä rimming on

Rimming, joka tunnetaan myös nimellä analingus, on seksuaalinen käytäntö, johon liittyy peräaukon suullinen stimulaatio. Vaikka siitä ei keskustella niin yleisesti kuin muista seksuaalisista toiminnoista, se voi olla erittäin miellyttävä ja intiimi kokemus niin miehelle kuin naisella – sekä antavana että vastaanottavana osapuolena.

Osta anuslelut netistä

Mitä rimming on?

Rimming tarkoittaa suun ja kielen käyttöä peräaukon stimuloimiseksi. Se voi olla erittäin miellyttävä kokemus sekä vastaanottajalle että antajalle, koska peräaukko on täynnä hermopäätteitä, jotka tuottavat voimakkaita tuntemuksia. On kuitenkin tärkeää huomata, että peräaukko on myös alue, jossa voi olla bakteereja ja ulostetta, minkä vuoksi hygienia on tärkeää.

Viestintä ja suostumus

Ennen kuin aloitat rimming-hommat, on tärkeää keskustella avoimesti ja rehellisesti kumppanisi kanssa. Puhu toiveistasi, rajoistasi ja kaikista mahdollisista huolenaiheistasi. On tärkeää, että molemmat kumppanit ovat täysin suostuvaisia peräaukon nuolentaan.

Hygienia

On tärkeää ylläpitää asianmukaista hygieniaa, kun harrastatte rimmingiä. Peräaukko tulee puhdistaa huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla etukäteen. Voit myös harkita leikatun kondomin käyttöä esteenä suun ja peräaukon välillä. Vältä siirtymistä edestakaisin anuksen ja emättimen välillä, sillä peräaukon bakteerit eivät kuulu vaginaan.

Paras rimming-asento

Miellyttävin rimming-asento on selinmakuu. Vastaanottaja makaa siis selällään jalat ilmassa tai kumppanin hartioiden yli. Tämän jälkeen antava osapuoli pääsee mukavasti ja turvallisesti peräaukon sisään suun ja kielen avulla. Yksinkertaista, mutta toimivaa.

Tekniikat

Rimming ja analingus voi sisältää erilaisia tekniikoita. Peräaukon kevyesti nuoleminen koko kielen mitalla ja suuteleminen voi luoda lempeän ja miellyttävän tunteen. Kielen kärjen käyttäminen peräaukon ympärillä tai sen tunkeminen vauhdilla sisälle voi luoda voimakkaamman tunteen. On tärkeää kiinnittää huomiota vastaanottajan reaktioihin ja säätää stimulaatiota sen mukaan.

Vinkkejä vastaanottajalle

Vastaanottajana on tärkeää kertoa rajasi ja mieltymyksesi. Lihasten rentouttaminen voi tehdä kokemuksesta paljon nautinnollisemman. Keskity siis erityisesti anuksen ja sen ympäristön lihasten tietoiseen rentouttamiseen.

Vinkkejä antajalle

Antajana on tärkeää olla tarkkaavainen ja reagoida kumppanisi reaktioihin. Aloita rimming hitaasti ja lisää intensiteettiä, kun vastaanottaja rentoutuu.

UKK

K: Voiko rimming johtaa sukupuolitautien leviämiseen?
V: Kyllä, sukupuolitaudit, kuten herpes, tippuri ja klamydia, voivat tarttua rimmingin kautta. Oikea hygienia ja suojamenetelmät voivat auttaa vähentämään tartuntariskiä.

K: Onko normaalia tuntea olonsa hermostuneeksi tai epämiellyttäväksi rimming-aktista?
V: Kyllä, on normaalia tuntea olonsa hermostuneeksi tai epämukavaksi, kun kokeilet uusia seksuaalisia asioita. On tärkeää kommunikoida kumppanisi kanssa ja ottaa asiat sellaiseen tahtiin, joka tuntuu molemmille mukavalta.

K: Voinko käyttää tavallisia kondomeja rimmingiin?
V: Tavallisia kondomeja ei ole suunniteltu käytettäväksi analingus-aktim aikana. Harkitse erityiskondomien ostamista.