Käsiraudat ja seksi

Käsiraudat ja seksi: näin sidot kumppanisi rautoihin

Onko toinen teistä ollut oikein tuhma?Vai kiihottavatko poliisileikit? Olipa syy mikä tahansa, ota käsiraudat esille! Seksi käsiraudoissa on jännittävä kokemus.

Käsiraudat ovat yleisesti käytössä BDSM- ja voimapeliskenaarioissa, mutta niitä voivat käyttää kaikki, jotka haluavat lisätä jännitystä seksielämäänsä.

Osta käsiraudat netistä

Valitse oikea materiaali

Seksiin tarkoitettuja käsirautoja on saatavilla useista erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, metallista ja muovista.

  • Metalliset käsiraudat ovat vahvoja ja kestäviä, mutta voivat väärin käytettynä aiheuttaa ihoärsytystä tai mustelmia.
  • Nahkaiset käsiraudat ovat mukavia ihoa vasten ja usein helposti säädettäviä, mutta ne voivat olla kalliita.
  • Muoviset käsiraudat ovat edullisia, mutta ne eivät ole yhtä vahvoja kuin metalli tai nahka. Ne eivät ns. ”tunnu oikealta”./li>

Kuinka käyttää käsirautoja turvallisesti

Ennen käsirautojen käyttöä seksissä on tärkeää valita turvasana. Turvasana on sana tai muu signaali, joka kertoo, milloin toiminta lopetetaan.bOn tärkeää sopia turvasanasta etukäteen, jotta molemmat kumppanit tuntevat olonsa turvalliseksi.

Muista myös testata käsiraudat ennen käyttöä varmistaaksesi, että ne ovat tukevat ja kunnolla kiinni, mutta eivät liian kireät. Älä koskaan jätä kahlittua kumppania yksin ja pidä aina avain lähelläsi hätätilanteessa. Useissa seksikäsiraudoissa on myös erillinen pika-avausmekanismi, jolloin avainta ei edes tarvita.

Asentoja ja tekniikoita

Käsirautoja voidaan käyttää seksissä useissa eri asennoissa. Suosittuja sitonapaikkoja ovat muum muassa seuraavat.

Voit sisällyttää käsiraudat esileikkiin käyttämällä niitä kiusoittelemaan kumppaniasi. Toinen tekniikka on käyttää käsirautoja dominoimaan tai alistsmaan kumppaniasi.

Muista kertoa miltä sinusta tuntuu

On tärkeää kommunikoida kumppanisi kanssa ennen käsiraudojen käyttöä, sen aikana ja sen jälkeen.

Varmista, että he viihtyvät ja nauttivat kokemuksesta. On myös tärkeää olla tietoinen kaikista fyysisistä tai emotionaalisista reaktioista ja mukautua niiden mukaisesti. Aktiviteetin jälkeen keskustele siitä, mikä toimi ja mikä ei niin voitte parantaa tulevia kokemuksia.

Vinkkejä ja suosituksia

  • Jos olet aloittelija, aloita pehmeillä, pehmustetuilla käsiraudoilla välttääksesi ihoärsytystä tai mustelmia.
  • Voit käyttää myös huiveja tai solmioita käsiraudan korvikkeena.
  • Jos olet kokeneempi, kokeile metallisia käsirautoja tai muita sitomisvälineitä saadaksesi vahvemman kokemuksen.

On tärkeää muistaa, että käsiraudat ovat vain yksi työkalu seksuaalisessa työkalupakkissasi, eikä niitä tarvita jokaisessa seksuaalisessa kokemuksessa. Jokaisen seksikerran ei tarvitse päätyä sidontaan.

Yhteenveto

Käsiraudat voivat lisätä uuden tason jännitystä seksiim. Muista käyttää niitä aina turvallisesti ja kommunikoida kumppanisi kanssa.

UKK

K: Onko turvallista käyttää käsirautoja seksin aikana?
V: Käsiraudat voivat olla turvallisia käyttää seksin aikana, kunhan niitä käytetään oikein. On tärkeää luoda turvasana ja testata käsiraudat ennen käyttöä.

K: Onko olemassa vaihtoehtoisia sidontavälineitä käsirautojen sijasta?
V: Kyllä, huiveja, solmioita ja muita välineitä voidaan käyttää käsirautojen sijasta.