Pillun nuoleminen vinkit

Pillun nuoleminen: 12 vinkkiä miten antaa naiselle suuseksiä

Pillun nuoleminen on ihanaa. Jos osaat tekniikat, suuseksin antaminen on naisellekin nautinnollista.

Ja jos haluat viedä kumppanisi ilon uusiin korkeuksiin, kannattaa lukea meidän vinkkimme. On tärkeää tietää, miten nuolla pillua kuin ammattilainen ja saada nainen yltymään villiin kiljuntaan. Tässä vinkit ja tekniikat, joilla sinustakin tulee suuseksin mestari.

1. Käytä aikaa

Yksi pillun nuolemisen tärkeimmistä asioista on ajan käyttö. Käytä sitä runsaasti.

Itse suosittelemme ensin käyttämään useita minuutteja (jopa puoli tuntia, jos olette sillä päällä) naisen hieromiseen. Kyllä, ihan hartioista ja käsistä lähtien. Rentoutuminen auttaa naista nauttimaan suuseksistä. Voit sitten edetä alapään hierontaan. Hiero sisäreisiä, pakaroita, häpykumpua ja ulkoisia häpyhuulia. Mitä enemmän alueen verenkierto aktivoituu, sen parempi.

Kun siirryt suuseksiin, aloita hitaasti ja kiusoittele naista tutkimalla kielen päälläsi herkkiä alueita. Kiinnitä huomiota hänen hengitykseensä ja siihen, miten hän reagoi kosketukseesi. Muista, että matka on yhtä tärkeä kuin määränpää.

2. Käytä kieltäsi viisaasti

Kielesi on arvokkain työkalusi, kun annat suuseksiä naiselle. Käytä kielesi kärkeä hieroaksesi hänen klitoristaan varovasti ja käytä sitten koko kielen leveyttä pidemmissä lipaisusissa. Kokeile erilaisia vetoja ja kuvioita ja kuuntele naisen kehon vihjeitä nähdäksesi, mistä hän pitää eniten.

3. Pidä rytmi yllä

Kun löydät rytmin, joka toimii sekä sinulle että kumppanillesi, jatka sitä. Johdonmukaisuus on avainasemassa naisen tyydyttämisessä. Siksi et halua vaihtas rytmiä tai tekniikkaa liian usein.

4. Käytä käsiäsi

Älä unohda, että kätesi ovat myös tärkeä osa yhtälöä. Käytä niitä stimuloimaan hänen klitoristaan, kun käytät kieltäsi muualla. Tai työnnä sormi tai kaksi naiseen, kun käytät suutasi klitoriksella. Varmista vain, että kätesi ovat puhtaat ja kynnet leikatut. Mikään ei tapa tunnelmaa pahemmin kuin viiltävän terävät kynsien reunat. Jos peppuleikit ovat teidän juttunne, voit toki sujauttaa yhden sormen myös anuksen puolelle samalla kun kielesi työstää etupuolta.

5. Tutki erilaisia asentoja

Pillua syödessäsi on paljon erilaisia asentoja, joita voit kokeilla. Jotkut naiset mieluummin makaavat selällään, kun taas toiset nauttivat nelinkontin olemisesta. Voit jopa kokeilla istuma- tai seisoma-asentoa akrobaattisuutenne tasosta riippuen.

Ammattilaisten vinkki: Jos oikeasti haluat saada naisen nauttimaan pitkän kaavan kautta, kannattaa hänet laittaa makaamaan selälleen ja levittää sekä koukistaa hänen jalkojaan kevyesti.

6. Kiinnitä huomiota koko kehoon

Pillun nuoleminen ei rajoitu pilluun. Muista, että keho on yksi iso erogeeninen vyöhyke, joten älä unohda naisen muita osia suuseksin aikana. Käytä käsiäsi tutkiaksesi hänen rintojaan, vatsaansa ja reisiään, kun nuolet pillua. Suutele häntä intohimoisesti ja saa hänet tuntemaan olonsa halutuksi ja arvostetuksi.

7. Käytä seksileluja

Jos kumppanisi on avoin ajatukselle, voit myös käyttää seksileluja osana suihinottoa. Esimerkiksi vibraattori tai dildo voi tarjota ylimääräistä stimulaatiota, kun käytät kieltäsi hänen klitorikseensa.

Tuotesuositus: Mikään ei tuota yhtä paljon orgasmeja kuin Satisfyer Pro 2 klitorisstimulaattori.

