Seksi yleisellä paikalla

Seksi yleisellä paikalla – parhaat vinkit & julkiset paikat

Seksi julkisella paikalla ei ehkä ole kaikkien suosikkihommaa, mutta siitä kiinnostuneille täydellisen sijainnin löytäminen voi olla jännittävä seikkailu. Jos olet kiinnostunut tutkimaan tätä fantasiaa, me listasimme parhaat paikat seksiim yleisellä paikalla.

1. Puistot

Aloitetaan perinteisellä. Yleiset puistot voivat olla ihanteellinen paikka seksin harrastamiseen ulkona niiden tarjoaman suojaisan ympäristön vuoksi. Valitse puisto, jossa on riittävästi kasvillisuutta. Lisäksi kannattaa ehkä välttää kaikkein suosituimpia puistoja aivan kaupungin keskustassa.

2. Rannat

Rannat ovat suosittu julkisen seksin paikka romanttisen tunnelmansa ja upeiden näkymiensä vuoksi. Muista kuitenkin valita syrjäinen ranta, jotta et jää kiinni. Ihan Hietsussa ei kannata lähteä panemaan. Ota mukaan viltti tai pyyhe. Parhaat ajat seksiin rannalla ovet usein aikainen aamu ja myöhäinen ilta.

3. Julkiset wc:t

Julkiset wc:t saattavat tuntua itsestään selvältä valinnalta, mutta ne voivat olla riskialtis vaihtoehto. Muista valita hiljainen ja hyvin hoidettu wc välttääksesi ei-toivotun huomion. Muista hygienia. Julkiset vessat eivät aina ole niin puhtaita kuin sitä toivoisi.

4. Elokuvateatterit

Elokuvateatterit tarjoavat pimeän ja intiimin ympäristön, joten ne ovat suosittu valinta seksiin yleisellä paikalla. Varmista kuitenkin, että valitset vähemmän ruuhkaisen esitysajan ja valitse takarivin istuimet. Vältä aiheuttamasta liikaa melua ja pidä mielessä, että joku saattaa huomata mitä olet tekemässä.

5. Hissit

Hissit ovat perinteinen vaihtoehto nopeaan ja jännittävään seksuaaliseen kohtaamiseen. Hississä pitää kyllä olla melko nopea, jos sitä käyttävät muutkin… Mutta oman kerrostalon hissiä voi kokeilla esimerkiksi myöhään illalla.

6. Kirjastot

Kirjastot eivät ehkä ole ensimmäinen paikka, jossaa ajattelet harrastavasi seksiä, mutta hiljainen ilmapiiri ja pienet käytävät kirjahyllyjen välissä tekevät niistä jännittävän paikan. Jenkkisarjoissa ja elokuvissahan kirjastoissa harrastetaan paljonkin seksiä.

7. Julkinen liikenne

Julkinen liikenne, kuten bussit tai junat, voi tarjota jännittävän paikan nopealle seksuaaliselle kohtaamiselle. Muista kuitenkin, että seksi bussissa on kyllä melko riskialtista. Junassa on sentään vähän isommat vessat, joita voit hyödyntää.

8. Parkkipaikat

Oma auto julkisella parkkipaikalla. Parkkipaikat voivat tarjota nopean ja helpon paikan seksille yleisellä paikalla. Valitse syrjäinen parkkis ja siellä paikka kaukana muista ajoneuvoista.

9. Hotellien parvekkeet

Jos etsit ylellisempää ympäristöä julkiselle seksille, hotellin parvekkeelta voi avautua upeat näkymät. Ole kuitenkin tietoinen lähellä olevista muista parvekkeista ja vältä liikaa melua. Kunnioita aina hotellin henkilökuntaa ja muita vieraita.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että seksiin yleisellä paikalla liittyy aina riskejä. Kunnioita aina muita, vaikka haluatkin seksiä.