Miten antaa naiselle orgasmi

13 vinkkiä miten antaa naiselle orgasmi joka ikinen kerta

Moni mies soimaa itseään siitä, että ei osaa antaa naiselleen tarpeeksi vahvoja orgasmeja. Eikä ihme, sillä naisen vartalo on kuin naisen logiikka – miehille mahdoton ymmärtää. Me kuitenkin pistimme ajatuksia kasaan ja päätimme listata 13 vinkkiä miten antaa naiselle orgasmi – joka ikinen (tai ainakin melkein joka ikinen) kerta.

#1 Älä kiirehdi kohti orgasmia

Melko selvää, mutta tuppaa silti unohtumaan. On kuitenkin hyvä muistuttaa itseään, että seksin päämääränä on nautinto. Ei orgasmi. Vaikka orgasmi usein onkin nautinnollinen. Tärkeää on siis rakentaa kiihottumista kohti orgasmia hitaasti ja rauhallisesti. Keskity matkaan, älä päämäärään.

#2 Ulkoinen klitorisstimulaatio

Tutkimusten mukaan vain 18 % naisista saa orgasmeja pelkällä vaginaalisella penetraatiolla. Loput 82 % joko eivät saa orgasmia lainkaan tai vaativat orgasmiin klitorisstimulaatiota – joko yksinään tai penetraation lisäksi.

Tätä varten on useita eri vaihtoehtoja. Jos haluat stimuloida klitorista nimenomaan penetraation aikana, kannattaa kokeille joko CAT-seksiasentoa tai sellaista seksiasentoa, jossa jompikumpi teistä yltää kädellä tai seksilelulla klitorikseen penetraationkin aikana (esim. doggy, kyljellään tai nainen ratsastaa päällä).

#3 Valitse asento oikein

Myös seksiasennolla on tietysti väliä. Mainitun CAT-seksiasennon lisäksi esimerkiksi lotus-asento on todettu tehokkaaksi. On kuitenkin tärkeää, että asento on juuri sinun kumppanillesi sopiva. Siksi kannatta keskustella asiasta avoimesti ja kysyä, missä asennossa nainen tuntee olonsa parhaaksi.

#4 Älä unohda pakaroita

Takapuolessa on yllättävän paljon hermopäätteitä, joten perseen hyväilyä ei todellakaan kannata unohtaa, vaikka anaaliseksi ei juuri nyt olisikaan päivän agendalla. Yksinkertainen koko käden puristelu, kevyet pakaroiden levitykset käsin tai kevyt spänkkäys ovat kaikki hyviä tapoja stimuloida naisen takapuolta.

#5 Anna naisen ohjata sinua

Tarkoitus ei ole, että nainen tekee kaiken työn ja sinä makaat lahnana alla. Mutta esimerkiksi suuseksin aikana voit asettaa kielesi ja huulesi kokonaan naisen alapään ympärille ja antaa naisen hieroa itseään sinua vasten haluamallaan tavalla.

Näin opit minkälaisesta stimulaatiosta juuri sinun kumppanisi tykkää suuseksin aikana.

#6 Suutele enemmän

Etenkin, kun hommat alkavat lämmetä, unohtuu suutelu helposti. Tutkimuksissa on kuitenkin noussut esiin, että etenkin naiset todennäköisemmin saavuttavat orgasmin, jos seksiaktiin sisältyy syviä suudelmia alkuhuuman jälkeenkin.

#7 Toteuta naisen fantasioita

Joskus on ihan hyvä idea kysyä naiselta suoraan: mitä fantasioita sinulla on tai mitä haluaisit seksissä kokeilla. Yksi tapa saada nainen lähemmäs orgasmia on yksinkertaisesti antaa hänelle sitä, mistä hän unelmoi. Fantasiat nimittäin voivat antaa vahvaa psykologista stimulaatiota, joka on aivan yhtä tärkeää orgasmin saavuttamisessa kuin fyysinenkin stimulaatio.

