Seksi joulukalenteri Sinful 2023

Seksi joulukalenteri – Sinful-joulukalenteri 2023 vai itse tehty seksikalenteri?

Seksi joulukalenteri 2023 seksileluineen on ainutlaatuinen ja aikuisille suunnattu muunnelma perinteisestä adventtikalenterista. Suklaan tai pienten lahjojen sijaan jokainen joulua edeltävä päivä paljastaa erilaisen seksilelun tai seksivälineen. Tuotteita saattaa paljastua seksijoulukalenterista monenlaisia: vibraattoreita, liukuvoidetta, anustappeja, aistillisia pelejä, bondage-varusteita tai muita seksileluja, jotka on suunniteltu tuomaan jännitystä joulun odotukseen.

Seksi joulukalentereita markkinoidaan usein pariskunnille tai henkilöille, jotka haluavat lisätä jännitystä ja läheisyyttä lomakauteensa. Ne ovat hauska ja leikkisä tapa saada uusia kokemuksia ja hankkia tyydytystä joulukuuhun. Mutta pitäisikö ostaa legendaarinen Sinful-joulukalenteri 2023 vai valmistaa itse tehty seksikalenteri?

Mitä omaan kalenteriin voisi laittaa?

Ainutlaatuisen ja leikkisän jouluaiheisen seksiadventtikalenterin luominen on itsessään jo hauska projekti. Kalenterin voi askarrella esimerkiksi mehutölkeistä, jos ne huuhtelee kunnolla – tai sitten ihan pahvista tai kartongista. Voit ostaa kartonkia esimerkiksi toimistotarvikekaupasta. Alle me listasimme omia ehdotuksiamme luukkujen taakse.

Huomaa: Kun teet kalenterin itse, se voi sisältää myös tuhmia lupauksia ja tekoja. Seksilelu-joulukalenteri netistä ostettuna sisältää yleensä vain tuotteita.

Päivä 1: Flirttailevat joulupyjamat

Aloita kuukausi uudella juhlavalla, flirttailevalla joulupyjamalla. Osta kumppanillesi jokin mukava, mutta samalla seksikäs pyjama-asuste tai vastaava. Vaihtoehtoisesti voit hankkia kumppanillesi esimerkiksi seksikkäät alushousut.

Päivä 2: Sensuaalinen hieronta

Toisen luukun takaa voisi paljastua lappu, joka lupaa sensuaalisen hieronnan. Luo iltaan intiimi tunnelma kynttilöin ja kevyen musiikin avulla ja anna kumppanillesi pitkä hieronta.

Päivä 3: Sormivibraattori

Laita kolmannen luukun taakse pieneen kokoon mahtuva sormivibra. Näitä saa verkkokaupoista suhteellisen huokeaan hintaan, mutta ne toimivat todella hyvin! Jos hyvin käy, pääset illalla kokeilemaan vibraattoria tositoimissa.

Päivä 4: Tuhmat kupongit

Kirjoita lapuille erilaisia tuhmia akteja, joita haluat kumppanisi kanssa tehdä. Ne voivat olla kaikkea romanttisesta illallisesta rajuun anaaliseksiin asti. Kumppanisi saa sitten lunastaa kupongit haluamanaan hetkenä.

Päivä 5: Rooliasu

Yllätä kumppanisi eroottisella rooliasulla. Hoitsu, poliisi, sisäkkö, nahka-Jorma. Kaikki seksikkäitä valintoja. Luukusta löytyvä asu voi olla joko sinun tai kumppanisi ylle tarkoitettu. (Etenkin miehet rakastavat sitä, että luukusta tuleekin naiselle sopiva asu… Jonka nainen sitten pukee tietysti ylleen ja esittelee miehelleen.)

Päivä 6: Romanttinen vaahtokylpy

Jälleen yksi ”lippulappu”. Mutta ne voivat olla aika hyviäkin: Lupaa illaksi lasi sampanjaa ja vaahtokylpy. Täydellinen rentoutuminen on ihanaa. Sitäpaitsi, vaahtokylpy ennen Linnan juhlia on aina hyvä idea.

Päivä 7: Anustappi

No tämä ei vaadi selityksiä.

Päivä 8: Silmänaamio

Tai suomalaisittain siis side silmille. Kokeilkaa erilaisia kosketuksia, kun toinen teistä on silmät sidottuna: hierontaa, hivelyä, spänkkäystä. Kaikki tuntuu erilaiselta side silmillä!

