Seksiviestit ja sekstailu

Seksiviestit: opi sekstailun kiihottavat vinkit ja tekniikat

Teknologian kehittyessä myös ihmisten seksuaalisuus kehittyy. Eräs moderni intiimin kommunikoinnin muoto, joka on noussut suosioon viime vuosina, on seksiviestit eli sekstailu – eli seksuaalisten viestien, kuvien tai videoiden lähettäminen elektronisten laitteiden avulla.

Unohda seksiviestit, live seksi on nykypäivää

Chaturbate BanneriChaturbate.com on ilmainen aikuisten live-video ja webcam-sivusto.

 • Ei pakko luoda tiliä
 • Pääset heti katsomaan live-videoita.
 • Helppo käyttää

Siirry sivustolle

Sekstailusta on tullut tapa pariskunnille ilmaista fantasioitaan ja luoda intohimoa, vaikka he ovat fyysisesti eri paikoissa. Sexting eli sekstailu on kuitenkin yleistynyt myös täysin tuntemattomien ihmisten välillä mm. Tinderin, Snapchatin ja erilaisten nettifoorumien kautta.

Hae seuraa sekstailuun

Mitä sekstailu on?

Sekstailu on seksuaalisten viestien, valokuvien, videoiden tai muun median lähettämistä elektronisten laitteiden, kuten älypuhelimien, tietokoneiden tai tablettien kautta.

Sekstailu voi olla romanttisessa suhteessa olevien kumppanien välistä tai jopa täysin tuntemattomien ihmisten välistä.

Seksiviestit voivat ottaa monia muotoja, mukaan lukien eroottinen kielenkäyttö, vihjailevat valokuvat tai paljastavat videot. Sekstailuun voi myös liittyä monenlaisia seksuaalisia aiheita tai fantasioita.

Sextingissä on tärkeää muistaa, että suostumus on äärimmäisen tärkeää. Molempien osapuolten on oltava halukkaita ja innostuneita osallistujia, eikä minkäänlaista pakottamista tai painostusta voida hyväksyä. Pyytämättä lähetetyt dickpicit eivät ole OK millään tasolla.

Sekstailun edut

Seksiviesteillä voi olla useita etuja pariskunnille.

 • Lisää läheisyyttä
 • Piristää kaukosuhteita
 • Tarjoaa paikan seksuaaliselle ilmaisulle
 • Tarjoaa tilaisuuden tutkia ja ilmaista fantasioita, joista voi olla vaikea keskustella henkilökohtaisesti
 • Vahvistaa seksuaalista yhteyttä
 • Toimii esileikin muotona ja lisää seksuaalista jännitystä
 • Mahdollistaa spontaanisuuden ja luovuuden

Parhaat käytännöt sekstailuun

Vaikka seksiviestit voivat olla hauska ja nautinnollinen seksuaalisen ilmaisun muoto, on tärkeää lähestyä aihetta varoen. Tässä muutamia vinkkejä.

 • Suostumus on avainasemassa: Varmista aina, että kaikki sekstailuun osallistuvat osapuolet ovat halukkaita ja innostuneita osallistujia.
 • Kommunikoi rajoista: Keskustele ja määritä rajoja kumppanisi kanssa ennen kuin aloitat seksiviestien lähettämisen. Rajat voivat sisältää aiheita tai mediatyyppejä, jotka ovat kiellettyjä, sekä rajojen asettamista seksin jakamiselle muiden kanssa tai niiden tallentamiselle laitteisiin.
 • Muista yksityisyys: Seksiin kuuluu intiimin ja avoimen sisällön jakaminen, joten yksityisyyden kunnioittaminen on erittäin tärkeää. Vältä seksiviestien jakamista kenenkään ulkopuolisen kanssa ilman kumppanisi nimenomaista lupaa ja ole varovainen tallentaessasi niitä laitteisiin, joihin muut voivat päästä.
 • Käytä suojattuja viestintämenetelmiä: Käytä suojattuja viestintäsovelluksia varmistaaksesi, että luvattomat henkilöt eivät sieppaa tai käytä viestejäsi.

