Facefuck eli naamapano

Facefuck: näin naamapano onnistuu turvallisesti

Facefuck, naamanussiminen, pärstäpano, kasvojen naiminen. Suuhun panemisella on monta nimeä. Vaikka nimi saattaa kuulostaa ankaralta, facefuck-naamapano voi olla molemmille osapuolille nautinnollinen kokemus.

Mikä on facefuck?

Facefuck on suuseksiä, jossa penis työnnetään aktiivisesti kumppanin suuhun. Se on intensiivisempi versio perinteisestä suuseksistä. Yleisesti facefuck tunkeutuu syvemmälle ja voi olla raffimpaa toimintaa. Usein käytännössä panemisen hoitava mies on aktiivinen ja kulli suussa nainen (toki myös toinen mies) on passiivisempi. Nainen siis pitää suutaan auki ja ”antaa” miehen nussia suutaan.

Kuinka valmistautua naaman nussimiseen

Ennen kuin aloitat facefuckin, on tärkeää keskustella kumppanisi kanssa varmistaaksesi, että hän on tyytyväinen siihen. Kullia ei siis saa väkisin tunkea kenenkään ruumiinaukkoihin – ei edes suuhun.

Haluat myös varmistaa, että olette molemmat samalla sivulla intensiteetin ja syvyyden suhteen. Deepthroat on oma juttunsa ja facefuckin ei aina tarvitse sisältää syväkurkkua.

On myös hyvä sopia jostain merkistä (esim. vatsan tai pakaroiden taputtaminen), jos kasvojen paneminen menee liian rajuksi.

Facefuck-vinkit

Facefuck voi olla riskialtista seksuaalista toimintaa, jos se tehdään väärin.

 1. Suu ja kurkku eivät luonnollisesti tuota yhtä paljon voitelua kuin emätin, joten liukkaria kannattaa harkita.
 2. Aloita hitaammilla työnnöillä ja lisää vähitellen syvyyttä ja nopeutta.
 3. Jos kumppani, jota naidaan suuhun, tuntee tukehtuvansa tai ei saa henkeä, hänen tulee kertoa ennalta sovitulla eleellä, että hän tarvitsee tauon.
 4. Vältä hampaiden käyttöä, koska se voi vahingoittaa penistä.
 5. Vältä naamapanoa, jos sinulla on flunssa tai muu hengittämistä vaikeuttava sairaus.
 6. Puhu jälkikäteen. Kerro miltä facefuck tuntui. Mikä oli hyvää, mikä oli huonoa.
 7. Dirty talk sopii täydellisesti suun panemiseen ja likaiset puheet voi lisätä kokemukseen ylimääräistä intensiteettiä ja jännitystä.
 8. Kokeile eri asentoja ja nopeuksia löytääksesi, mikä toimii parhaiten molemmille kumppaneille.
 9. Käytä myös käsiä. Käsien käyttäminen voi lisätä kokemukseen uuden kerroksen stimulaatiota ja nautintoa.
 10. Katsekontakti voi luoda syvemmän tason läheisyyttä ja yhteyttä facefuckin aikana.
 11. Lyhyet tauot ovat hyvä idea. Taukojen pitäminen ja intensiteetin vaihtaminen voivat auttaa molempia kumppaneita nauttimaan kokemuksesta enemmän.

Yhteenveto

Suuhun nussiminem eli facefuck voi olla jännittävä ja miellyttävä seksuaalinen kokemus molemmille osapuolille, kun se tehdään oikein ja turvallisesti. Muista kommunikoida kumppanisi kanssa ja aloita hitaasti.