Amazon eli amatsoni-seksiasento

Amazon-seksiasento eli amatsoni-asento on suosittu asento pariskunnille, jotka haluavat kokeilla jotain ihan uutta. Asento antaa naiselle täydet ohjat ja ihanan vallan tunteen.

  1. Aloita mies makaamalla selällään jalat hajallaan. Nainen asettuu sitten miehen jalkojen väliin. Nainen voi olla joko polvillaan sängyllä tai seisten sängyn reunalla.
  2. Nainen asettaa sitten kädet miehen lantiolle ohjatakseen itsensä paikoilleen ja voi sitten nojata eteenpäin ja asettaa kätensä sängylle tukeakseen liikettä.
  3. Nainen voi sitten laskeutua peniksen päälle ja hallita tunkeutumisen syvyyttä ja nopeutta haluamallaan tavalla.

Nainen siis käytännössä hoitaa ”lykkimisen” tässä asennossa. Vähän kuin lähetyssaarnaajassa tai kotka-seksiasennossa, mutta roolit ovat vain kääntyneet.

Vinkit Amazon-seksiasentoon

Viestintä on avainasemassa. Varmista, että sinä ja kumppanisi olette samalla sivulla ennen kuin yrität uutta seksiasentoa. Keskustele siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Käytä runsaasti liukuvoidetta varmistaaksesi tasaisen ja mukavan kokemuksen.

Kokeile käyttää tyynyä miehen lantion alla nostaaksesi sitä ylöspäin. Tämä voi luoda syvemmän tunkeutumisen tuntemuksia.

Muista, että jokainen keho on erilainen, ja mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Älä pelkää kommunikoida kumppanisi kanssa ja säädä amatsoni-asentoa aina tarpeen mukaan.