Coital Alignment Technique eli CAT-seksiasento

Coital Alignment Technique eli CAT on seksIasento ja tekniikka, joka on suunniteltu maksimoimaan klitoriksen stimulaatio penetroivan seksin aikana.

CAT-asento on melko lähellä lähetyssaarnaajaa, mutta mies asettaa lantionsa aiempaa korkeammalle ja kohdistaa näin ylöspäin suuntautuvaa painetta naisen klitoriksen alueelle penetraation aikana. Tämän paineen ja paineenvaihtelun (kun mies liukuu edestakaisin) tarkoituksena on lisätä klitoriksen suoraa stimulaatiota.

  1. Asetu lähetyssaarnaajaan. Laita penis sisälle.
  2. Mies nostaa lantiotaan ylemmäs kohti naisen alavatsaa. Pysy tällä tapaa normaalia ylempänä ja aloita edestakainen liike.
  3. Miehen liike saa aikaiseksi paineen tunnetta ja paineen vaihtelua naisen klitoriksen alueella.

Hyödyt

CAT:n ensisijainen hyöty on suora klitorinen stimulaatio yhdynnän aikana, mikä voi lisätä nautintoa ja mahdollisesti johtaa voimakkaampiin orgasmeihin klitorisherkillä naisilla.

Lisäksi CAT-seksiasento korostaa läheistä fyysistä kontaktia ja synkronoituja liikkeitä, mikä edistää syvempää läheisyyden ja yhteyden tunnetta kumppanien välillä. Se voi lisätä emotionaalista sidettä ja molemminpuolista nautintoa seksuaalisten kohtaamisten aikana.

Tosielämän kokemuksia

Ihmisten kokemukset CAT-asennosta voivat vaihdella heidän anatomiansa, herkkyytensä ja henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan. Jotkut ihmiset raportoivat erittäin miellyttävistä ja orgasmiin johtavista kokemuksista, kun taas toiset eivät pidä CAT-asentoa ollenkaan tehokkaana.

Me suosittelemme jokaista kokeilemaan ja arvioimaan tuntemukset itse.

Muunnelmia

Jos asento ei tunnu aluksi hyvältä, kokeile ottaa mukaan tyynyjä tai kiiloja. Asennon pienet muutokset voivat auttaa parantamaan mukavuutta ja silti säilyttämään halutun CAT-asennon.

Toimiiko CAT oikeasti?

Vaikka CAT on saanut positiivista palautetta monilta henkilöiltä, on tärkeää hallita odotuksia. Kaikki parit eivät koe samanaikaisia orgasmeja eivätkä välttämättä edes pidä CAT-asennosta. Vain kokeilemalla voit tietää.

Yhteenveto

Coital Alignment Technique (CAT) on seksiasento, jonka tarkoitus on maksimoida klitoriksen stimulaatiota penetraation aikana.