8. Muista nesteytys

Pillun nuoleminen voi olla kovaa työtä, joten varmista, että pysyt nesteytettynä. Pidä vesipullo lähellä ja pidä taukoja tarvittaessa. Älä myöskään pelkää kysyä kumppaniltasi, tarvitseeko hän taukoa. Oikeasti. Kunnon sessio voi kuitenkin kestää pitkään.

9. Älä pelkää kokeilla

Monipuolisuus on elämän mauste, joten älä pelkää kokeilla asioita. Kokeile erilaisia tekniikoita ja asentoja pitääksesi asiat tuoreena ja jännittävänä. Ja muista, että jokainen nainen on erilainen, joten mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle.

10. Ole itsevarma ja innostunut

Itsevarmuus on seksikästä. Itseluottamus ja innostus ovatkin avain loistavaan suuseksiin. Näytä kumppanillesi, että rakastat hänen tyydyttämistään ja nautit joka hetkestä. Älä pelkää paljastaa intohimoasi, äläkä epäröi pyytää palautetta.

11. Kiinnitä erityishuomiota klitorikseen

Vaikka olemmekin puhuneet koko vartalon hyväilystä paljon, on klitoris avain vapauttamaan oikeaa hekumallista nautintoa useimmilla naisilla. Se on naisen sukuelinten herkin osa, ja siinä on tuhansia hermopäätteitä. Varmista siis, että annat sille sen ansaitseman huomion.

Aloita pyörittämällä klitorista kevyesti kielelläsi. Vaihtele kielellä painetta, nopeutta ja suuntaa saadaksesi selville, mikä tuntuu naiselle parhaalta. Voit myös imeä klitorista ja hyväillä sitä useilla eri tavoilla sorminesi.

Ammattilaisen vinkki: Napauta klitorista kielelläsi kevyesti ja nopeasti luodaksesi vibraattoria muistuttavan tunteen. Tee tätä tasaista nopeaa tahtia pitkään. Voit myös yrittää imeskellä sitä varovasti luodaksesi imutunteen, jota monet naiset pitävät miellyttävänä.

Toinen ammattilaisen vinkki: Kokeile Kivin Method -asentoa.

12. Stimuloi silti koko alapäätä

Kun on kyse suuseksistä, älä keskity pelkästään klitorikseen, vaikka se ansaitseekin erityishuomiota. Koko vulva on herkkä ja voi olla uskomattoman miellyttävää, kun sitä stimuloidaan oikein. Varmista siis, että tutkit koko aluetta kielelläsi, huulillasi ja sormillasi.

Aloita suutelemalla ja nuolemalla ulkohuulia ja suuntaa sitten sisäänpäin. Käytä kieltäsi tutkiaksesi häpyhuulia. Voit myös käyttää sormiasi tunkeutuaksesi varovasti hänen emättimeensä samalla kun jatkat klitoriksen stimulointia kielelläsi.

Ammattilaisen vinkki: Pidä taukoja ja stimuloi välissä pelkkiä nännejä, kaulaa ja muita erogeenisia alueita käsilläsi. Tämä lisää kiihkoa ja tekee kokemuksesta hänelle vieläkin miellyttävämmän.

Usein kysytyt kysymykset

Onko turvallista harrastaa suuseksiä naisen kanssa?
Kyllä, suuseksiä pidetään yleensä turvallisena niin kauan kuin kumpikin osapuolista on vapaa sukupuolitaudeista.

Mistä tiedän, että hän nauttii siitä?
Kiinnitä huomiota naisen kehonkieleensä ja äänensävyihin. Jos hän voihkii, nostaa selkäänsä ja hengittää raskaasti, hän todennäköisesti nauttii siitä. Jos hän kuitenkin tuntee epämiellyttäviä tuntemuksia, lopeta välittömästi ja tarkista, mikä on vialla.

Yhteenveto

Pillun nuoleminen voi olla uskomattoman miellyttävä kokemus molemmille osapuolille, kun se tehdään oikein. Muista varata aikaa, kommunikoida kumppanisi kanssa ja tutkia koko aluetta saadaksesi selville, mikä tuntuu parhaalta. Lopulta anna klitorikselle erityistä huomiota saadaksesi naisen hekumalliseen orgasmiin. Näiden vinkkien avulla sinusta tulee hetkessä suuseksin mestari.