Squirttaus eli miten saada nainen ejakuloimaan

Squirttaus – miten saada nainen ejakuloimaan?

Squirttaus on aihe, joka aina herättää paljon keskustelua. Monet ihmiset ovat kuulleet squirttauksesta, mutta todellakaan kaikki eivät tiedä mitä se on tai miten se saavutetaan. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä squirttaus on, miten se saavutetaan ja joitain terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä näkökohtia, jotka on pidettävä mielessä.

Osta apuvälineet squirttaukseen

Mitä on squirttaus?

Tieteellisesti squirttaus on nesteen vapautumista Skenen rauhasesta. Rauhasesta, joka sijaitsee lähellä virtsaputkea naisen sukupuolielimissä. Tämä neste eroaa virtsasta ja sisältää kemikaaleja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin miesten siemennesteessä. Squirttaus sekoitetaan usein naisen siemensyöksyyn, mutta nämä kaksi ovat erilaisia. Naisen siemensyöksyssä virtsaputkesta vapautuu pieni määrä valkeahkoa nestettä, kun taas squirttaukseen liittyy suurempi määrä kirkasta nestettä Skenen rauhasesta.

Kuinka yleistä squirttaus on?

On vaikea sanoa, kuinka yleistä squirttaus on, koska aiheesta on vain vähän tutkimusta. Jotkut tutkimukset ovat ehdottaneet, että 10–50 % naisista on kokenut squirttauksen vähintään kerran elämässään.

Kuinka squirtata?

Vaikka squirttaus voi tapahtua spontaanisti, naiset voivat tehdä joitakin asioita lisätäkseen squirttauksen todennäköisyyttä. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Rentoutuminen ja mukavuus ovat tärkeitä. Squirttaus tapahtuu todennäköisemmin, kun nainen on täysin rento ja sinut itsensä kanssa.
  • Keskity G-pisteeseen. G-piste on erogeeninen alue, joka sijaitsee noin kaksi tuumaa emättimen sisällä emättimen etuseinässä. G-pisteen stimulaatio voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin ja voi lisätä squirttauksen todennäköisyyttä.
  • Kokeile eri asennoilla. Tietyt asennot, kuten doggy style tai nainen päällä, voivat helpottaa naisen squirttausta penetraation aikana.

Kuinka saada kumppanisi squirttaamaan

Jos olet kiinnostunut auttamaan naiskumppaniasi saavuttamaan squirttauksen, viestintä ja suostumus ovat tärkeitä. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Kysy kumppaniltasi, onko hän kiinnostunut squirttauksesta ja onko hän koskaan kokenut sitä ennen.
  • Keskity klitoriksen ja G-pisteen stimulaatioon.
  • Kiinnitä huomiota kumppanisi kehonkieleen ja sanallisiin vihjeisiin. Jos jokin tuntuu epämukavalta, huomioi se.

Squirttaus vinkit

Voivatko kaikki naiset squirtata?

Kykyä squirtata ei ole kaikilla. Kaikki naiset eivät siis koe tätä lentävää ejakulaatiota. Mutta toisaalta pitää aina muistaa, että se ei ole seksuaalisen tyytyväisyyden tai nautinnon osoitus. Naisten ejakulaation esiintymiseen vaikuttavat useat tekijät, mukaan lukien naisen anatomia, kiihottumisen taso ja rentous. On siis täysin normaalia sekä squirtata että olla squirttaamatta. On tärkeää huomata, että naisen ejakulaation puuttuminen ei vähennä seksuaalisen kokemuksen tai tyydyttymisen määrää tai arvoa. On vain olemassa henkilöitä, jotka squirttaavat ja henkilöitä, joille squirttaus ei ole yhtä luonnollista.

Oman seksuaalisen reaktion ja toiminnan ymmärtäminen ja hyväksyminen on ratkaisevan tärkeää. Sellaiset tekijät kuin tunneyhteys, kommunikointi kumppanin kanssa ja keskinäiseen nautintoon keskittyminen edistävät usein tyydyttävää seksuaalista kokemusta. Niille, jotka haluavat erikseen yrittää squirttausta, kommunikointi kumppanin kanssa, rentoutuminen ja erilaisten stimulaatiomuotojen, kuten G-pisteen tai klitorisstimulaation (mahdollisesti samanaikaisesti), kokeileminen voivat lisätä naisen squirttaamisen todennäköisyyttä.

Onko squirttaus turvallista?

