Missä tavata miehiä ja naisia

Missä tavata miehiä tai naisia? Tässä 7 paikkaa löytää treffit

Tiedämme, deittailu 2000-luvulla on vaikeaa. Ihmiset ovat juuttuneet puhelimiinsa. Kaikki on julkista. Mystiikka puuttuu. Ihmiset eivät ole aina avoimia ja ystävällisiä. Ja saatat itsekin vähän pelätä sosiaalisia kontakteja.

Jos haluat kuitenkin tavata sen oikean, on tärkeää ottaa riskejä. Miehen tai naisen tapaaminen, ulos pyytäminen, treffien sopiminen ja ensimmäiset treffit voivat tuntua hyvinkin jännittäviltä – mutta jälkikäteen kiität itseäsi rohkeudestasi

Koska tiedämme sen olevan vaikeaa, me listasimme 7 paikkaa missä tavata miehiä ja naisia.

1. Deittisivustot

Kyllä, oletko yllättynyt? Me suosittelemme sivustollamme muutenkin erilaisia sovelluksia (kuten Tinder) ja sivustoja (kuten PrivateDeitti). Joten ei liene yllättävää, että ensimmäiseksi kohtaamispaikaksi ehdotamme nettiä.

Suurin osa deittisivustoista on maksullisia (jos haluat kokeilla täysin maksutonta deittisivustoa, kokeile Happy Pancakea), joten siihen kannattaa varautua. Vaihtoehtoja on kuitenkin monia ja suomalaiset ovat aktiivisia käyttämään erilaisia sovelluksia ja treffisivustoja.

2. Klubit ja baarit

Perinteinen, tottakai!

Luonnollisesti erilaiset klubit ja baarit ovat yhä mahtava paikka tavata uusia ihmisiä ja kukaties jopa löytää se oikea. Suurin ongelma? Sinun pitää olla rohkea ja tehdä aloitteita. Lähesty siis sitä kaunista naista tai komeaa miestä, joka herätti mielenkiintosi. Vain olemalla avoin voit tavata uusia ihmisiä baareissa.

3. Kuntoilun parissa

Jos itse olet urheilullinen ja pidät kuntoilua tärkeänä, voi kuntosali tai ryhmäliikuntatunti olla paras paikka tavata miehiä tai naisia!

Lisäksi erilaisia urheilu- ja kuntoilutapahtumia on nykyään runsaasti, joten nekin kannattaa käydä läpi.

Aloita puhumalla ihmisille ja olemalla ystävällinen. Kuntosalilla voit yksinkertaisesti tervehtiä muita treenaajia (etenkin, jos salilla on vain muutama tyyppi lisäksesi), hymyillä ja tarvittaessa vaikkapa pyytää apua. Jos tapaat mielenkiintoisen miehen tai naisen, on sinun helppo lähteä puhumaan hänen kanssaan, kun muutenkin olet tottunut olemaan ystävällinen salilla.

4. Nörttitapahtumat

Okei, otsikko oli vähän tuomitsevan oloinen. Emme tarkoita sanalla nörtti mitään negatiivista – olemmehan itsekin nörttejä. Jos kuitenkin olet suuri D&D-fani, diggaat elektronisesta urheilusta (esim. CS:GO, DoTa, LoL, Fortnite, PUBG, yms) tai olet furry – voi alan tapahtumat olla paras paikka tavata miehiä ja naisia, jotka jakavat mielenkiintosi kohteet. Sarjakuvien ystäville on myös runsaasti omia tapahtumiaan.

Keskustelut on myös paljon helpompi avata, kun kiinnostuksen kohteet ovat jo tiedossa.

5. Uskonnolliset tapahtumat

Jos uskonto on sinulle tärkeää, voi kirkon (tai oman uskontosi mukaisen organisaation) järjestämissä tapahtumissa tavata samanhenkisiä naisia ja miehiä. Hyväntekeväisyystapahtumat, kirkon iltatapahtumat, jumalanpalvelukset ja monet muut odottavat sinua.

6. Kurssit ja opiskelupaikat

Opiskeluun liittyvät tilanteet ja paikat ovat aina oiva paikka tavata uusia tuttavuuksia. Ilmoittaudu vaikkapa kokkauskurssille, näyttelykurssille, maalauskurssille, iltakouluun tai tietyn lajin treenikouluun.

7. Taidetapahtumat

Jos taide ja taiteellisuus ovat sydämmessäsi, ovat erilaiset näyttelyt, teatterinäytökset ja konsertit täydellinen paikka tavata samanhenkistä seuraa.

Kaiken ytimessä? Sosiaalisuus

Vaikka listasimme 7 paikkaa, joissa voit tavata miehiä ja naisia – on tapaaminen aina kiinni omasta aktiivisuudestasi ja sosiaalisuudestasi. Jos et aktiivisesti aloita keskusteluja, voi sen oikean löytäminen olla mahdotonta.