Parhaat roolileikki ideat

Roolileikki-ideat seksiin – top10 parhaat vinkit rooleihin

Roolileikit voivat olla jännittävä tapa piristää seksielämääsi. Mutta mistä aloittaa ja mitä eri rooleja juuri me voisimme kokeilla? Ei hätää, me listasimme 10 parasta ideaa roolileikkeihin!

Osta asut roolileikkeihin netistä

1. Lääkäri ja potilas

Legendaarinen lääkärileikki! Tässä skenaariossa toinen kumppani näyttelee lääkärin roolia ja toinen potilasta. Lääkäri suorittaa potilaalle lääketieteellisen tutkimuksen, joka voi johtaa sisäiseen tutkimukseen asti.

Voitte myös tietysti olla lääkäri ja sairaanhoitaja tai hoitsu ja potilas.

Vinkki: Käytä rekvisiitta, kuten stetoskooppia, kuumemittaria ja lääkärin tai hoitsun asua, jotta roolileikki on realistisempaa.

2. Opettaja ja opiskelija

Opettaja-opiskelija-dynamiikka on klassinen roolileikki-idea. Toinen esittää opettajaa, kun taas toinen on opiskelija. Opettaja voi antaa oppilaalle oppitunnin, jota hän ei unohda. Tai määrätä tämän jälki-istuntoon.

Vinkki: Kokeile luokkahuoneen luomiseen taulua ja työpöytää. Karttakeppi sopii täydellisesti pieneen piiskaukseen, jos oppilas ei ole tehnyt kotitehtäviään.

Sihteeri ja pomo seksileikki

3. Pomo ja työntekijä / sihteeri

Toinen esittää pomoa, kun taas toinen on työntekijä. Pomo voi hyödyntää heidän voimadynamiikkaansa ja pitää hauskaa työntekijänsä kanssa. Läksytä laiskaa työntekijää tai käske hänet hommiin. Myös palaverin muuttuminen panohommiksi ja seksikäs PowerPoint (näytä vaikka alastonkuvia itsestäsi muka ”vahingossa”) toimivat aina.

Yhdessä variaatiossa pomo panee sihteeriään. Sihteeri voi vaikka tiukassa hameessaan tiputtaa kynät pöydältä ja noukkia niitä perse pystyssä.

Vinkki: Pukeudu ammattimaisiin asuihin luodaksesi realistisemman ilmapiirin. Puku on aina seksikäs.

4. Muukalainen baarissa

Tässä roolileikki-ideassa yksi kumppani teeskentelee olevansa muukalainen (tuntematon henkilö) ja iskee sitten toisen baarista. Kaksikko voi palata hotellihuoneeseensa viettämään intohimon yötä.

Vinkki: Käytä eri nimeä ja persoonaa lisätäksesi skenaarion realistisuutta. Roolileikistä tulee entistä realistisempi, jos olette varanneet hotellihuoneen yöksi. Tai jopa niin, että muukalainen on varannut huoneen ja toinen ei tiedä siitä mitään.

5. Vampyyri ja uhri

Jos pidät yliluonnollisuudesta, vampyyri-uhri -roolileikki voi olla jännittävä kokemus. Toinen kumppani esittää vampyyria, kun taas toinen on uhri.

Vinkki: Pukeudu tummiin ja goottilaisiin vaatteisiin luodaksesi tunnelman. Tekohampaat ja tekoveri tekevät tunnelmasta parhaassa tapauksessa jopa hieman pelottavan.

6. Julkkis ja fani

Tässä ideassa yksi kumppani esittää julkkista ja toinen on fani. Fani voi tavata julkkiksen ja saada villeimmät fantasiansa toteutumaan. Pitäkää vaikka nimikirjoitustapahtuma. Bändärit on aina kuumia!

Vinkki: Tutki suosikkijulkkistasi ja heidän tapojaan ja pukeutumistaan niin saat leikistä realistisemman.

Valokuvaaja ja malli roolileikki

7. Valokuvaaja ja malli

Tässä skenaariossa toinen kumppani toimii valokuvaajana, kun taas toinen on malli. Valokuvaaja voi ottaa kuvia mallista provosoivissa asennoissa ja vähissä vaatteissa, mikä johtaa kiihkeisiin kohtaamisiin.