Päivä 9: Kullikarkit

Tänään luukkuun voi laittaa kullitikkarin, anussuklaan tai vaikka kivesten muotoisia viinikumeja. Hauskaa ja maukasta.

Päivä 10: A Song of Ice and Fire

Kokeilkaa aistileikkiä käyttämällä kylmää ja kuumaa (ei tulikuumaa). Voitte sivellä jääpaloja toisten iholla, myös silmät sidottuna, jos tykkäsitte luukun 8 silmänaamiosta. Jos ymmärsit George R. R. Martin viittauksen, saat lisäpisteitä.

Päivä 11: Penisrengas

Jos teistä ainakin toisella on kulli, penisrengas on kokeilemisen arvoinen. Netistä saa hyviä settejä melko edullisesti.

Päivä 12: Suihinotto tonttulakissa

Pukeudu tonttuasuun ja anna kumppanillesi kunnon suihinotto.

Päivä 13: Niskahieronta

Ei joka luukussa voi olla jotain pervoa. On ihan OK, että välillä nautitte toisistanne myös vaatteet päällä.

Päivä 14: Käsiraudat

Käsiraudat tai muut kevyet käsikahleet ovat oiva tapa tutustua BDSM:n ja sidonnan maailmaan. Päättäkää, kumpi teistä sidotaan ensin ja antakaa mennä.

Päivä 15: The Taste Game

Kerää yhteen iso lautasellinen kaikkea hyvää maisteltavaa ja kerro, että päivän luukkuun liittyy haaste. Sido kumppanisi silmät ja syötä hänelle yksi kerrallaan erilaisia asioita – tikkaria, mansikoita, banaania, suklaata… Ja lopulta tunge sukupuolielimesi hänen suuhunsa (toimii parhaiten, jos olet itse mies). Toki suostumuksella.

Päivä 16: G-pistekiihotin

Kumman G-piste? Sen saat päättää itse. Kiihottimia löytyy niin miehille kuin naisille.

Päivä 17: Lääkärintarkastus

Tänään luukusta paljastuu kutsu lääkärintarkastukseen (tai esim. stetoskooppi ja seksikäs hoitsuasu). Pitäähän sitä jouluna tietää, että kaikki on kunnossa. Toinen teistä toimii lääkärinä tai hoitajana ja potilas suostuu tutkittavaksi monin eri tavoin.

Päivä 18: Geishakuulat

On taas aika saada joulukalenterin luukusta seksilelu. Geishakuulat sopivat niin treeniin, esileikkiin kuin penetraationkin ajaksi.

Päivä 19: Poliisileikki

Luukussa voi olla vaikka pamppu, poliisiasu tai poliisilakki. Käsiraudathan teillä jo olikin. Aloita kuulustelu ja rankaise rosvoa ansaitusti!

Päivä 20: Dildo kiveksillä

Aidon näköinen dildo on kiva lisä. Ja helppo lahja.

Päivä 21: Pitkä hieronta ilman penetraatiota

Tänään keskitytään vain toiseen teistä. Anna kumppanillesi superpitkä hieronta, joka muuttuu koko ajan sensuellimmaksi. Anna hänelle myös seksuaalista nautintoa, mutta ilman penetraatiota. Tänään keskitytään vain häneen.

Päivä 22: Parivibraattori

Sekä miehelle että naiselle yhteiskäyttöön sopiva parivibraattori tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia toistenne tyydyttämiseen.

Päivä 23: Seksikkäät alusasut

Joulun pyhät ovat alkamassa ja nyt joulukalenterista paljastuu seksikkäitä hepeneitä. Täydellinen asu pyhien leikkeihin.

Päivä 24: Etäohjattava vibraattori

Joko mobiilisovelluksesta tai kaukosäätimestä ohjattava vibraattori tuo jännitystä arkeen. Laita vibra pikkuhousuihin, kun suuntaatte jouluillalliselle ja anna säädin kumppanillesi. Tulee perhejoulusta kerrankin mielenkiintoinen.

Tässä meidän 24 ehdotustamme seksi joulukalenteriin!

Mikä on Sinful joulukalenteri?

Sinful on erinomainen seksikauppa netissä. Sinful-joulukalenteri on noussut legendaariseen kulttimaineeseen. Se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle, jos et itse halua koota omaa seksi-joulukalenteria. Sinful-kalenterissa on 24 erilaista seksivälinettä. Muista tilata kalenteri ajoissa ennen joulukuuta.