5 oudointa seksilelua: nämä seksivälineet on pakko nähdä

Seksilelut ovat kulkeneet eteenpäin pitkän matkan perinteisistä vibraattoreista ja dildoista. Viime vuosina seksileluteollisuus on kokenut luovuuden räjähdysmäisen kasvun, mikä on johtanut lukuisiin ainutlaatuisiin ja epätavanomaisiin nautintovälineisiin. Omituisista ja kummallisista suorastaan outoihin – nämä seksilelut sinun on pakko nähdä.

Tilaa oudotkin seksilelut netistä

1. Tentacle eli lonkerodildot

Japani in da house. Lonkerodildot ovat ehkä oudoin seksilelu ikinä. Nämä lelut ovat saaneet inspiraationsa myyttisistä olennoista, kuten lonkerohirviöistä ja avaruusolennoista. Tentacle-dildoissa on kuvioituja, joustavia lonkeroita, joita voidaan käyttää penetraatioon jai ulkoiseen stimulaatioon. Lonkerodildoja on saatavana eri muotoisina, kokoisina ja eri materiaaleista valmistettuina, joten voit tutkia fantasioitasi mielinmäärin. Katso vaikka lonkeropornoa samalla, kun tyydytät itseäsi lonkerodildolla.

Suositus: Kun käytät tentacle-dildoja tai muita vahvasti kuvioituja seksileluja, on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta.

2. Clone-A-Willy: Tee dildo omasta kullista

Jos etsit todella henkilökohtaista seksilelua, Clone-A-Willy on sarja, jonka avulla voit luoda kopion omasta peniksestäsi. Sarja sisältää kaikki materiaalit, joita tarvitaan silikonimuotin tekemiseen kullista. Kun muotti on kovettunut, se voidaan täyttää silikoniseoksella, jolloin syntyy todenmukainen kopio. Kopiokullia voi sitten käyttää ihan mihin haluaa. Vaikka ”go fuck yourself” käskyn sananmukaiseen toteuttamiseen.

Huomaa: Silikonimuotin luominen voi olla sotkuista ja vaatii tarkkaa ohjeiden noudattamista.

3. Alien Fleshlight

Scifin ja UFO-fantasioiden ystäville – Alien Fleshlight on seksilelu, joka tarjoaa tämän maailman ulkopuolisen kokemuksen. Tämä epätavallinen masturbaattori on suunniteltu muistuttamaan avaruusolion aukkoa, jossa on teksturoidut sisäkammiot, jotka tarjoavat voimakkaita tuntemuksia käytön aikana. Ainutlaatuisen suunnittelunsa ja fantasia-vaikutteisten ominaisuuksiensa ansiosta Alien Fleshlight tarjoaa ainutlaatuisen ja jännittävän tavan tutkia masturboinnin uusia ulottuvuuksia.

Suositus: Kuten minkä tahansa muun masturbaattorin kohdalla, on tärkeää käyttää liukkaria, puhdistaa lelu huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen ja noudattaa valmistajan ohjeita asianmukaista säilytystä varten.

4. Uprize AutoErecting Dildo

Uprize AutoErecting Dildo on ainutlaatuinen seksilelu, joka tarjoaa epätavallisen ominaisuuden – automaattisen erektion. Kuten nimi kertoo. Tämä dildo on varustettu moottoroidulla mekanismilla, jonka avulla se voi siirtyä veltosta erektioon napin painalluksella. Tämä tarjoaa realistisen ja dynaamisen kokemuksen. Innovatiivisen teknologiansa ansiosta Uprize AutoErecting Dildo tarjoaa uudenlaisen kokemuksen niin sooloseksiin kuin kumppanin kanssa.

Huomaa: Uprize AutoErecting Dildo vaatii paristoja toimiakseen.

5. Klitorispumppu

Clit Pump eli klitorispumppu on ainutlaatuinen seksilelu, joka keskittyy klitoriksen stimulaatioon. Se on pieni kädessä pidettävä laite, joka käyttää imumekanismia luomaan tyhjiön klitoriksen ympärille, mikä lisää verenkiertoa ja herkkyyttä.

Vinkki: Kaikki suomalaiset tietävät Satisfyerin. Se on klitorispumppu. Tai oikeastaan klitorisstimulaattori. Ja ihan paras seksilelu naiselle.

Yhteenveto

Seksilelujen maailma kehittyy jatkuvasti, ja epätavanomaiset ja ainutlaatuiset nautintolaitteet ovat tulossa yhä suositummiksi. Me listasimme mielestämme 5 oudointa seksilelua. Mitkä ovat sinun listallasi?