Kinky seksi

Kinky seksi – 6 ideaa & vinkkiä tuhmaan seksiin

Kaipaatko jotain uutta seksiin? Ovatko vanhat ”perusjutut” jo käyneet tylsäksi? Me ainakin tykkäämme kokeilla kaikkea kinkyä – ja siksi ajattelimme tarjota sinulle pari tuhmaa ideaa kinkyyn seksiin. Ja ei. Emme ole heti laittamassa nänninipistimiä, suukapuloita ja käsirautoja kaikille. Kinky ja tuhma seksi onnistuu paljon pienemmilläkin jutuilla. Lue vaikka kaikki vinkit alta!

Osta kinkyt seksilelut netistä

1. Sitominen

Kyllä, tästä on hyvä aloittaa. Sitomisen ei tarvitse kuitenkaan aina olla niin extremeä – voitte esimerkiksi sitoa toisen osapuolen kädet kiinni vaikka solmiolla, ostaa käsiraudat netistä tai vaikka käyttää vyötä sitomiseen. Vaihtoehtoja on paljon! Kädet, jalat, sängynpääty, patteri, silmät. Melkein mitä vain voi sitoa ja mihin vain. Mielikuvitus on rajana!

2. Seksilelut

Toinen hyvä tapa hankkia lisämausteita sänkypuuhiin. Tilatkaa seksikaupasta esimerkiksi dildo, vibraattori, penisrengas tai jonkin muut seksilelu, jollaista olette aina halunneet kokeilla. Hyvä esimerkki kinkystä ideasta on istuttaa mies tuoliin parin metrin päähän sängystä – ja tämän jälkeen nainen aloittaa masturboimaan vibraattorilla. Mies samalla sekä kiihottuu, että oppii miten nainen itseään tyydyttää. Voitte hetken päästä edetä koskettamiseen ja siitä sitten penetraation – ja pitää vibraattorin mukana menossa kaiken aikaa.

3. Peppuleikit

Anaaliseksi on monelle nautinnollista – ja nykyään myös yllättävän yleistä. Jos ette ole sitä vielä kokeilleet, voisi se olla yksi lisä kinkyyn seksiinne. Peppuseksin ei tarvitse aina tarkoittaa penetraatiota. Siihen liittyy paljon muutakin aina peräaukon hieromisesta sormilla nuolemiseen asti. Suosittelemme miehiä myös esileikin aikana kokeilemaan pepun ja pillun samanaikaista sormettamista. Kunnon yhteispeli on usein varsin nautinnollista!

4. Kevyt piiskaaminen

Oletko ollut tuhma? Pitääkö sinua rankaista? Useimmat meistä eivät nauti kivusta – ja piiskaamisen ei kuulukaan sattua. Kevyt spänkkäys liittyy voimasuhteisiin, rooleihin ja samalla myös kiihdyttää verenkiertoa kohdealueella.

5. Roolileikit

Roolileikit kiihottavat mieltä. Voitte esimerkiksi olla tohtori ja potilas, sotilas ja vanki, poliisi ja rikollinen, strippari ja asiakas, pomo ja sihteeri, orja ja mestari tai vaikkapa leikkiä tuntemattomia (tapaatte baarissa, tutustutte, mies tarjoaa juomat, tanssitte ja siirrytte yhdessä hotellihuoneeseen). Erilaisia rooleja on kymmenittäin!

6. Puhukaa tuhmia

Kyllä, tuhmien puhuminen on kinkyä. Tuhmien puhumisessa pääsee helposti alkuun kuvailemalla mitä tapahtuu (”tungen jäykän kullini märkään pilluusi”) tai miltä se tuntuu (”kullisi tuntuu niin kovalta”). Tästä voi sitten kätevästi edetä seuraavaan vaiheeseen: kuvaile toiselle, mitä haluat tämän tekevän (”avaa suusi, aseta kätesi kiveksilleni ja liu’uta kieltäsi pitkin kovaa varttani”).

Mistä tiedän olenko kinky

Mistä tiedän olenko kinky?

