Strippaus kumppanille

Strippaus kumppanille – 8 vinkkiä

Strippaus kumppanille voi olla todella tehokas ja intiimi tapa kiusoitella ja saada teidät molemmat siihen oikeaan fiilikseen. Jos haluat tehdä kokemuksesta ikimuistoisen, ota nämä vinkit talteen!

1. Luo oikea ilmapiiri

Tunnelman luominen on ensiarvoisen tärkeää onnistuneelle strippaukselle. Himmennä valot, laita aistillista musiikkia soimaan ja harkitse kynttilöiden sytyttämistä tai pehmeän värillisen valaistuksen käyttämistä (esim. punertavan sävyjä) houkuttelevan tunnelman luomiseksi. Tavoitteena on tehdä ympäristöstä intiimi ja samalla rento ja mukava.

2. Valitse oikea asu

Valitse asu, joka täydentää vartaloasi ja saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja seksikkääksi. Seksikkäät alusvaatteet, provosoiva rooliasu tai jopa pelkkä oma suosikkivaatteesi voi toimia hyvin. Harkitse yllätyselementtiä kerrostelemalla asuasi, mikä mahdollistaa asteittaisen strippauksen. Onkin tärkeää, että paljastat itseäsi pikkuhiljaa.

3. Aloita hitaasti

Avain mukaansatempaavaan strippaukseen on aloittaa hitaasti ja rakentaa molemmille kiihottumista pikkuhiljaa. Aloita hienovaraisilla liikkeillä ja pidä katsekontakti kumppanisi kanssa. Anna kehosi heilua sensuellisti musiikin tahdissa, kiusaten ja näyttäen välähdyksiä tulevasta. Suurin virhe mitä voit tehdä on ottaa kaikki vaatteet heti pois. Strippaus on matka, josta kuuluu nauttia. Tavoite ei ole päätyä alasti mahdollisimman nopeasti.

4. Käytä rekvisiittaa

Rekvisiitta voi lisätä ylimääräistä jännitystä strippauksee. Mieti esimerkiksi sopivan tuolin, höyhenien, puuhkan tai silkkihuivin käyttöä liikkeiden tehostamiseksi. Leikkisä vuorovaikutus rekvisiitan kanssa voi lisätä esitykseen draamaa ja leikkisyyttä. Toki mukaan voi ottaa myös vaikkapa seksileluja (tai sitoa esim. kumppani käsiraudoilla tuoliin kesken esityksen).

5. Käytä kiusaavia liikkeitä

Käytä kiusaavia liikkeitä, jotka korostavat kehosi eri osia. Kuljeta käsiäsi kurvejasi pitkin, leiki hiuksillasi tai kosketa varovasti huuliasi. Kiusaavat eleet rakentavat haluja ja pitävät kumppanisi katseen naulattuna sinuun. Voit myös koskettaa kumppanisi kehoa.

6. Muista katsekontakti

Katsekontakti on tehokas viettelyväline. Säilytä yhteys kumppaniisi koko strippauksen ajan katsomalla häntä silmiin (no koko ajan ei ole pakko tuijottaa, mutta käytä katsekontaktia ainakin ajoittain). Katse luo intensiivisen kokemuksen.

7. Rakenna kohti huipennusta

Strippauksen edetessä paljasta vartalostasi vähitellen enemmän ja enemmän. Jätä suurimmat paljastukset (esim. alapää) esityksen huipentumaa varten. Harkitse strippauksen lopettamista itsevarmaan ja houkuttelevaan asentoon, jolloin kumppanisi voi täysin arvostaa aistillista matkaa. Ja kukaties voit siinä kohtaa antaa hänelle vaikka luvan tulla koskemaan sinua.

8. Kannustaa osallistumaan

Joskus on mahtavaa käskeä toista istumaan hiljaa paikallaan… Mutta toisinaan strippaus toimii paremmin interaktiivisena kokemuksena. Tämä voi tarkoittaa, että he istuvat tuolilla sylitanssia varten ja saavat koskea sinua tai jopa auttaa poistamaan osia vaatteistasi – vaikkapa hampaillaan.

Muista, että strippaus on taidemuoto, eikä siihen ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa. Tärkeintä on nauttia kokemuksesta ja nauttia yhteydestä, jonka se tuo suhteeseesi.