Naamalle tuleminen eli spermat naamalle

Naamalle tuleminen eli spermat kasvoille

Kaikki tietävät mistä on kyse: olet varmasti joko nähnyt sitä (esim. pornossa), tehnyt sitä tai vastaanottanut sitä. Kyllä, nyt on kyse naamalle tulemisesta eli kasvoille ejakuloimisesta. Englanniksi käytetään myös usein sanaa ”facial” tai ihan vaan ”cum shot” (tosin tämä voi viitata kyllä muuallekin kuin naamalle tulemiseen).

Joidenkin mielestä naamalle tuleminen on erittäin tyydyttävää. Siis monella eri tapaa, ei pelkästään miehisestä näkökulmasta, kun mällit lentävät. Toisten mielestä se taas saattaa tuntua jotenkin halventavalta ja likaiselta. Ei yhtään siltä miten seksin pitäisi loppua.

No, me päätimme pureutua syvemmälle asian ytimeen ja ottaa selvää mitä sinun pitää tietää naamalle tulemisesta.

Tykkäävätkö naisetkin naamalle tulemisesta?

Hyvä kysymys, mutta vastaus on monimutkaisempi: se riippuu.

Nimittäin se riippuu naisesta. Joidenkin mielestä mällit kasvoilla on seksikästä ja kuumaa. Toiset taas pitävät sitä ällönä. Siksi on tärkeää keskustella aiheesta ennen kuin kasvot ja hiukset ja sohva ja sänky ja matot ovat kaikki täynnä spermaa.

Monelle, sekä miehelle että naiselle, osa naamamällien eroottisuudesta tulee sen voimadynamiikasta. Käytännössä mies on tässä aktissa dominoiva osapuoli ja nainen ”alistuu” ottamaan miehen ejakulaation vastaan. Nainen eräällä tavalla palvelee miestä – tai ainakin tekee palveluksen miehelle.

Valmistaudu etukäteen

Jos oikeasti ette tykkää spermatahroista, kannattaa naamalle tulemiseen varautua etukäteen. Ota paperia (talouspaperia, nenäliinoja) tai kosteusliinoja valmiiksi viereenne. Vaikka joku niin väittääkin, ei spermaa kannata käyttää kosteusvoiteena. Itse asiassa sperma-allergia on ihan oikea juttu ja pitkään kasvoille jääneet mällit alkavat kuivua ja voivat aiheuttaa ihottumaa.

Entä, jos nainen ei halua, että tulen hänen naamalleen?
Se on sitten vaan voi voi. Jokainen nainen saa itse asettaa omat rajansa. Sekä seksuaalisessa mielessä että muutenkin. Aiheesta kannattaa tietysti keskustella avoimesti. Ehkä hän mieluummin ottaisi mällit tisseille? Tai ehkä hänelle suu tai creampie on kaikkein mieluisin juttu. Näistä asioista voi keskustella ihan avoimesti.

Miten saan kumppanini haluamaan spermat naamalleen?

Jos vaimosi, tyttöystäväsi tai muu kumppanisi ei ole kovin innokas ottamaan ejakulaatiota vastaan kasvoilleen – mutta hän ei ole myöskään täysin sitä vastaan – voit yrittää ohjata häntä oikeaan suuntaan.

Ensinnäkin, älä painosta häntä. Rajoja täytyy kunnioittaa. Ei tarkoittaa ei. Jos hän kuitenkin on avoin asialle, mutta ei innokas – voit lähteä työstämään häntä oikeaan suuntaan.

Aloita pienellä flirttailulla ja kiusoittelulla. Mainitse ohimennen (jo ennen seksiaktia) miten eroottiselta sinun mielestäsi kuulostaa ajatus siitä että tulet hänen naamalleen.

Kun aloitatte esileikin, ota pikkuhiljaa dirty talk mukaan. Puhu hänelle tuhmia. Kuiskaa hänen korvaansa, että haluat nähdä hänet spermasi peitossa. Kysy häneltä onko hän valmis toteuttamaan toiveesi.

Tämä voi toimia.

Toinen strategia: Kasvata kumppanisi toleranssia pikkuhiljaa. Eikö hän halua mällejä naamalle? No kävisikö vatsa, peppu tai rinnat? Kun nyt ejakuloit rinnoille, voi ensi kerralla olla vuorossa pearl necklace ja sitä seuraavalla kerralla hän voi olla avoin myös kasvoille tulemiseen.

Eri tapoja tulla naisen naamalle

Tästä voit ottaa inspiraatiota, jos haluat kokeilla jotain uutta ja erilaista.

#1 The Money Shot

Nainen on polvillaan tai maaten ja mies tulee suoraan naisen naamalle ja suuhun. Yksinkertaista. Perinteistä. Tehokasta. Yleensä naisella suu auki.

#2 Hämähäkkimies

Mies ampuu spermat naamalle ja rinnuksille ristiin rastiin vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle. Luoden näin hämähäkinverkkoa muistuttavan kuviion.

#3 Yllätyshyökkäys

Nainen on silmät sidottuna ja olette tehneet kaikkea kinkyä. Mies tulee naamalle täysin yllättäen ja pyytämättä.

#4 Anele sitä

Älä tule naamalle heti, vaan laita nainen polvilleen maahan odottamaan spermaasi ja puhu hänelle tuhmia. ”Miten paljon haluat spermaani?”, ”Anele sitä!”, ”Peitän sut spermaan.”, ”Avaa suu, pidä sitä auki, just noin!”, ”Ota mällit senkin likainen lutka!” ja sitä rataa.

Mitä, jos spermaa menee hiuksiin tai silmiin?

No, siitä voi tulla ikävää ja kivuliasta. Sperma silmissä tuntuu ikävältä ja saattaa kirvellä. Yleisesti ottaen sperma silmissä ei ole kuitenkaan vaarallista ja siitä ei sokeudu (tavallisesti). Sperma hiuksissa ei sekään ole vaaraliista, mutta välillä vähän hankalaa pestä pois. Se on limaista ja tahmeaa.

Jo tästäkin syystä on järkevää valmistautua etukäteen ja ottaa sitä paperia viereen jo etukäteen – että ainakin isoimmat klimpit saadaan pyyhittyä pois. Toki kannattaa huomioida, että sperman päätyminen silmiin, suuhun tai haavoihin voi myös johtaa sukupuolitautien tarttumiseen.

Yhteenveto

Yhteenvetona todettakoon, että naamalle tuleminen on monen mielestä eroottista. On kuitenkin muistettava, että asiasta kannattaa ja pitää keskustella avoimesti etukäteen. Ei jälkikäteen, kun mällit on jo lentänyt ties minne.