Vaimon vaihto eli wife swapping

Wife swapping: mitä on vaimon vaihto ja jakaminen

Vaimon vaihto eli wife swapping tarkoittaa aktia, jossa kaksi paria harrastaa seksiä toistensa kumppanien kanssa. Nimensä mukaisesti miehet siis panevat toistensa vaimoja.

Löydä seuraa vaimonvaihtoon

Mitä wife swapping on?

Vaimon vaihto eli wife swapping on seksuaalinen käytäntö, jossa kaksi paria sopivat osallistuvansa seksiin toistensa kumppanien kanssa.

Seksi voi sisältää monenlaisia toimintoja aina pehmeästä vaihtamisesta (suudelmat, kosketukset ja suuseksi) täydelliseen vaihtamiseen (penetraatio).

Tavoitteena on kokea seksuaalista nautintoa ja läheisyyttä jonkun muun kanssa säilyttäen kuitenkin samalla vahva suhde omaan kumppaniisi.

Miten pääset alkuun?

Jos olet kiinnostunut vaimon vaihdosta, ensimmäinen askel on puhua kumppanisi kanssa.

Viestintä on avainasemassa kaikessa seksuaalisessa toiminnassa, ja on tärkeää varmistaa, että molemmat kumppanit ovat mukana ja heillä on selkeät rajat ja odotukset. Kun olet todennut, että olette molemmat kiinnostuneita vaimonvaihdon tutkimisesta, voit alkaa etsiä muita myös kiinnostuneita pareja.

On monia tapoja löytää pari, jonka kanssa vaihtaa, mukaan lukien online-treffisivustot, swingeriklubit ja sosiaalisen median ryhmät.

Klikkaa sivun ylälaidan nappia, rekisteröidy ilmaiseksi ja ala etsiä seuraa vaimonvaihtoon!

Rajojen asettaminen

Ennen seksiin ryhtymistä on tärkeää asettaa selkeät rajat toisen parin kanssa. Rajat voivat sisältää mitä tahansa toimintaa, mikä on kiellettyä. Lisäksi tulee sopia turvaseksistä sekä miten toimitte, jos kuka tahansa haluaa lopettaa kesken aktin. Kondomin käyttö on aina suositeltavaa.

Mustasukkaisuudesta

Vaimon vaihto voi tuoda esiin mustasukkaisuuden tai turvattomuuden tunteita, ja on tärkeää käsitellä näitä tunteita niiden ilmaantuessa.

Kommunikointi oman kumppanin kanssa on tärkeää.

Mustasukkaisuutta voidaan pyrkiä vähentämään olemalla oman kumppanin kanssa läheinen seksin jälkeen. Tämä voi sisältää halailua, kokemuksesta puhumista ja toisilleen vakuuttamista rakkaudestasi ja sitoutumisestasi.

Sopiiko vaimon vaihto minulle?

Wife swapping ei ole kaikille, ja on tärkeää ottaa huomioon motivaatiosi ja toiveesi ennen kuin ryhdyt tällaiseen seksuaaliseen tutkimiseen.

On tärkeää olla varma, että olet valmis tällaiseen kokemukseen ennen kuin siirryt eteenpäin.

UKK

K: Onko vaimo vaihto pettämistä?
V: Ei, wife swapping on kahden sitoutuneen parin yhteisymmärrykseen perustuva seksikäytäntö, jotka ovat sopineet osallistuvansa seksiin toistensa kumppanien kanssa.

K: Entä jos tunnen oloni epämukavaksi vaihdon aikana?
V: On tärkeää asettaa selkeät rajat ja turvasana ennen kuin aloitat seksuaalisen toiminnan. Jos tunnet olosi epämukavaksi tai haluat lopettaa, käytä turvasanaa.

K: Miten käsittelen mustasukkaisuutta?
V: Kateus on normaali tunne, ja on tärkeää käsitellä sitä heti, kun se syntyy. Viestintä kumppanisi ja toisen parin kanssa on avainasemassa.