Squirttaus – miten saada nainen ejakuloimaan?

Squirttaus on aihe, joka aina herättää paljon keskustelua. Monet ihmiset ovat kuulleet squirttauksesta, mutta todellakaan kaikki eivät tiedä mitä se on tai miten se saavutetaan. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä squirttaus on, miten se saavutetaan ja joitain terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä näkökohtia, jotka on pidettävä mielessä.

Mitä on squirttaus?

Tieteellisesti squirttaus on nesteen vapautumista Skenen rauhasesta. Rauhasesta, joka sijaitsee lähellä virtsaputkea naisen sukupuolielimissä. Tämä neste eroaa virtsasta ja sisältää kemikaaleja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin miesten siemennesteessä. Squirttaus sekoitetaan usein naisen siemensyöksyyn, mutta nämä kaksi ovat erilaisia. Naisen siemensyöksyssä virtsaputkesta vapautuu pieni määrä valkeahkoa nestettä, kun taas ruiskutukseen liittyy suurempi määrä kirkasta nestettä Skenen rauhasesta.

Kuinka yleistä squirttaus on?

On vaikea sanoa, kuinka yleistä squirttaus on, koska aiheesta on vain vähän tutkimusta. Jotkut tutkimukset ovat ehdottaneet, että 10–50 % naisista on kokenut squirttauksen vähintään kerran elämässään.

Kuinka squirtata?

Vaikka squirttaus voi tapahtua spontaanisti, naiset voivat tehdä joitakin asioita lisätäkseen squirttauksen todennäköisyyttä. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Rentoutuminen ja mukavuus ovat tärkeitä. Squirttaus tapahtuu todennäköisemmin, kun nainen on täysin rento ja sinut itsensä kanssa.
  • Keskity G-pisteeseen. G-piste on erogeeninen alue, joka sijaitsee noin kaksi tuumaa emättimen sisällä emättimen etuseinässä. G-pisteen stimulaatio voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin ja voi lisätä squirttauksen todennäköisyyttä.
  • Kokeile eri asennoilla. Tietyt asennot, kuten doggy style tai nainen päällä, voivat helpottaa naisen squirttausta penetraation aikana.

Kuinka saada kumppanisi squirttaamaan

Jos olet kiinnostunut auttamaan naiskumppaniasi saavuttamaan squirttauksen, viestintä ja suostumus ovat tärkeitä. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Kysy kumppaniltasi, onko hän kiinnostunut squirttauksesta ja onko hän koskaan kokenut sitä ennen.
  • Keskity klitoriksen ja G-pisteen stimulaatioon.
  • Kiinnitä huomiota kumppanisi kehonkieleen ja sanallisiin vihjeisiin. Jos jokin tuntuu epämukavalta, huomioi se.

Terveys- ja turvallisuusnäkökohdat

Onko squirttaus turvallista? Yleensä squirttaus on turvallinen ja luonnollinen kehon toiminto. Muutamia asioita on kuitenkin hyvä pitää mielessä:

  • Hygienia on tärkeää. Varmista, että sinä ja kumppanisi olette puhtaita ennen kuin aloitat seksuaalisen toiminnan.
  • Suojaa itsesi sukupuolitaudeilta. Käytä kondomia.
  • Squirttaus voi olla sotkuista. Harkitse pyyhkeiden tai muiden suojaesteiden käyttöä siivouksen helpottamiseksi.

Yhteenveto

Squirttaus voi olla ainutlaatuinen ja miellyttävä seksuaalinen kokemus naisille ja heidän kumppaneilleen. Vaikka kaikki eivät ole kiinnostuneita squirttauksesta tai pysty saavuttamaan sitä, kannattaa tutkia sitä turvallisella ja terveellisellä tavalla. Viestintä, rentoutuminen ja kokeilu voivat kaikki vaikuttaa huipentuman saavuttamiseen, ja hyvän hygienian ja turvaseksin käytäntöjen harjoittaminen on tärkeää.

Suositellut verkkokaupat

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *