Kinky seksi – 6 ideaa & vinkkiä tuhmaan seksiin

Tuhmat ideat ja vinkit kinkyyn seksiin

Kaipaatko jotain uutta seksiin? Ovatko vanhat ”perusjutut” jo käyneet tylsäksi? Me ainakin tykkäämme kokeilla kaikkea kinkyä – ja siksi ajattelimme tarjota sinulle pari tuhmaa ideaa kinkyyn seksiin. Ja ei. Emme ole heti laittamassa nänninipistimiä, suukapuloita ja käsirautoja kaikille. Kinky ja tuhma seksi onnistuu paljon pienemmilläkin jutuilla. Lue vaikka kaikki vinkit alta!

1. Sitominen

Kyllä, tästä on hyvä aloittaa. Sitomisen ei tarvitse kuitenkaan aina olla niin extremeä – voitte esimerkiksi sitoa toisen osapuolen kädet kiinni vaikka solmiolla, ostaa käsiraudat netistä tai vaikka käyttää vyötä sitomiseen. Vaihtoehtoja on paljon! Kädet, jalat, sängynpääty, patteri, silmät. Melkein mitä vain voi sitoa ja mihin vain. Mielikuvitus on rajana!

2. Seksilelut

Toinen hyvä tapa hankkia lisämausteita sänkypuuhiin. Tilatkaa seksikaupasta esimerkiksi dildo, vibraattori, penisrengas tai jonkin muut seksilelu, jollaista olette aina halunneet kokeilla. Hyvä esimerkki kinkystä ideasta on istuttaa mies tuoliin parin metrin päähän sängystä – ja tämän jälkeen nainen aloittaa masturboimaan vibraattorilla. Mies samalla sekä kiihottuu, että oppii miten nainen itseään tyydyttää. Voitte hetken päästä edetä koskettamiseen ja siitä sitten penetraation – ja pitää vibraattorin mukana menossa kaiken aikaa.

3. Peppuleikit

Anaaliseksi on monelle nautinnollista – ja nykyään myös yllättävän yleistä. Jos ette ole sitä vielä kokeilleet, voisi se olla yksi lisä kinkyyn seksiinne. Peppuseksin ei tarvitse aina tarkoittaa penetraatiota. Siihen liittyy paljon muutakin aina peräaukon hieromisesta sormilla nuolemiseen asti. Suosittelemme miehiä myös esileikin aikana kokeilemaan pepun ja pillun samanaikaista sormettamista. Kunnon yhteispeli on usein varsin nautinnollista!

4. Kevyt piiskaaminen

Oletko ollut tuhma? Pitääkö sinua rankaista? Useimmat meistä eivät nauti kivusta – ja piiskaamisen ei kuulukaan sattua. Kevyt spänkkäys liittyy voimasuhteisiin, rooleihin ja samalla myös kiihdyttää verenkiertoa kohdealueella.

5. Roolileikit

Roolileikit kiihottavat mieltä. Voitte esimerkiksi olla tohtori ja potilas, sotilas ja vanki, poliisi ja rikollinen, strippari ja asiakas, pomo ja sihteeri, orja ja mestari tai vaikkapa leikkiä tuntemattomia (tapaatte baarissa, tutustutte, mies tarjoaa juomat, tanssitte ja siirrytte yhdessä hotellihuoneeseen). Erilaisia rooleja on kymmenittäin!

6. Puhukaa tuhmia

Kyllä, tuhmien puhuminen on kinkyä. Tuhmien puhumisessa pääsee helposti alkuun kuvailemalla mitä tapahtuu (”tungen jäykän kullini märkään pilluusi”) tai miltä se tuntuu (”kullisi tuntuu niin kovalta”). Tästä voi sitten kätevästi edetä seuraavaan vaiheeseen: kuvaile toiselle, mitä haluat tämän tekevän (”avaa suusi, aseta kätesi kiveksilleni ja liu’uta kieltäsi pitkin kovaa varttani”).

Kinkyä seksiä on monenlaista. Yllä annoimme muutaman tuhman vinkin ja idean, joilla voit lisätä vähän maustetta omaan arkeesi. Toivottavasti seksi maistuu näillä!

victoria milan

Victoria Milan

Victoria Milan on Euroopan johtava deittisivusto naimisissa...

Siirry sivustolle
sexpartner

Sexpartner.fi

SexPartner.fi on turvallinen ja suosittu...

Siirry sivustolle

Jätä kommentti