Vinkki: Käytä oikeaa kameraa ja rekvisiittaa, kuten taustaa ja valaistuslaitteita, luodaksesi realistiset kuvausolosuhteet. Kuvat jäävät upeaksi muistoksi ja niiden katselu voi johtaa uuteen kiihkoon.

8. Isäntä ja orja

Tässä BDSM-vaikutteisessa roolileikissä yksi toimii isäntänä ja toinen on orja. Isäntä voi antaa orjalle käskyjä ja saada orjan täyttämään kaikki toiveensa. Jos harrastatte todella rajuja otteita, kannattaa ennen seksin aloittamista sopia myös turvasana.

Vinkki: Käytä sidontavälineitä. Hanki käsiraudat ja köysiä, jotta roolileikki tulee autenttisemmaksi. Voit myös vaikkapa piiskata orjaa, jos orja mokailee tai laiskottelee.

9. Alien ja ihminen

Jos pidät scifistä, avaruusolio-ihmis-roolipeli voi olla hyvä kokemus. Toinen kumppani esittää alienin roolia, kun taas toinen on ihminen, jonka muukalainen on vanginnut. Oletko valmis suolensisäiseen tutkimukseen?

Vinkki: Käytä meikkiä ja rekvisiittaa luodaksesi vakuuttava avaruusolioasu. Toki teemana voi olla myös vaikka Avatar, Star Wars tai Star Trek.

10. Palomies ja pelastettava

Palomies-uhri -roolileikissä palomies pelastaa toisen kumppanin palavasta rakennuksesta. Kaksikko voi sitten juhlia pakoaan paloletkua imemällä (pelastettava voi osoittaa kiitollisuutensa suihinotolla).

Vinkki: Käytä rekvisiitta, kuten palomiehen univormua ja sammutinta, jotta roolileikki on realistisempi.

Roolileikki-idean valitseminen

Ensimmäinen askel roolileikissä on nimenomaan valita skenaariosi. Yllä listasimme 10 hyvää ideaa. Tärkeintä on kuitenkin valita tilanne, joka innostaa sekä sinua että kumppaniasi.

Kun olet valinnut skenaariosi, on aika luoda itse tilanne. Tämä voidaan tehdä rekvisiitan, seksi- tai rooliasujen ja musiikin avulla.

Jos näyttelet tuhmaa sairaanhoitajaa ja potilasta, haluat ehkä perustaa makuuhuoneeseesi väliaikaisen lääkärin vastaanoton, jossa on stetoskooppi ja lääkäripuku. Tärkeintä on luoda mukaansatempaava ympäristö, joka auttaa sinua pääsemään hahmoon.

Hahmon rooliin asettuminen

Käytä aikaa luodaksesi itsellesi persoona, joka sopii valitsemaasi roolileikkiin. Tämä voi olla yhtä yksinkertaista kuin äänensävyn muuttaminen tai niin monimutkainen kuin täyden taustatarinan luominen hahmollesi.

Kommunikointi kumppanisi kanssa

Ennen kuin aloitat roolileikin, varmista, että kommunikoit kumppanisi kanssa siitä, mitä haluatte saada irti kokemuksesta. Keskustelu voi sisältää sopimisen rajoista, jotka teillä molemmilla on, sekä kaikista erityisistä fantasioista, joita haluat kokeilla.

Irtaudu estoista

Yksi roolileikin hienoista puolista on, että sen avulla voit päästää irti estoistasi ja kokeilla uusia asioita turvallisessa ympäristössä. Älä pelkää päästä hahmoon ja omaksua roolisi täysin. Unohda aiempi itsesi. Olet nyt uudessa roolissa.

Puhu jälkikäteen

Kun roolileikkisi on ohi, käytä aikaa keskusteluun kumppanisi kanssa. Tämä voi olla loistava tilaisuus puhua siitä, mikä toimi ja mikä ei, sekä tutkia uusia fantasioita tai toiveita, jotka ovat tulleet esille leikin aikana.

Yhteenveto

Lopuksi, roolileikki voi olla jännittävä ja hauska tapa lisätä vaihtelua seksielämääsi. Me annoimme 10 hyvää roolileikki-ideaa, mutta vaihtoehtoja on loputtomasti. Joten miksi et kokeilisi ja katso mihin fantasiasi sinut vie?