Mitä mies ajattelee tullessaan – siemensyöksy, ajatukset ja tunteet

Koska jokainen mies on yksilö, on mahdotonta kuvailla tarkasti, mitä jokainen mies ajattelee tullessaan, koska kaikkien kokemukset ja ajatukset ovat ainutlaatuisia. Tutkimusten ja haastatteluiden perusteella voidaan kuitenkin antaa näkemyksiä mahdollisista ajatuksista ja tunteista, joita miehellä voi olla siemensyöksyn aikana ja sen jälkeen.

1. Ilo ja helpotus

Kun mies tulee, hän voi kokea voimakasta fyysistä nautintoa ja helpotusta. Tämä tunne voi vaihdella henkilöstä toiseen ja jopa orgasmista orgasmiin. Joskus nautinto on todella intensiivistä, toisinaan mies ejakuloi ilman suurta purkausta.

2. Saavutuksen tunne

Joillekin miehille orgasmin saavuttaminen voi tuntua saavutukselta, varsinkin jos he ovat työskennelleet sen eteen jonkin aikaa.

3. Läheisyys ja yhteys

Jos mies harrastaa seksiä kumppanin kanssa, hän voi tuntea läheisyyttä kumppanin kanssa siemensyöksyn aikana ja sen jälkeen.

4. Haavoittuvuus

Siemensyöksy voi saada miehen tuntemaan olonsa myös haavoittuvaiseksi, koska hän on alttiina ja avoin kumppanilleen.

5. Rentoutuminen ja uneliaisuus

Siemensyöksyn jälkeen monet miehet tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja jopa uneliaaksi hormonien, kuten oksitosiinin ja prolaktiinin, vapautumisen vuoksi.

6. Syyllisyys tai häpeä

Valitettavasti jotkut miehet voivat tuntea syyllisyyttä tai häpeää tullessaan, varsinkin jos heitä on opetettu pitämään seksiä tai masturbaatiota syntisenä tai vääränä.

7. Halu saada lisää

Tilanteesta ja henkilöstä riippuen mies saattaa tuntea halua jatkaa seksuaalista aktiivisuutta. Siemensyöksyn jälkeen hän voi toki myöd tuntea olevansa tyytyväinen eikä ole kiinnostunut jatkamaan.

On tärkeää muistaa, että jokaisen kokemus on ainutlaatuinen, eikä ejakulaation jälkeen ole ”oikeaa” tai ”väärää” tapaa tuntea oloaan. On myös tärkeää kommunikoida avoimesti kumppanisi kanssa kokemuksistasi ja tunteistasi turvallisen seksuaalisen ympäristön luomiseksi.