Sakset seksiasento

Sakset-seksiasento eli The Scissors asento

Scissors eli sakset-asento on muunnelma klassisesta saksiasennosta, jossa kumppanit makaavat toisiaan vastapäätä ja ristissä jalkansa muodostaen ”sakset”. Saksi-seksiasento on loistava vaihtoehto pariskunnille, jotka etsivät erilaista ja jännittävää tapaa harrastaa seksiä. Voit tehdä sen seuraavasti.

Kun sakset eivät riitä, käytä seksileluja

Ohjeet sakset-asentoon

1. Asetu seksiasentoon. Asettukaa makaamaan kyljet vastakkain, jalat hieman erillään. Kumppanisi yläjalan tulee olla sinun alemman jalan yläpuolella ja sinun yläjalan tulee olla päällimmäisenä, jolloin muodostuu sakset. Varmista, että kehonne ovat tarpeeksi lähellä toisiaan, jotta voitte suudella ja koskettaa toisianne.

2. Löydä rytmi. Kun olette asennossa, voit alkaa liikuttaa lantiota edestakaisin leikkaavalla liikkeellä. Kokeile eri nopeuksia ja kulmia löytääksesi, mikä tuntuu molemmille parhaalta. Voit myös koskettaa käsilläsi hänen vartaloaan tai voitte pitää kiinni toistenne lantiosta vakauden takaamiseksi.

3. Kokeile kulmien kanssa. Scissors-seksiasennon kauneus on, että on monia tapoja säätää penetraatiokulmaa ja -syvyyttä. Kokeile nostaa tai laskea jalkojasi tai muuttaa lantion asentoa. Voit myös kokeilla tyynyn käyttöä nostaaksesi lantiota.

4. Lisää stimulaatiota. Jotta sakset-seksiasento tuntuu vielä paremmalta, voit sisällyttää siihen klitorisstimulaatiota. Käytä kättäsi tai seksilelua stimuloidaksesi kumppanisi klitorista. Voit myös kokeilla vibraattorin tai luotihierojan käyttöä itseesi saadaksesi lisää nautintoa.

5. Kommunikoi kumppanisi kanssa. Kuten missä tahansa seksiasennossa, viestintä on avainasemassa sen varmistamiseksi, että molemmat kumppanit nauttivat olostaan. Keskustelkaa siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mitä haluat kokeilla seuraavaksi. Älä pelkää antaa palautetta.

Kaiken kaikkiaan Scissors eli saksiseksiasento voi olla hauska ja jännittävä lisä seksielämääsi.