Twerkkaus ohjeet

Twerkkaus ohjeet – parhaat vinkit twerkkaamiseen

Twerking eli twerkkaus on suosittu tanssiliike tai tanssityyli, johon kuuluu rytminen, voimakas lantion ja pakaroiden ravistelu. New Orleansin bounce-musiikkiskenestä syntynyt twerkkaaminen on nykyisin jo maailmanlaajuinen sensaatio. Suomessakin twerkkaus-kursseja järjestetään runsaasti. Ja onpa tunnettu Tinze päässyt twerkkaamaan moneen paikkaan. Me keräsimme parhaat vinkit ja ohjeet twerkingiin!

Katso ohjeet videolta

Twerkkaus-vinkit

 • Lämmittely: Aloita lämmittelyllä lihasten rentouttamiseksi ja loukkaantumisen estämiseksi. Venytä jalkoja, selkää ja lantiota.
 • Asento: Seiso jalat hartioiden leveydellä toisistaan, varpaat osoittavat hieman ulospäin. Pidä selkäsi suorana.
 • Eristä lantiosi: Keskity lantion eristämiseen liikuttamalla niitä eteenpäin ja taaksepäin, aivan kuin kallistaisit lantiota. Harjoittele tätä liikettä, kunnes voit tehdä sen sujuvasti.
 • Taivuta polviasi: Taivuta polviasi hieman alemman painopisteen luomiseksi. Tämä auttaa lantion liikkeissä.
 • Rhythm and Beat: Twerkkaamisessa on kyse musiikin rytmin ja sykkeen tuntemisesta. Aloita hitailla kappaleilla harjoitellaksesi liikkeitäsi.
 • Hip Pop: Nosta lantiosi työntämällä niitä eteenpäin ja kaareuta sitten selkäsi. Tämä luo tyypillisen twerk-liikkeen. Mitä nopeampi ja voimakkaampi liike, sitä intensiivisempi twerk.
 • Booty Claps: Voit lisätä tyylikkyyttä twerkkaamiseen harjoittelemalla ”booty clapia”. Taivuta hieman ja käytä takapuolen lihaksia luodaksesi taputusliike.
 • Itseluottamus: Itseluottamus on avainasemassa twerkkaamisessa. Älä ole ujo; omista liikkeesi ja anna mennä.
 • Lajike: Twerkkaus ei rajoitu yhteen tyyliin. Kokeile erilaisia twerk-liikkeitä, kuten ”slow wine” ja ”poppaus”.
 • Harjoittelu: Twerkkaus vaatii harjoittelua. Harjoittele säännöllisesti liikkeitäsi parantaaksesi taitojasi ja kehittääksesi lihasmuistia.

Muista myös nämä

 1. Mukavat vaatteet: Käytä mukavia, istuvia vaatteita, joiden avulla voit liikkua vapaasti.
 2. Valitse oikea musiikki: Valitse kappaleita vahvalla, tasaisella rytmillä twerkkaamiseen.
 3. Katso opetusvideoita: On olemassa monia online-opetusohjelmia ja -videoita, jotka voivat auttaa sinua parantamaan twerkkaustekniikkaasi.
 4. Twerkaaminen ystävän kanssa: Twerkkaaminen ystävän kanssa voi olla hauskaa ja loistava tapa oppia toisiltaan.
 5. Itseluottamus on seksikästä: Itseluottamus on houkuttelevaa twerkkaamisessa, joten omaksu aistillisuutesi ja nauti tanssista.
 6. Muista selkääsi: Pidä mielessä selkäsi ja asento välttääksesi loukkaantumisen. Pidä liikkeesi hallinnassa.
 7. Säilytä nesteytys: Twerking voi olla kovaakin harjoittelua, joten muista juoda, jotta energiasi pysyy yllä.
 8. Kunnioita kulttuurikontekstia: Twerkingin juuret ovat afrikkalaisissa ja afroamerikkalaisissa tanssiperinteissä. Kunnioita sen kulttuurikontekstia.
 9. Harjoittele turvallista twerkkaamista: Jos twerkkaat julkisessa tai juhlatilassa, ole tietoinen ympäristöstäsi ja turvallisuudestasi.
 10. Pidä hauskaa: Twerkkaus on hauskaa. Siinä on kyse itsensä ilmaisemisesta. Älä ota sitä liian vakavasti; muista nauttia tanssista.

Yhteenveto

Twerking eli twerkkaus on eloisa ja energinen tanssityyli, jonka kuka tahansa voi oppia. Oikeilla ohjeilla, harjoituksella ja hauskanpidolla sinusta voi tulla itsevarma twerkkaaja.