Seksi porealtaassa

Seksi porealtaassa tai kylpytynnyrissä – hyvä idea vai ei?

Kylpytynnyrit ja porealtaat ovat suosittu paikka pariskunnille rentoutua. Ajatus seksistä porealtaassa voi olla jännittävää. On kuitenkin olemassa joitakin riskejä, jotka tulee pitää mielessä ennen sukellusta syvään päätyyn.

Poreallas tai kylpytynnyri-seksin plussat

Kylpytynnyri ja poreallas voi luoda aistillisen ja rentouttavan ilmapiirin seksiin. Lämmin vesi auttaa rentouttamaan lihaksia ja lisäämään verenkiertoa. Tämä helpottaa kiihottumista. Vedessä ollaan jo valmiiksi vähissä vaatteissa – paljasta pintaa löytyy. Kumppani on lähellä ja veteen on helppo rauhoittua.

Voit luoda tunnelmaa esimerkiksi valoilla ja musiikilla. Lasi kuohuviiniä tai shampanjaa (tai tölkki olutta ja lonkkua, jos ne maistuvat paremmin) sopii tilanteeseen myös täydellisesti.

Lisäksi vedessä on mahdollisuus kokeilla erilaisia asentoja, sillä veden kelluvuus voi tehdä tietyistä seksiasennoista helpompia ja nautinnollisempia.

Asennot, jotka voivat toimia erityisen hyvin kylpytynnyrissä, ovat istuminen kasvotusten kumppanisi kanssa, kylpytynnyrin reunan käyttäminen tukena tai nojautuminen altaan kylkeä vasten

Riskit ja haasteet

Yksi seksin harrastamisen suurimmista riskeistä porealtaassa tai kylpytynnyrissä on infektion mahdollisuus.

Vesi voi olla kasvualusta bakteereille ja muille mikro-organismeille, jotka voivat johtaa erilaisiin terveysongelmiin, kuten virtsatie- ja hiivainfektioihin. Etenkin, jos vettä pääsee vääriin paikkoihin.

Kylpytynnyrit ja porealtaat voivat myös aiheuttaa ihon ja limakalvojen ärsytystä ja kuivumista.

On tärkeää myös muistaa veden lämpötila, kun harrastat seksiä kylpytynnyrissä. Liian kuuma vesi voi johtaa ylikuumenemiseen, kuivumiseen ja muihin terveysongelmiin, kun taas liian kylmä vesi voi olla epämukavaa ja vaikeuttaa kiihottumista.

Vinkit seksiin vedessä

Jos päätät harrastaa seksiä kylpytynnyrissä, on hyvä pitää mielessä muutamia tärkeitä turvallisuusvinkkejä. Ensinnäkin on tärkeää varmistaa, että vesi on puhdasta. Tämä tarkoittaa veden kemiallisten tasojen ja pH:n säännöllistä testaamista sekä kylpytynnyrin tai poreammeen säännöllistä puhdistamista ja desinfiointia.

Käytä liukuvoidetta

Kylpytynnyrin lämmin vesi voi itse asiassa saada luonnollisen liukuvoiteesi kuivumaan nopeammin kuin tavallisen seksin aikana, joten on tärkeää käyttää vesipohjaista liukastetta, jotta asiat pysyvät liukkaina ja mukavina.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan seksi poreammeessa tai kylpytynnyrissä voi olla hauska ja jännittävä kokemus, kunhan pidätte huolta hygieniasta.