Lypsäminen eli milking

Lypsäminen: mitä on milking?

Lypsy, lypsäminen, milking. Onko termi sinulle tuttu? Ei hätää, ei se ole kovin monelle muullekaan selkeä käsite.

Mitä lypsäminen siis oikeastaan tarkoittaa? Tässä artikkelissa sukellamme syvään päähän ja selvitämme, mitä milking tarkoittaa.

Määritelmä

Lypsäminen on termi, jolla voi olla erilaisia merkityksiä riippuen kontekstista, jossa sitä käytetään.

Seksin maailmassa milking voi tarkoittaa kahta asiaa.

  • Eturauhasen lypsy, joka tunnetaan myös nimellä eturauhasen hieronta, sisältää eturauhasen manuaalisen stimuloinnin. Tarkoitus on tietysti saada mahdollisimman paljon siemennestettä tai ”maitoa” peniksestä.
  • Nännilypsyssä puolestaan ​​nänniä stimuloidaan, jotta siitä tulisi maitoa. Tavoite on yleensä seksuaalinen nautinto tai imetysfetissi.

Eturauhasen lypsäminen

Eturauhasen lypsäminen on tekniikka, jota käytetään usein miehen seksuaaliseen nautintoon – mutta myös terveyssyistä.

Eturauhanen on saksanpähkinän kokoinen rauhanen, joka sijaitsee miehillä juuri virtsarakon alapuolella, ja sillä on rooli siemennesteen tuottamisessa. Eturauhasen lypsyssä eturauhasta hierotaan tai siihen kohdistetaan painetta peräsuolen kautta. Tyypillisesti sormilla tai eturauhasen hierontalaitteilla.

Tämä voi johtaa siemennesteen vapautumiseen peniksestä (ejakulaatio), mikä voi olla erittäin nautinnollista ja saattaa myös tuoda terveyshyötyjä, kuten lievittää eturauhasongelmien oireita ja parantaa eturauhasen yleistä terveyttä.

Nännilypsy

Nännilypsy, joka tunnetaan myös nimellä indusoitu laktaatio tai imetysleikki, sisältää nännien stimuloimisen, jotta ne tuottavat maitoa joko seksuaalisen nautinnon tai fetissin tarkoituksiin. Tämä toiminta liittyy usein BDSM:ään, fetisismiin tai aikuisten hoitosuhteisiin (ANR), joissa toinen kumppani voi imeä toisen kumppanin imettävistä rinnoista.

Nännilypsy voidaan saada aikaan erilaisilla tekniikoilla, kuten manuaalisella stimulaatiolla, rintapumpulla tai jopa tietyillä lääkkeillä tai yrttilisillä, jotka voivat auttaa stimuloimaan imetystä.

Turvallisuudesta

Kuten missä tahansa seksuaalisessa toiminnassa, turvallisuuden tulee aina olla etusijalla. Lypsyssä on tärkeää noudattaa hyvää hygieniaa ja käyttää puhtaita käsiä tai välineitä infektioriskin minimoimiseksi. Eturauhasen lypsyssä liukuvoiteen käyttö ja hellävaraisuus peräsuolen limakalvon vaurioitumisen välttämiseksi on ratkaisevan tärkeää.

Terveyshyödyt ja -riskit

Eturauhasen lypsämisellä voi olla mahdollisia terveyshyötyjä, kun se tehdään oikein ja turvallisesti. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että säännöllinen eturauhasen lypsy voi auttaa parantamaan eturauhasen terveyttä edistämällä parempaa verenkiertoa, vähentämällä tulehduksia ja mahdollisesti ehkäisemällä hyvänlaatuista eturauhasen liikakasvua ja eturauhastulehdusta. On kuitenkin tärkeää huomata, että näitä väitteitä ei tueta yleisesti, ja tarvitaan lisää tutkimuksia, jotta voidaan täysin ymmärtää eturauhasen lypsämisen terveysvaikutukset.

Taasen nännilypsy tai indusoitu laktaatio voi häiritä kehon luonnollista hormonitasapainoa, eikä se välttämättä ole turvallista kaikille – etenkään niille, jotka ovat raskaana tai imettävät.

Milking-vinkit

Jos olet kiinnostunut milking-seksistä, tässä on joitain vinkkejä.

Kouluta itseäsi: Opeta itseäsi lypsämiseen osallistuvien ruumiinosien anatomiasta ja ymmärrä näihin toimintoihin liittyvät mahdolliset riskit ja hyödyt.

Muista hyvä hygienia: Hyvän hygienian ylläpitäminen on ratkaisevan tärkeää lypsämisen yhteydessä. Käytä puhtaita käsiä tai laitteita ja varmista, että kaikki käytetyt laitteet tai työkalut puhdistetaan ja desinfioidaan asianmukaisesti ennen käyttöä ja sen jälkeen infektioriskin vähentämiseksi.

Käytä liukkaria: Kun lypsät eturauhasta, käytä vesipohjaista liukuvoidetta kitkan minimoimiseksi ja peräsuolen limakalvon loukkaantumisriskin vähentämiseksi. Vältä silikoni- tai öljypohjaisten liukkareiden käyttöä.

Ole lempeä ja kuuntele kehoasi: Kun lypsät mitä tahansa, ole lempeä ja kuuntele kehosi vihjeitä. Lopeta välittömästi, jos tunnet kipua tai epämukavuutta.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että lypsäminen eli milking on termi, jolla voi olla erilaisia merkityksiä riippuen siitä, missä yhteydessä sitä käytetään. Milking liittyy usein eturauhaseen tai nänneihin.