Parhaat seksilelut pariskunnille

Parhaat seksilelut pariskunnille – vinkit ja ohjeet

Seksiin ja suhteisiin keskittyneenä bloggaajana olen saanut lukuisia kysymyksiä seksilelujen käytöstä kumppanin kanssa. Seksilelujen sisällyttäminen seksielämään pariskuntana tarjoaa paljon: uudenlaisen stimulaation ja nautinnon, joka eroaa tuntemukseltaan sormipelistä ja penetraatiosta. Lisäksi pariskuntien seksilelut voivat myös auttaa rakentamaan läheisyyttä ja luottamusta ja pitämään asiat ä mielenkiintoisina makuuhuoneessa.

Tilaa pariskuntien seksilelut netistä

Oikeiden seksilelujen valitseminen

Yksi tärkeimmistä asioista seksilelujen käyttämisessä parina on oikeiden lelujen valitseminen.

Kun valitset leluja, sinun kannattaa harkita mm.seuraavia asioita: koko, rakenne ja materiaali sekä etsimäsi stimulaation tyyppi. Erityisesti pariskuntien on hyvä keskittyä leluihin, jotka on suunniteltu kaksoisstimulaatioon tai joita voidaan käyttää yhdessä tai osana penetraatiota. Tässä muutama esimerkki.

We-Vibe Sync: We-Vibe Sync on suunniteltu käytettäväksi nimenomasn penetraation aikana nimenomaan, mutta sopii se toki esileikkeihinkin. Laite hieroo naisen G-pistettä ja myös mies tuntee värinän penetroituessaam. Synkronointi ja värinä on säädettävissä kaukosäätimellä ja älypuhelinsovelluksella.

Lelo Tiani 3: Toinen suosittu parivibraattori, jota voidaan käyttää niin seksin aikana kuin käyttää soolopeleihin. Siinä on kaksi värähtelevää pistettä, toinen ulkoista stimulaatiota varten ja toinen sisäiselle, ja sitä voidaan ohjata kaukosäätimen tai sovelluksen kautta.

Fun Factory Sharevibe: Jos olet kiinnostunut tutkimaan Strap-On-kokemuksia, Sharevibe on loistava vaihtoehto. Siinä on värähtelevä osa, jota tunkeutuva kumppani käyttää sisäisesti, ja dildo, jota voidaan käyttää penetroivaan stimulaatioon.

Puhu kumppanisi kanssa

Ennen seksilelujen käyttöä pariskuntana, on tärkeää olla avoin ja keskustella mistä olet kiinnostunut.

  • Ole rehellinen ja suora: Älä kiertele tai valehtele, kun kyse on toiveiden ilmaisemisesta tai suostumuksen pyytämisestä. Käytä selkeää ja suoraviivaista kieltä varmistaaksesi, että olette molemmat samalla sivulla.
  • Ole avoin: Muista, että kumppanillasi voi olla erilaisia mieltymyksiä kuin sinulla. Ole valmis kuuntelemaan heidän ajatuksiaan ja huolenaiheitaan ja työskentelemään yhdessä löytääksesi ratkaisun, joka toimii molemmille.

Luovia tapoja käyttää seksileluja

Kun olet ostanut parhaat parien seksilelut, on olemassa paljon luovia tapoja sisällyttää niitä seksielämääsi.

  • Kokeile uusia asentoja: Käytettävien lelujen tyypistä riippuen saatat pystyä kokeilemaan uusia seksiasentoja, jotka mahdollistavat samanaikaisen stimulaation. Esimerkiksi, jos käytät parien vibraattoria, voit kokeilla lähetyssaarnaajan asemaa tai koiran tyyliä.
  • Keskity esileikkiin: Seksilelut ovat täydellinen lisä esileikkiin ja seksuaalisen jännityksen ja kiihottumisen rakentamiseen. Yritä käyttää vibraattoria tai dildoa stimuloidaksesi erogeenisiä vyöhykkeitä, kuten nännejä tai klitorisia.

Yleiset huolenaiheet

Kuten kaikki uudet seksuaaliset kokemukset, seksilelujen käyttäminen parina voi herättää kysymyksiä. Tässä on muutamia yleisiä ongelmia, joita parit voivat kohdata sukupuolilelujen käytettäessä.

  • Epämukavuus tai kipu: Jos lelu aiheuttaa epämukavuutta tai kipua, on tärkeää lopettaa sen käyttö heti ja kommunikoida kumppanisi kanssa tapahtumasta. Tähän voi kuulua lelun asennon tai voimakkuuden säätäminen tai toisen lelun valinta kokonaan.
  • Puhdistus ja ylläpito: On tärkeää puhdistaa parhaatkin pariskuntien seksilelut säännöllisesti bakteerien tai infektioiden leviämisen estämiseksi. Muista noudattaa valmistajan puhdistusta ja varastointia koskevia ohjeita ja vältä vaurioituneiden lelujen käyttöä.

UKK

K: Onko seksilelujen käyttäminen turvallista kumppanin kanssa?
V: Kyllä, seksilelujen käyttäminen parina voi olla turvallinen ja nautinnollinen tapa parantaa läheisyyttä ja nautintoa.

K: Voiko seksilelujen käyttäminen vahingoittaa suhdettani kumppanini kanssa?
V: Ei, seksilelujen käyttäminen ei saisi vahingoittaa suhdetta kumppanisi kanssa. Itse asiassa monet parit kertovat, että lelujen käyttö on auttanut rakentamaan läheisyyttä ja luottamusta ja lisännyt jännitystä heidän sukupuolielämäänsä.

K: Mistä tiedän, mitkä seksilelut valita?
V: Kun valitset seksileluja, on tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten lelun koko, rakenne ja stimulaation tyyppi. Erityisesti pariskunnat etsivät leluja, jotka on suunniteltu kaksoisstimulaatioon tai joita voidaan käyttää samanaikaisesti yhdessä.

K: Entä jos kumppanini ei ole kiinnostunut seksilelujen käytöstä?
V: Jos kumppanisi ei ole kiinnostunut seksilelujen käytöstä, on tärkeää kunnioittaa heidän rajojaan ja toiveitaan. Muista, että viestintä ja suostumus ovat avainasemassa ja että on olemassa monia muita tapoja parantaa läheisyyttä ja nautintoa seksielämässäsi parina.