Double Penetration eli DP-vinkit

Double penetration (DP): Vinkit kaksoispenetraatioon

Monelle DP eli double penetration eli suomeksi kaksoispenetraatio tai tuplapenetraatio on monelle samanaikaisesti fantasia ja kielletty hedelmä.

DP ei kuitenkaan tarkoita ains kahta kullia, vaan siihen voi liittyä lelujen käyttöä. Lähestymistapasta riippumatta se tarjoaa ainutlaatuisen ja voimakkaan nautinnon.

Hanki DP-seuraa netistä

Mitä tarkoittaa double penetration?

Kaksoispenetraatio eli double penetration sisältää emättimen ja peräaukon samanaikaisen stimulaation. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä leluja, kuten dildoja tai anustappeja, tai useiden kumppaneiden kanssa.

Tuntuma voi olla uskomattoman intensiivistä ja miellyttävää, mutta on tärkeää lähestyä tätä kokemusta huolellisesti etenkin ensimmäisellä kerralla.

Valmistautuminen

Ennen DP:tä on tärkeää kommunikoida kumppanisi tai kumppaneiden kanssa siitä, mitä olet kiinnostunut tutkimaan ja mitä rajoja sinulla on.

Kondomien käyttö on suositeltavaa.

Liukkari on avain sujuvan ja mukavan kokemuksen varmistamiseen, joten muista käyttää sitä paljon. Lelujen valinnassa on tärkeää valita sellaiset, jotka ovat sopivia koon ja muodon osalta.

Asennot ja tekniikat

On olemassa erilaisia seksiasentoja, joita voidaan käyttää kaksoispenetraatioon.

Perinteisin lienee se,jossa yksi mies makaa sängyllä. Nainen asettuu hänen päälleen ratsaille. Ja toinen herrasmies tunkeutuu takaa anaaliin.

On tärkeää aloittaa hitaasti ja käyttää runsaasti liukuvoidetta. Lisää asteittain intensiteettiä ja nopeutta haluamallasi tavalla.

Rentoutuminen on tärkeää, joten hengitä syvään ja keskity hengittämiseen, jos aluksi tunnet lievää epämukavuutta. Kommunikaatio kumppaneidesi kanssa koko kokemuksen ajan on myös ratkaisevan tärkeää.

Siivous ja jälkihoito

Kokemuksen jälkeen on tärkeää puhdistaa kaikki käytetyt lelut ja harjoittaa itsehoitoa varmistaaksesi, että vartalo tuntuu hyvältä. Tähän voi kuulua lämmin kylpy tai suihku, lämmitystyynyn käyttäminen tai kipulääkkeiden ottaminen tarpeen mukaan, jos paikat oikeasti jomottavat.

FAQ

Voiko kaksinkertainen tunkeutuminen olla tuskallinen?
Kaksinkertainen tunkeutuminen voi olla epämiellyttävää tai tuskallista, jos asianmukaista valmistelua ei tehdä. On tärkeää käyttää runsaasti voitelua, aloittaa hitaasti ja kommunikoida kumppaneiden kanssa koko kokemuksen ajan varmistaaksesi, että kaikki nauttivat kokemuksesta.

Mitkä lelut sopivat DP:een?
Tuplapenetraatiossa käytetyt lelut tulisi kooltaan ja muodoltaan olla sinun kehoosi sopivia. Esimerkkejä ovat kaksinkertaiset dildot, anustapit ja anuskuulat.

Onko double penetration turvallista?
Kyllä, double penetration on yleensä turvallista niin kauan kuin se tehdään huolellisesti ja asianmukaisella tavalls. On tärkeää käyttää paljon liukastetts, aloittaa hitaasti ja kiinnittää huomiota epämukavuuteen tai kipuun.

Voitko tehdä kaksinkertaisen tunkeutumisen kahdella peniksellä?
Kyllä, kaksinkertainen tunkeutuminen voidaan tehdä kahdella peniksellä, joko kumppanin kanssa tai strap-onin avulla.