Yleensä squirttaus on turvallinen ja luonnollinen kehon toiminto. Muutamia asioita on kuitenkin hyvä pitää mielessä:

  • Hygienia on tärkeää. Varmista, että sinä ja kumppanisi olette puhtaita ennen kuin aloitat seksuaalisen toiminnan.
  • Suojaa itsesi sukupuolitaudeilta. Käytä kondomia.
  • Squirttaus voi olla sotkuista. Harkitse pyyhkeiden tai muiden suojaesteiden käyttöä siivouksen helpottamiseksi.

Squirttaus on yleisesti turvallista ja luonnollistaa niille, jotka sen kokevat. Squirttauksen aikana vapautuvan nesteen uskotaan olevan peräisin Skenen rauhasista, jotka sijaitsevat lähellä virtsaputkea. Tämä neste eroaa virtsasta ja on usein kirkasta ja hajutonta.

Jos olet huolissasi lentävän nesteen luonteesta tai ejakulaatioon ja ruiskutukseen liittyvästä epämukavuudesta, voit kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Voiko squirttausta oppia?

Squirttaamaan oppiminen ei ole kaikille mahdollista, mutta osalta se voi onnistua. Tärkeää on oman kehonsa ja seksuaalisten reaktioidensa tutkiminen. Itsensä tunteminen ja seksuaalisuuden tutkiminen voivat lisätä naisen ejakulaation todennäköisyyttä. Lisäksi avoin viestintä kumppanin kanssa ja rento, mukava ympäristö ovat tärkeitä tekijöitä. On tärkeää ymmärtää millainen stimulaatio toimii juuri sinulle.

Siksi useiden eri seksuaalisten stimulaation muotojen, kuten keskittyneen G-pisteen tai klitorisstimulaation, kokeileminen voi lisätä olla hyödyllistä ja lisätä naisen kokemusta ja tietoutta omasta kehostaan. On kuitenkin ratkaisevan tärkeää lähestyä tätä tutkimusta hyväksyen ja ymmärtäen, että kaikki eivät välttämättä ikinä koe squirttausta – ja se on täysin normaalia.

Jos haluat parantaa omaa seksuaalista kokemustasi ja haluat oppia squirttaamaan, kannattaa tehdä myös Kegel-harjoituksia. Ne auttavat sinua parantamaan alapään lihasten hallintaa ja herkkyyttä.

FAQ

Listasimme tähän lopuksi vielä yleisesti kysyttyjä kysymyksiä.

Mitä squirttaus on ja miksi sitä tapahtuu?

Squirttaus eli naisen ejakulaatio on nesteen vapautumista seksuaalisen kiihottumisen tai orgasmin aikana. Neste on peräisin Skenen rauhasista lähellä virtsaputkea. Squirttaamisen tarkkoja syitä ei täysin ymmärretä, mutta sen uskotaan liittyvän voimakkaaseen seksuaaliseen stimulaatioon.

Onko squirttaus virtsaa?

Ei, squirttaaminen ei ole sama asia kuin virtsaaminen. Naisen ejakulaation aikana vapautuva neste on tyypillisesti kirkasta ja hajutonta, mikä eroaa selvästi virtsasta. Squirttineste tulee Skenen rauhasista, eikä squirttaaminen täten ole sama asia kuin virtsarakon tyhjennys.

Onko squirttaus merkki orgasmista?

Squirttaus voi tapahtua orgasmin yhteydessä, mutta kaikki squirttaajat eivät välttämättä koe orgasmia samaan aikaan kun nesteet lentävät. Mielenkiintoista kyllä, orgasmi ja squirttaus ovat siis erillisiä fysiologisia reaktioita.

Miltä squirttaus tuntuu?

Tunteet squirttauksen aikana voivat vaihdella, mutta yksilöt kuvaavat usein voimakasta nautintoa ja kertyneen seksuaalisen jännityksen vapautumista. Kokemus on subjektiivinen ja voi vaihdella henkilöittäin.

Vähentääkö squirttaus emättimen kireyttä?

Ei, naisen ejakulaatio ei luonnostaan johda pysyviin muutoksiin emättimen kireydessä. Emättimen kireyteen tai löysyyteen vaikuttavat pikemminkin kiihottuminen, rentoutuminen ja yksilöllinen anatomia kuin erityiset seksuaaliset toimet.

Yhteenveto

Squirttaus voi olla ainutlaatuinen ja miellyttävä seksuaalinen kokemus naisille ja heidän kumppaneilleen. Vaikka kaikki eivät ole kiinnostuneita squirttauksesta tai pysty saavuttamaan sitä, kannattaa tutkia sitä turvallisella ja terveellisellä tavalla. Viestintä, rentoutuminen ja kokeilu voivat kaikki vaikuttaa huipentuman saavuttamiseen, ja hyvän hygienian ja turvaseksin käytäntöjen harjoittaminen on tärkeää.

Suositellut verkkokaupat