Tietenkin osa fantasioista on hyviä juuri sellaisina – fantasioina. Mutta vaikkapa roolileikit voivat tuoda seksiin juuri riittävän lisämausteen.

#8 Puhu tuhmia

Niin sanotty ”dirty talk” ei tarkoita, että kiroilet tai haukut naista. Voit yksinkertaisesti kertoa naiselle mitä teet heille tai mitä haluat heidän tekevän sinulle. Myös naisen ulkonäön kehuminen on oiva tapa kerätä pisteitä. ”Perseesi saa minut niin kovaksi” tai ”haluan tunkea kovan kullini rintojesi väliin” toimii yllättävän hyvin.

#9 Käytä liukuvoidetta

Liika kuivuus on yleisempi ongelma kuin liika liukkaus. Ainakin yleensä. Liukuvoiteen käyttäminen voi tehdä sekä sormettamisesta että penetraatiosta teille molemmille hieman nautinnollisempaa. Juuri sen verran, että saat annettua naiselle orgasmin.

#10 Hyväile kaulaa ja niskaa

Kaikkien ihmisten kaula on kosketukselle herkkä. Tutkimusten mukaan nimenomaan kevyet kosketukset (hively, silittely, kevyt hieronta, suutelu) toimivat parhaiten. Voit yksinkertaisesti kuljettaa huuliasi hyvin kevyesti pitkin naisen solisluuta kohti heidän kaulaansa ja siitä kevyesti ylös kohti leukaa. Lopuksi anna kaulalle kevyitä suudelmia.

#11 Ota seksilelut mukaan

Ihan oikeasti.

Elämme 2020-lukua ja seksilelut eivät ole mikään tabu enää. Niitä kannattaa käyttää ja kokeilla. Tutkimusten mukaan jopa 50 % naisista käyttää vibraattoria saadakseen orgasmin. Lisäksi vibraattoria käyttävät naiset ovat tutkimuksissa tyytyväisempiä seksielämäänsä kuin ne naiset, jotka eivät käytä vibraattoreita – olivatpa he parisuhteessa tai sinkkuja.

Anna naisen itse operoida vibraattoria (tai paineaaltokiihotinta) kun sinä penetroidut häneen dildolla, sormilla tai penikselläsi.

#12 Ota nännit tosissasi

Nännileikki ei ole mikään leikin asia. Mielenkiintoista kyllä, on havaittu, että nännit, aivot ja genitaalit ”keskustelevat keskenään”. Nännejä stimuloimalla samat alueet aivoissa aktivoituvat kuin genitaalistimulaatiossa. Tieto tästä nänneistä tulleesta nautinnosta lähtee myös genitaaleihin ja näin esimerkiksi klitoris voi turvota merkittävästi pelkästä nännistimuloinnista.

Nännit ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Siksi kannattaakin kysyä naiselta minkälaisesta nännien stimuloinnista hän tykkää. Yleisneuvona voidaan kuitenkin todeta, että kannattaa olla hellä – suutele rintojen yläosaa ja reunoja kevyesti, rullaa kieltäsi nännin ympäri ja hiero nännejä hellästi.

#13 Tähtää G-pisteeseen

G-pisteen tarkka sijainti voi vaihdella henkilöstä toiseen. Yleisesti se on kuitenkin noin 3-5 sentin syvyydellä vaginan suuaukosta sisäänpäin – ja navan puolella tietenkin. Myös G-piste voi kiihottumisen seurauksena turvota. Perinteisesti yksi toimivimpia vinkkejä on tunkea kaksi sormea sisään noin toiseen niveleen asti ja sitten tehdä ”tule tänne” -liikettä. Hitaasti. Ei kiirehtien.

Jos haluat osua G-pisteeseen suoraan penikselläsi, Doggy Style on yksi parhaista valinnoista.

Tässä olivat 13 vinkkiä miten antaa naiselle orgasmi joka kerta – tai ainakin riittävän usein. Mitä aiot kokeilla ensimmäisenä?