Yksi tapa selvittää, oletko itse kinky, on tutkia seksuaalisia fantasioitasi. Haaveiletko orjuudesta tai alistumisesta? Onko sinulla toistuvia fantasioita roolileikeistä tai ekshibitionismista? Jos näin on, on mahdollista, että sinulla on kinkyjä haluja.

Toinen tapa määrittää, oletko kinky, on kiinnittää huomiota kehosi reaktioon seksuaalisen toiminnan aikana. Nautitko siitä, että sinua piiskataan tai alistetaan? Kiinnostaako ajatus dominoivasta asemasta tai alistumisesta? Jos huomaat reagoivasi fyysisesti näihin toimiin, saatat olla kinky.

Yksi parhaista tavoista määrittää, oletko kinky, on ihan vaan kokeilla erilaisia kinky-juttuja. Tähän voi sisältyä orjuuden, roolileikkin tai voimadynamiikan kokeileminen halukkaan ja innostuneen kumppanin kanssa. Muista, että on tärkeää asettaa selkeät rajat ja kommunikoida avoimesti kumppanisi kanssa ennen kuin aloitat uuden toiminnan.

Mistä tiedän onko kumppanini kinky?

  • Tarkkaile heidän käyttäytymistään sängyssä: Kiinnitä huomiota siihen, miten kumppanisi käyttäytyy seksin aikana. Tykkäävätkö he kokeilla uusia asioita tai kokeilla erilaisia asentoja ja toimintoja? Puuhuko hän toiveistaan ja fantasioistaan?
  • Käy avoin keskustelu: On hyvä käydä rehellinen ja avoin keskustelu kumppanisi kanssa seksuaalisista haluistasi ja rajoistasi. Kysy heiltä, onko olemassa tiettyjä kinkkejä tai fetissejä, joita he ovat kiinnostuneita tutkimaan.
  • Vakoile vähän sosiaalisessa mediassa: Tarkista kumppanisi sosiaalisen median profiileista seuraako hän jotain kinkyyn liittyviä tilejä tai ryhmiä. Tämä voi antaa sinulle käsityksen heidän kiinnostuksestaan.
  • Keskustele aiemmista kokemuksista: Kysy kumppaniltasi aiemmista kokemuksista, joita heillä on ollut kinkystä seksistä tai BDSM:stä.
  • Kiinnitä huomiota heidän kieleensä: Käyttääkö kumppanisi jotakin tiettyä terminologiaa, joka osoittaa kiinnostusta kinky-juttuihin tai BDSM:ään? Tämä voi sisältää ilmauksia, kuten ”dominoiva” tai ”alistuva” tai viittauksia tiettyihin BDSM-käytäntöihin.
  • Kiinnitä huomiota heidän reaktioihinsa mediaan: Katso elokuvia tai TV-ohjelmia kumppanisi kanssa ja kiinnitä huomiota heidän reaktioihinsa, kun ruudussa puhutaan kinkyistä asioista.
  • Aloita pienestä: Jos et ole varma, onko kumppanisi kinky, aloita pienestä tuomalla joitain lieviä kinkyilyjä seksielämääsi. Tämä voi sisältää asioita, kuten kevyttä orjuutta, aistileikkiä tai roolileikkejä.

Seksuaalisten mieltymystesi hyväksyminen

Loppujen lopuksi tärkeintä on muistaa, että kinkyissä haluissa ei ole mitään väärää. Jokaisella on omat ainutlaatuiset seksuaaliset mieltymyksensä ja fantasiansa, ja niiden tutkiminen voi olla hauska ja täyttävä kokemus. Niin kauan kuin kaikki toiminnot ovat yhteisymmärrykseen perustuvia, sinun ei tarvitse hävetä tai nolostua kinkyistä ajatuksistasi.

Yhteenveto

Kinkyä seksiä on monenlaista. Yllä annoimme muutaman tuhman vinkin ja idean, joilla voit lisätä vähän maustetta omaan arkeesi. Toivottavasti seksi maistuu näillä!