Yleiset virheet

Vaikka sekstailu voi olla hauska ja jännittävä seksuaalisen ilmaisun muoto, on tärkeää olla tietoinen yleisistä virheistä, jotka voivat johtaa väärinkäsityksiin tai negatiivisiin kokemuksiin.

Seksiviestin lähettäminen väärälle vastaanottajalle: Tarkista vastaanottaja uudelleen ennen kuin painat Lähetä-painiketta, jotta vältät sisällön lähettämisen väärälle henkilölle, mikä voi johtaa hämmennykseen tai erikoisiinkin seurauksiin.

Selkeän suostumuksen saamatta jättäminen: Varmista aina, että sinulla on selkeä ja innostunut suostumus kumppaniltasi ennen kuin aloitat sekstailun.

Et ymmärrä rajoja: Kunnioita kumppanisi rajoja ja mukavuustasoa. Vältä sekstailuun painostamista, jos kumppanisi ei ole tyytyväinen siihen.

Vinkit sekstailuun

Tehdäksesi sekstailusta nautinnollisen ja positiivisen kokemuksen, tässä on joitain vinkkejä.

Rakenna seksuaalista jännitettä: Aloita hienovaraisilla vihjeillä tai kiusaavilla viesteillä luodaksesi jännitettä, ennen kuin sukellat suoraan eroottiseen sisältöön. Eteneminen hitaasti parantaa kokemusta ja lisää kiihottumista.

Käytä kuvailevaa kieltä: Käytä kuvailevaa kieltä maalataksesi eloisia ja houkuttelevia kuvia sanoilla. Kuvaile, mitä haluat tehdä, miltä sinusta tuntuu ja mitä haluat sinulle tehtävän.

Jaa kohteliaisuuksia: kehu kumppanisi ulkonäköä, ominaisuuksia tai toimintaa. Tämä lisää itseluottamusta ja lisää kokemuksen läheisyyttä.

Ole luova: Käytä luovuutta seksiviesteissä sisällyttämällä mukaan roolileikkejä, fantasioita tai skenaarioita, jotka innostavat sinua ja kumppaniasi. Tämä voi lisätä jännitystä sexting-viestailussanne.

Kunnioita kumppanisi tyyliä ja tahtia: Ymmärrä, että kaikilla on erilaisia mukavuustasoja ja rajoja sekstailun suhteen. Kunnioita kumppanisi vauhtia ja mukavuustasoa ja vältä painostamasta kumppaniasi liian suoriin viesteihin

Käytä hymiöitä tai giffejä: Emojit tai gifit voivat lisätä leikkisää ja hauskaa elementtiä seksiviesteihin. Ne voivat auttaa välittämään tunteita, ilmaisuja ja reaktioita kevyellä tavalla, mikä tekee sextingistä kiinnostavampaa.

Sexting ihmissuhteissa

Sexting voi olla tapa lisätä läheisyyttä ja seksuaalista jännitettä ihmissuhteeseesi.

 • Määritä selkeät rajat: Keskustelkaa siitä, mikä on mukavaa ja hyväksyttävää teille molemmille, ja aloittakaa sekstailu.
 • Personoi seksiviestisi: Käytä henkilökohtaista kieltä, viittauksia tai muistoja, jotka liittyvät suhteeseesi. Tämä saa sekstailun tuntumaan intiimimmältä ja erityisemmältä.
 • Kunnioita yksityisyyttä: Kunnioita kumppanisi yksityisyyttä ja älä jaa hänen viestejään eteenpäin.
 • Ole tietoinen ajoituksesta: Vältä eroottisen sisällön lähettämistä, kun kumppanisi on kiireinen tai ei ehkä ole oikeassa mielentilassa.
 • Kokeile ja pidä hauskaa: Sekstailu parisuhteessa voi olla tilaisuus tutkia uusia fantasioita ja roolileikkejä. Keskustele kumppanisi kanssa siitä, mitä puolia haluatte tutkia ja pitäkää hauskaa sen kanssa!

Seksiviestit ja verkkoturvallisuus

Sekstailuun kuuluu eroottisen sisällön jakaminen, mikä voi sisältää riskejä. Tässä on muutamia vinkkejä turvallisuuden varmistamiseksi.

