Parhaat asennot seksiin sohvalla

5 parasta asentoa seksiin sohvalla

Seksi sohvalla voi olla hauskaa vaihtelua siihen ainaiseen harmaaseen lähetyssaarnaajassa jyystämiseen makuuhuoneessa. Tässä on viisi parasta seksiasentoa seksiä varten sohvalla!

Osta seksilelut sohvaseksiin

1. Lähetyssaarnaaja tyynyn kanssa

Kyllä lähetyssaarnaaja sohvallakin onnistuu! Jotta lähetyssaarnaaja olisi sohvalla mukavampaa, aseta tyyny naisen lantion alle. Tämä ei ainoastaan mahdollista syvempää penetraatiota, vaan on myös naisen selälle parempi. Mies voi joko polvistua tai istua sohvalla työntäessään.

2. Cowgirl

Sohva on täydellinen paikka lehmitytölle – nainen ottaa ohjat käsiinsä cowgirlin kanssa. Pyydä miestä istumaan alas ja istu hänen päälleen hajareisin. Mies voi pitää naista lantiosta tai hyväillä ja ihailla tämän rintoja.

3. Doggy Style

Jos haluat syvemmän penetraation, kokeile doggy styleä sohvalla. Nainen voi esimerkiksi nojata sohvan selkänojaan tai käsinojaan. Mies voi joko olla sohvalla polvillaan tai seistä tukevasti lattialla.

4. Lusikka

Lusikkailu sohvalla voi olla intiimi ja mukava asento pariskunnille. Nainen makaa kyljellään edessä, kun taas mies makaa tietysti tämän takana. Asento molemmille helpon pääsyn klitorikseen ja sohva tarjoaa tukea molemmille kumppaneille.

5. Sylitanssi

Jos haluat hauskan ja leikkisän seksiasennon, kokeile sylitanssia. Nainen voi kiusoitella miestä ja lopulta istahtaa kullille kasvot miehestä poispäin. Mies voi ohjata käsillään naisen lantiota ja läpsiä takapuolta samalla kun nainen voi hallita penetraation rytmiä ja syvyyttä.

Vinkkejä seksiin sohvalla

  • Varmista, että sohva on tarpeeksi tukeva molemmille
  • Käytä runsaasti tyynyjä tehdäksesi sohvasta mukavamman ja löytääksesi uusia asentoja
  • Käytä tarvittaessa pyyhettä tai peittoa suojaamaan sohvaa nesteiltä
  • Keskustele kumppanisi kanssa siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei
  • Kokeile eri asentoja avoimesti

Yhteenvetona voidaan todeta, että seksi sohvalla voi olla loistavaa vaihtelua muuttaa seksielämääsi. Nämä viisi perinteistä, mutta sohvalle kuitenkin parasta seksiasentoa tarjoavat pariskunnille nautintoa.