Oudosti seksikkäät asiat

10 outoa seksikästä asiaa – miesten mielestä

Tässä artikkelissa keskitymme 10 sellaiseen omituiseen asiaan, jotka ovat miesten mielestä seksikkäitä. Kaikki eivät ole aivan perinteisiä juttuja – mutta käyvät kyllä järkeen, kun niitä ajattelee.

Mutta näitä et välttämättä heti ajattelisi…

Lue lista alta!

1. Venyttely

Ihan sama nousetko sohvalta, yritätkö karistaa väsymystä töissä vai valmistaudutko CrossFit-kisaan – miehet tykkäävät, kun naiset venyttelevät.

2. Hiki

Hiki ei ole ällöä – päinvastoin. Naisen hikinen vartalo simuloi sitä, miltä näytät orgasmin saadessasi. Se on seksikästä. Se kiiltää. NAM!

3. Sekaiset hiukset

Pidätkö hiuksesi aina 100% huolitellun näköisenä? Ei tarvitse. Sekava tukka näyttää siltä, kuin olisit juuri sekstannut villisti. Miesten mielestä sekaisuudessa on jotain ihastuttavaa.

4. “Hölskyminen” tai “Pomppiminen”

Tissit pomppivat ja hölskyvät. Perse tekee ihan samaa. Naisten mielestä se ei ole kivaa, mutta miehet tykkäävät.

5. Flanelli

Mikä helvetti siinä on? Nainen flanellipaidassa on aina seksikäs (jätä pari ylintä nappia auki)…

6. Banaanin syöminen

You know why.

7. Soittimet

Musikaalisuus on seksikästä. Nainen, joka käsittelee poikkihuilua tai viulua itsevarmasti, osaa tehdä saman myös miehelle.

8. Strippitangot

Aivan toisenlainen instrumentti. Naisen “antautuminen” miesten katseltavaksi on seksikästä. Mies tuntee voimaantuvansa.

9. Lippalakit

Mahtaako se johtua nykyisesta Fitness-buumista vai mistä, mutta lippalakkipäiset joogahousuiset naiset kääntävät katseita.

10. Suuttuminen

Ei aavistustakaan miksi. Jotenkin vain tuntuu, että vihainen nainen on seksikäs. Miehet ovat sitä mieltä. Kokeile joskus kotona.