Suojaa yksityisyyttäsi: Ole aina varovainen jakaessasi henkilökohtaisia tietojasi, kuten koko nimeäsi, osoitettasi tai yhteystietojasi. Pidä henkilöllisyytesi ja henkilötietosi yksityisinä mahdollisten riskien välttämiseksi.

Käytä suojattuja alustoja: Käytä suojattuja viestinvälitysalustoja tai sovelluksia, jotka tarjoavat päästä päähän -salauksen viestittelyyn.

Muista kuvakaappaukset: Muista, että kuvakaappauksia voidaan ottaa viesteistäsi myös ilman suostumustasi. Vältä jakamasta sisältöä, jota et halua oikeasti jakaa.

Aseta selkeät odotukset: Keskustele ja aseta selkeät odotukset kumppanisi kanssa eroottisen sisällön käsittelystä. Sovi siitä, sallitaanko kuvakaappaukset tai muut tallennus- tai jakamismuodot ja missä olosuhteissa.

Ole varovainen vieraiden ihmisten kanssa: Vältä viestittelyä tuntemattomien tai sellaisten henkilöiden kanssa, joihin et luota.

Ilmoita häirinnästä tai väärinkäytöstä: Jos kohtaat häirintää, väärinkäyttöä tai eroottisen sisällön jakamista ilman suostumusta, ilmoita siitä välittömästi asianomaisille viranomaisille tai alustoille. Suojele itseäsi ja hae tarvittaessa tukea.

Usein kysytyt kysymykset

Listasimme alle sekstailuun ja seksiviesteihin liittyviä yleisiä kysymyksiä vastauksineen.

Mitä on sekstailu?

Sekstailulla tai seksiviesteillä tarkoitetaan seksuaalisten viestien, kuvien tai videoiden lähettämistä tai vastaanottamista digitaalisten laitteiden kautta, tyypillisesti käyttämällä viestintäsovelluksia tai muita verkkoalustoja. WhatsApp on nykyään suosittu alusta. Samoin Snapchat. Toisaalta myös Tinder tietyntyyppiselle flirtille.

Onko sekstailu laillista?

Jos molemmat osapuolet ovat aikuisia (yli 18v) ja ovat suostuneet sekstailuun, on se laillista. Kullikuvien lähettely ilman lupaa taas on seksuaalista häirintää ja sitä ei tule tehdä ilman yhteisymmärrystä.

Kuinka aloittaa seksiviestittely kumppanin kanssa?

Aloita mittaamalla kumppanisi kiinnostus ja vahvistamalla suostumus. Aloita flirttailevilla viesteillä ja siirry vähitellen ronskimpaan sisältöön.

Liittyykö seksiviesteihin riskejä?

Kyllä, sekstailuun sisältyy aina riskejä. Periaattessa lähettämäsi kuvat voivat päätyä vääriin käsiin – esimerkiksi jonnekin Internetin palstoille. Toki tämä on täysin laitonta. On kuitenkin erittäin tärkeää, että voit luottaa viestien vastaanottajaan ja pidät itse huolta yksityisyydestäsi.

Sopivatko seksiviestit kaukosuhteeseen?

Kyllä, seksiviestit voivat olla tapa säilyttää läheisyys kaukosuhteissa. Niillä suhteeseen saadaan seksuaalista jännitystä, vaikka välimatka onkin pitkä.

Mitä teen, jos kuviani on jaettu laittomasti?

Jos joku jakaa sisältöäsi ilman lupaa, ilmoita asiasta ensin kyseisellä alustalle (esim. Reddit, Tinder, foorumit, jne). Tämän jälkeen tarvittaessa ota yhteys poliisiin ja tee rikosilmoitus.

Voiko sekstailu olla esileikkiä?

Ehdottomasti. Sexting eli sekstailu voi toimia eräänlaisena digitaalisena esileikinä, rakentaen jännitystä ja kiihottumista ennen fyysistä läheisyyttä.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että seksiviestit voivat olla hauska ja intiimi tapa parantaa seksuaalista yhteyttä ja läheisyyttä kumppanin kanssa, mutta siihen liittyy myös velvollisuuksia ja mahdollisia riskejä. On erittäin tärkeää asettaa etusijalle kommunikaatio, suostumus ja verkkoturvallisuus, kun sekstaat.